Gaming stolica SPARCO Grip, crno/crvena

Osnovne značajke
SPARCO GRIP uredska stolica / stolica za igru dizajnirana je da pruži maksimalnu udobnost uz nedvosmislen stil. Poseban stil presvlake dizajniran je tako da ima područja s više sjedala: poseban VEP materijal, koji se obično koristi na trkaćim sjedalima, koristi se na području glave i na...
329,90€
12 x 27,49€24 x 14,71€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 22526

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Gaming stolica SPARCO Grip, crno/crvena
329,90€
Opis
SPARCO GRIP uredska stolica / stolica za igru dizajnirana je da pruži maksimalnu udobnost uz nedvosmislen stil. Poseban stil presvlake dizajniran je tako da ima područja s više sjedala: poseban VEP materijal, koji se obično koristi na trkaćim sjedalima, koristi se na području glave i na lumbalnim bočnim dijelovima naslona. VEP, jer je čičak, omogućuje izravnu ugradnju bilo kojeg pribora (tj. bočnih lumbalnih potpora, središnjih lumbalnih potpora ili ergonomskih jastuka od mekane pjene za glavu) bez potrebe za elastičnim trakama.
Ostali dijelovi GRIP-a presvučeni su finom tkaninom otpornom na habanje. Kao i kod svih Sparco uredskih/igračkih stolica, ovdje se može podesiti visina i nagib sjedala. Osim odmaranja, naslon ima i mikrometričko lumbalno podešavanje. SPARCO GRIP uredska / igraća stolica ima uređaj protiv blokiranja s blokadom naslona od 150° i klipnom bazom s certifikatom SGS / BIFMAX5.1 / EN1335, nagibnim mehanizmom i visokootpornim polimernim dnom s 5 čvrstih kotača.
Nasloni za ruke su tipa 2D s višesmjernim kretanjem.
Upozorenje: Ova sjedalica se ne smije koristiti u automobilu i nije autosjedalica.
Sparco
Sparco

Sparco gaming stolice su proizvodi branda Sparco, poznatog po svojoj dugoj povijesti u proizvodnji sportske i automobilske opreme. Proširili su svoj asortiman i uključili gaming stolice koje su posebno dizajnirane za igrače i entuzijaste računalnih igara. Imaju ergonomski dizajn kako bi pružili korisnicima maksimalnu udobnost tijekom dugotrajnih gaming sesija. Naslon za leđa, sjedalo i nasloni za ruke često su oblikovani kako bi se smanjio umor i podržao pravilno držanje tijela. Sparco koristi kvalitetne materijale u izradi svojih gaming stolica kako bi osigurali trajnost i izdržljivost proizvoda. To uključuje snažne okvire, visokokvalitetne presvlake i udobnu pjenu za punjenje. Sparco gaming stolice često su popularne među igračima i korisnicima koji traže visokokvalitetne stolice s naglaskom na udobnost i dizajn.

Pregled svih Sparco proizvoda

Povezani artikli

Top