Gaming / uredska stolica UVI CHAIR Sport XL Blue

Besplatna dostava
Osnovne značajke
UVI chair – SPORT XL će promijeniti Vaše navike sjedenja i osigurati da sjedite u ispravnoj poziciji. Kupnja jednog od naših stolaca je dugoročna investicija čiji su učinci vidljivi odmah! Zaboravite na bol u Vašim leđima za vrijeme dugog vremena provedenog sjedeći. Pobrijite se za svoja...
1.999,00kn 265,31€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 166,58kn24 x 89,12kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gaming / uredska stolica UVI CHAIR Sport XL Blue
1.999,00kn 265,31€
Opis
UVI chair – SPORT XL će promijeniti Vaše navike sjedenja i osigurati da sjedite u ispravnoj poziciji. Kupnja jednog od naših stolaca je dugoročna investicija čiji su učinci vidljivi odmah! Zaboravite na bol u Vašim leđima za vrijeme dugog vremena provedenog sjedeći. Pobrijite se za svoja leđa i Vaše zdravlje u cjelosti već danas!

Poseban XL dizajn za velike ljudi!
Stolac sadrži izdržljiv metalno okvir koji povećava Vašu sigurnost za vrijeme sjedenja. Koristimo CLASS-4 plinsoo podizanje sjedala za lakše podešavanje visine i većem balansu za vrijeme sejdenja.
Povucite polugu i namjestite naslon A leđa u bilo koju poziciju u rasponu od 90 do 180 stupnjeva. Igrajte igre, gledajte filmove, radite, učite, jedite i spavajte. Nasloni za ruke su prilagodljivi za sve Vaše potrebe.
Koristimo pouzdanu i ekstra jaku 5-star bazu koja spriječava stolac od prevrtanja i a Vama omogućuje da ostanete fokusirani i sigurni. Nylon kotačići koriste se kako bi površina poda ostala neoštećena.
Meka ali čvrsta pjena koja ne mijenja oblik i ostaje meka. Pjena je dovršena sa visoko kvalitetnim kožnim slojem. Za ekstra udobnost, svaki stolac dolazi sa dva jastuka za Vaš vrati i Vaša leđa.


Čuvamo Vaša leđa! Glavni cilj pri dizajniranju ovog stolca bio je učiniti ga iznimno ugodnim za sjedenje dok podupire Vaša leđa i ostale kkjučne dijelove tijela. Stolac je dizajniran kako bi Vas zadržao u ispravnoj sjedećoj poziciji i kako bi spriječio oštečenja ključnij dijelova tijela. Za dodatnu udobnost, dva jastuka koji podupiru vrat i leđa dolaze u paketu sa stolcem.
Vjerujemo, da Vas možemo potaknuti, da promijenite svoje navike sjedenja na način koji će sačuvati i poboljšati Vaše zdravlje sa našim, posebno dizajniranim, stolcem. Ne uništavajte svoja leđa i ostale ključne dijelove tijela sa lošim stolicama. UVI stolac brine o Vama i Vašem zdravlju! Počnite brinuti o sebi i svome zdravlju i pustite da UVI stolac to odradi za Vas.

Tehničke specifikacije:
Naziv: UVI eSports SPORT XL
Poseban XL dizjan
Maksimalno opterećenje: 185kg
Unutranji okvir: Metal
Multi-funkcijska za namještanje
Gustoća PU pjene: 54kg/m3
Naslon za ruke: 4D
Gaslift: CLASS-4
Naslon: Podesivi od 90o-180o
Jastuci: Dva, za vrat i leđa
Širina stolca: 58cm
Visina naslona : 86cm
Visina stolca: 135cm – 141cm
Garancija: 24 mjeseca

Povezani artikli

Top