Gaming stolica SPARCO Icon, crno/plava

Besplatna dostava
Osnovne značajke
SPARCO ICON uredska stolica / stolica za igru dizajnirana je da pruži maksimalnu udobnost uz nedvosmislen stil. Poseban stil presvlake dizajniran je tako da ima područja s više sjedala: poseban VEP materijal, koji se obično koristi na trkaćim sjedalima, koristi se na području glave i na...
305,13€ 2.299,00kn
Dostupno manje od 5 kom
12 x 25,43€24 x 13,60€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gaming stolica SPARCO Icon, crno/plava
305,13€ 2.299,00kn
Opis
SPARCO ICON uredska stolica / stolica za igru dizajnirana je da pruži maksimalnu udobnost uz nedvosmislen stil. Poseban stil presvlake dizajniran je tako da ima područja s više sjedala: poseban VEP materijal, koji se obično koristi na trkaćim sjedalima, koristi se na području glave i na lumbalnim bočnim dijelovima naslona. VEP, jer je čičak, omogućuje izravnu ugradnju bilo kojeg pribora (tj. bočnih lumbalnih potpora, središnjih lumbalnih potpora ili ergonomskih jastuka od mekane pjene za glavu) bez potrebe za elastičnim trakama.

Ostali dijelovi GRIP-a presvučeni su finom tkaninom otpornom na habanje. Kao i kod svih Sparco uredskih/igračkih stolica, ovdje se može podesiti visina i nagib sjedala. Osim odmaranja, naslon ima i mikrometričko lumbalno podešavanje. SPARCO GRIP uredska / igraća stolica ima uređaj protiv blokiranja s blokadom naslona od 150° i klipnom bazom s certifikatom SGS / BIFMAX5.1 / EN1335, nagibnim mehanizmom i visokootpornim polimernim dnom s 5 čvrstih kotača.

Nasloni za ruke su tipa 2D s višesmjernim kretanjem.

Upozorenje: Ova sjedalica se ne smije koristiti u automobilu i nije autosjedalica.

Povezani artikli

Top