Električni romobil SEGWAY Ninebot eKickScooter Zing A6, autonomija do 5km, brzina 12km/h, zeleno/crni

Besplatna dostava
Osnovne značajke
ZING A6 ima novi dizajn zelene boje, savršen za mlađe dijete. Moći će ubrzati svoje razdoblje učenja s 3 različite brzine koje ovaj eKickScooter nudi za raspon od 5 km. Nošenje i pohranjivanje ovog modela nikada nije bilo lakše jer je iznimno lagan i lako se može sastaviti i...
999,00kn
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 4

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Električni romobil SEGWAY Ninebot eKickScooter Zing A6, autonomija do 5km, brzina 12km/h, zeleno/crni
999,00kn
Opis
ZING A6 ima novi dizajn zelene boje, savršen za mlađe dijete. Moći će ubrzati svoje razdoblje učenja s 3 različite brzine koje ovaj eKickScooter nudi za raspon od 5 km. Nošenje i pohranjivanje ovog modela nikada nije bilo lakše jer je iznimno lagan i lako se može sastaviti i rastaviti.

Uz model ZING A6 dolaze 3 zupčanika za vožnju. Kako bi se prebacio s jedne brzine na drugu, eKickScooter mora biti zaustavljen, a vaše dijete mora dvaput kucnuti stražnji branik kako bi promijenilo brzinu.

Brzina u prvom stupnju prijenosa, spora i stabilna - Ovo je savršen način rada za početnike jer mu je maksimalna brzina do 8 km/h. Vaše se dijete treba odgurivati dok ne postigne 8 km/h, a tada će se ZING A6 voziti sam.
Brzina u drugom stupnju prijenosa, povećanje tempa- Drugi stupanj prijenosa ima maksimalnu brzinu do 10 km/h. To znači da vaše dijete može uživati u vožnji nešto bržim tempom (indikator polako treperi i čut ćete 2 zvučna signala).
Brzina u trećem stupnju prijenosa, posljednji korak do brzine - Za iskusniju djecu, vozi se maksimalnom brzinom do 12 km/h.

Ručke su izrađene od TPR (Thermo Plastic Rubber) materijala koji je ugodan za držanje i nudi vrhunsku zaštitu protiv klizanja. Osim toga, TPR ručke se također lako čiste i održavaju, čak i ako su vozili ZING A6 s ljepljivim ili blatnjavim rukama. Nećete morati brinuti da ćete imati previše problema s čišćenjem ovog eKickScootera.


Brzina: do 12 km/h
Autonomija: do 5 km
Maksimalno opterećenje: 40 kg
Prikladna dob: 6-10 godina

Baterija: 27 Wh
Snaga: 50W
Punjenje: 3 sata
Kočnica: Nožna stražnja kočnica
Načini vožnje: 3 načina vožnje i hodanje
Težina: 5 kg

Povezani artikli

Top