Gaming / uredska stolica UVI CHAIR Hero Red

Besplatna dostava
Akcija Uštedi -13%
Osnovne značajke
UVI chair - HERO RED će promijeniti Vaše navike sjedenja i osigurati da sjedite u ispravnoj poziciji. Kupnja jednog od naših stolaca je dugoročna investicija čiji su učinci vidljivi odmah! Zaboravite na bol u Vašim leđima za vrijeme dugog vremena provedenog sjedeći. Pobrijite se za svoja...
799,00kn 106,05€ **najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 699,00kn 92,77€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 7

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gaming / uredska stolica UVI CHAIR Hero Red
799,00kn 106,05€ * *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 699,00kn 92,77€
Opis
UVI chair - HERO RED će promijeniti Vaše navike sjedenja i osigurati da sjedite u ispravnoj poziciji. Kupnja jednog od naših stolaca je dugoročna investicija čiji su učinci vidljivi odmah! Zaboravite na bol u Vašim leđima za vrijeme dugog vremena provedenog sjedeći. Pobrijite se za svoja leđa i Vaše zdravlje u cjelosti već danas!

Koristimo pouzdanu i ekstra jaku 5-star bazu koja spriječava stolac od prevrtanja i a Vama omogućuje da ostanete fokusirani i sigurni. Nylon kotačići koriste se kako bi površina poda ostala neoštećena. Također, na stolu su gumeni kotačići, nema štete na podnim površinama i tragova. Meka ali čvrsta pjena koja ne mijenja oblik i ostaje meka. Pjena je dovršena sa visoko kvalitetnim kožnim slojem. Čuvamo Vaša leđa! Glavni cilj pri dizajniranju ovog stolca bio je učiniti ga iznimno ugodnim za sjedenje dok podupire Vaša leđa i ostale kkjučne dijelove tijela. Stolac je dizajniran kako bi Vas zadržao u ispravnoj sjedećoj poziciji i kako bi spriječio oštečenja ključnij dijelova tijela.

Vjerujemo, da Vas možemo potaknuti, da promijenite svoje navike sjedenja na način koji će sačuvati i poboljšati Vaše zdravlje sa našim, posebno dizajniranim, stolcem. Ne uništavajte svoja leđa i ostale ključne dijelove tijela sa lošim stolicama. UVI stolac brine o Vama i Vašem zdravlju! Počnite brinuti o sebi i svome zdravlju i pustite da UVI stolac to odradi za Vas.

Tehničke specifikacije:
- maksimalno opterećenje: 150kg
- gumeni kotačići
- podesiva visina
- jaka željezna zvijezda s 5 nogica
- bButterfly mehanizam za namještanje
- meka ruka za ruke
- gaslift: CLASS-4
- garancija 24 mjeseca

Povezani artikli

Top