3D printer CREALITY Ender-3 S1

Osnovne značajke
Opis
Creality Ender-3 S1 model sadrži nekoliko novih i unaprjeđenih komponenti i tehnologija koje ga razlikuju od prethodnika kao što su:

“Sprite” Direct dual-gear ekstruder kompatibilan za 3D ispis s različitim fleksibilnim filamentima – Ekstruder iz Crealityjeve...
457,80€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 38,15€24 x 20,41€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
3D printer CREALITY Ender-3 S1
457,80€
Opis
Opis

Creality Ender-3 S1 model sadrži nekoliko novih i unaprjeđenih komponenti i tehnologija koje ga razlikuju od prethodnika kao što su:“Sprite” Direct dual-gear ekstruder kompatibilan za 3D ispis s različitim fleksibilnim filamentima – Ekstruder iz Crealityjeve “radionice”, sastoji se od dva zupčanika izrađena od kromiranog čelika. Primjenom sile od 80 N, ekstruder glatko dovodi i otpušta filament bez klizanja. Odlično funkcionira prilikom 3D printanja s fleksibilnim filamentima poput TPU-a. Usporedno s ostalim ekstruderima, “Sprite” ekstruder je iznimno lakši i precizniji.

Automatsko niveliranje radne podloge – CR Touch omogućuje automatsko niveliranje kroz preciznu analizu 16 točaka na radnoj podlozi.

Niska razina buke – Zahvaljujući novoj 32 – bitnoj matičnoj ploči razina buke iznosi ? 50 dB (decibela).

Poboljšana stabilnost Z-osi – Creality Ender-3 S1 radi usklađenije i kvalitetnije zahvaljujući dvostrukim navojnim vretenima i dizajnu dvostrukog motora na Z- osi što rezultira boljom kvalitetom 3D printanog komada.

Poboljšana podloga za 3D printanje – PC Spring Steel Print Sheet – Inovativna platforma za 3D ispis s kojom se postiže bolja adhezija prvog sloja te jednostavnije uklanjanje gotovog 3D printanog komada. Nakon što je model završen sa printanjem, odvoji magnetsku podlogu od platforme. Zahvaljujući teksturiranoj površini podloge, filamenti svih vrsta prijanjaju bolje na podlogu nego korištenjem konvencionalnih adhezijskih metoda kao što su ljepljiva traka, sprej za kosu ili tekuće ljepilo. Laganim savijanjem podloge odvoji 3D print od podloge.

4.3 – inčni LCD zaslon – Novo korisničko sučelje ti omogućuje bolje operativno iskustvo korištenjem gumba. Ukoliko se sučeljem ne koristiš dulje od 5 minuta, zaslon on će se automatski ugasiti zbog štednje energije.

Resume printing i Filament Sensor – Sadrži “Resume Print” tehnologiju koja osigurava tvojem Ender-3 S1 printeru nastavak printanja od zadnjeg memoriranog položaja ekstrudera u slučaju iznenadnog gubitka struje te “Filament senzor” koji će će obavijestiti kada ti nestane filamenta za 3D printanje.

Kreativne mogućnosti 3D printera – S unaprijed postavljenim sučeljem, Creality Ender-3 S1 3D printeru možeš dodati nastavke za LED rasvjetu ili lasersko graviranje.


Zašto birati Creality?

Creality je vrlo popularna i renomirana marka u svijetu proizvodnje desktop 3D printera pristupačnih cijenom. Svoj uspjeh zaslužili su konstantnim napredovanjem u razvoju novih verzija desktop 3D printera, uz iznimno ponovljivu kvalitetu proizvoda koji izlaze na tržište. Njihovi modeli 3D printera vrlo su dostupni zbog velike produkcije i potražnje diljem svijeta.


Što dolazi u paketu?

Creality Ender-3 S1 3D printer

uzorak filamenta

kabel za napajanje

USB čitač kartica

strugalica

komplet alata i rezervnih dijelova

uputstva za sastavljanje i korištenje

Napomena: Creality Ender-3 S1 3D printer je već na pola sastavljen, a sve što trebaš je sastaviti okvir i nekoliko dodatnih dijelova, pri čemu nije potrebno lemljenje. Dakle, u roku od 30 minuta. bit će spreman za 3D printanje.


Garancija sigurnosti i kvalitete

Kako bi se uvjerili u ispravnost proizvoda koje nudimo, u 3DPrintaj labu se brinemo da se svi proizvodi provjere. 3DPrintaj tim se trudi da ono što našim kupcima pružimo bude i ostvareno, a to je samo vrhunska kvaliteta proizvoda! Ukoliko nisi siguran kako podesiti svoj 3D printer koji si kupio kod nas, ne brini, uvijek nas možeš pitati na info@3dprintaj.com ili se javiti putem kontakt forme.

Naš 3DPrintaj tim svakodnevno ti stoji na raspolaganju po pitanju servisa 3D printera, stručne podrške, nabavke filamenata, dodatne opreme te rezervnih dijelova. Garancija na ovaj uređaj je u trajanju 12 mjeseci.

U slučaju da ipak nisi zadovoljan kupljenim 3D printerom, postoji mogućnost reklamacije i povrata proizvoda u roku od 15 dana te puni povrat uplaćenih sredstava.
Creality
Creality

Creality - svjetski brand u 3D printanju. S inovativnim tehnologijama i kvalitetnim proizvodima, Creality pruža vrhunsko iskustvo u području 3D printanja. Široka paleta 3D printera omogućuje ti da pretvoriš svoje ideje u stvarnost. Creality 3D printeri se ističu visokom preciznošću, brzinom i pouzdanošću, nudeći ti profesionalne rezultate. Bez obzira jesi li entuzijast, dizajner, inženjer ili edukator, Creality ima rješenje za tvoje potrebe. Investiraj u Creality i otvori vrata neograničenim mogućnostima stvaranja.

Pregled svih Creality proizvoda

Povezani artikli

Top