Film POLAROID Originals Color za i-Type, Double Pack

Osnovne značajke
Imaš kameru? Potreban je film. Polaroid i-Type kamere imaju svoj vlastiti film: nema ugrađenu bateriju (za razliku od standardnog filma 600 i SX-70 za starinske kamere), tako da je povoljniji. Kompatibilan s fotoaparatima OneStep+ i Now te Polaroid Lab. U svakom paketu nalazi se 16 instant...
32,30€ 243,36kn
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 50

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Film POLAROID Originals Color za i-Type, Double Pack
32,30€ 243,36kn
Opis
Imaš kameru? Potreban je film. Polaroid i-Type kamere imaju svoj vlastiti film: nema ugrađenu bateriju (za razliku od standardnog filma 600 i SX-70 za starinske kamere), tako da je povoljniji. Kompatibilan s fotoaparatima OneStep+ i Now te Polaroid Lab. U svakom paketu nalazi se 16 instant fotografija.

Ovo pakiranje Color i-Type Instant filma iz Polaroida sadrži osam listova filma za korištenje s i-Type fotoaparatima. Stvarajući prirodne, ali živopisne boje, ovaj ISO 640 film nudi klasični instant film izgled sa svojom sjajnom površinom slike 3,1 x 3,1in i tradicionalnim bijelim obrubovima. Svaki snimak se razvija 10-15 minuta nakon ekspozicije, a film treba pohraniti na hladno, u hladnjaku, ali ne i zamrznut. Osim toga, ovaj film nema ugrađenu bateriju i mora se koristiti s fotoaparatima Polaroid, Polaroid Originals ili Impossible koji imaju vlastitu unutarnju bateriju.
- Za i-Type kamere
- Klasični bijeli okvir
- Područje slike: 79 x 79 mm
- Sjajna završna obrada
- Bogata, prirodna reprodukcija boja
- Veličina filma (Š x V): 107 x 88 mm
- ISO 640
- Vrijeme razvoja: 10-15 minuta

Povezani artikli

Top