Fotoaparat POLAROID Originals Now, crni

Osnovne značajke
Polaroid NOW analogni instant fotoaparat ima sve što trebate da uhvatite svaki životni trenutak na originalnoj polaroid fotografiji. Sada s autofokusom, jednostavno uhvatite trenutke onako kako ih vidite, tako da ih možete zauvijek proživjeti u oštrim, živim bojama. Kadrirajte dva trenutka u...
127,00€ 956,88kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 5

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Fotoaparat POLAROID Originals Now, crni
127,00€ 956,88kn
Opis
Polaroid NOW analogni instant fotoaparat ima sve što trebate da uhvatite svaki životni trenutak na originalnoj polaroid fotografiji. Sada s autofokusom, jednostavno uhvatite trenutke onako kako ih vidite, tako da ih možete zauvijek proživjeti u oštrim, živim bojama. Kadrirajte dva trenutka u jednom uz dvostruku ekspoziciju ili uslikajte sebe samookidač i precizna bljeskalica kako bi svi izgledali onako kako bi trebali.

Jednostavan i zabavan fotoaparat s istinskim usmjeravanjem i fotografiranjem, Polaroid Now moderna je i suvremena verzija tradicionalne instant filmske kamere. Intuitivno rukovanje uparuje se s jedinstvenim sustavom dvostrukih leća za rad autofokusa koji se prebacuje između namjenske leće za krupni plan, za rad s objektima udaljenim čak 1,8 i objektiva za udaljenost za rad s objektima od 2 do beskonačnosti. Fotoaparat ima ugrađenu litij-ionsku bateriju, što ga čini kompatibilnim s instant filmom i-Type bez baterije za proizvodnju otisaka 3,1 x 3,1in; međutim, po potrebi je kompatibilan i sa filmom tipa 600. Dizajn kamere uključuje svijetlo optičko tražilo, ugrađenu bljeskalicu, samookidač i funkcije dvostruke ekspozicije, a ima poznati oblik koji podsjeća na Polaroid fotoaparate iz 1970-ih.

Dvostruki objektiv s autofokusom
Ugrađena bljeskalica
Litij-ionska baterija visoke učinkovitosti (750 mAh), koja se može puniti preko USB-a
Uključeni remen za vrat i USB kabel za punjenje
Radi s i-Type & 600 filmom
Dimenzije: 94 x 112,2 x 150,2 mm
Težina: 434 grama

Povezani artikli

Top