Gimbal stabilizator FEIYUTECH G6Max, za snimanje smartphoneom, kamerama i akcijskim kamerama

Besplatna dostava
Osnovne značajke
FEIYUTECH G6 MAX je 3-osni ručni stabilizator snimanja sa snažnim motorima bez četkica (brushless), pogodan za vloggere – za potrebu s telefonima, zrcalnim i kompaktnim kamerama i akcijskim kamerama. Nosivost je 1,2 kg, a u savijenom stanju ne prelazi površinu A5 lista. Ručka ima ugrađeni...
2.299,00kn
Dostupno manje od 5 kom
12 x 191,58kn24 x 102,50kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gimbal stabilizator FEIYUTECH G6Max, za snimanje smartphoneom, kamerama i akcijskim kamerama
2.299,00kn
Opis
FEIYUTECH G6 MAX je 3-osni ručni stabilizator snimanja sa snažnim motorima bez četkica (brushless), pogodan za vloggere – za potrebu s telefonima, zrcalnim i kompaktnim kamerama i akcijskim kamerama. Nosivost je 1,2 kg, a u savijenom stanju ne prelazi površinu A5 lista. Ručka ima ugrađeni OLED ekran s prikazom svih važnih podataka o postavkama. Za laku upotrebu dostupno je čak 9 načina rada.
Raspon nagiba je 280 °, raspon kotrljanja 330 °, a raspon okretanja 360 ??°. Platforma za ugradnju fotoaparata također se može prebaciti u portretni način za aplikacije kao što su snimanje selfieja i vlogging. Baterija je ugrađena i omogućava oko devet sati rada, ovisno o opterećenju. Baterija se puni preko ugrađenog USB Type-C priključka.
Odabrane kamere mogu se sinkronizirati s gimbalom putem prateće aplikacije Feiyu ON preko ugrađenog Wi-Fi-ja kako bi se omogućile različite funkcije snimanja, zumiranja i fokusiranja iz aplikacije. Podržane kamere uključuju odabrane modele Canon, Panasonic, Sony, GoPro i druge modele. Određene Panasonic i Sony fotoaparate također možete povezati na gimbal USB-ov Type-C priključak preko uključenih kabela za upravljanje izravno s gimbal tipkama. Na web stranici Feiyutech dostupan je cjelovit popis kompatibilnosti fotoaparata.

Povezani artikli

Top