Dron DJI Mavic 3 Classic, 5.1K kamera, 3-axis gimbal, vrijeme leta do 46min

Osnovne značajke
Kultni švedski brend Hasselblad dizajnirao je i napravio kameru za snimanje iz zraka L2D-20c samo za seriju Mavic 3, ugrađujući 4/3 CMOS profesionalne razine u nevjerojatno kompaktan prostor. Rigorozni Hasselblad standardi primjenjuju se i na performanse hardvera i na softverske algoritme,...
1.639,00€ 12.349,05kn
12 x 136,58€24 x 73,07€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2210

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Dron DJI Mavic 3 Classic, 5.1K kamera, 3-axis gimbal, vrijeme leta do 46min
1.639,00€ 12.349,05kn
Opis
Kultni švedski brend Hasselblad dizajnirao je i napravio kameru za snimanje iz zraka L2D-20c samo za seriju Mavic 3, ugrađujući 4/3 CMOS profesionalne razine u nevjerojatno kompaktan prostor. Rigorozni Hasselblad standardi primjenjuju se i na performanse hardvera i na softverske algoritme, dovodeći kvalitetu slike na potpuno novu razinu.
Kako bi se osiguralo da Mavic 3 Classic snima prirodne boje na isti način na koji to rade druge Hasselblad kamere, objektiv L2D-20c usvaja iste rigorozne standarde i ima svaki piksel senzora kalibriran, s ugrađenim HNCS-om. Kulminacija desetljeća fotografskog iskustva donosi žive, prirodne boje jednostavnim pritiskom okidača, omogućujući vam da snimite krajolike koji oduzimaju dah ili večernji sjaj bez potrebe za kompliciranim uređivanjem ili unaprijed postavljenim bojama.
Mavic 3 Classic kompatibilan je s baterijama serije Mavic 3, omogućujući 40 minuta lebdenja i 46 minuta leta, osiguravajući više vremena za stvaranje i manje vremena za brigu o razini baterije.
Uz APAS 5.0, dok leti, Mavic 3 Classic kontinuirano osjeća objekte u svim smjerovima i zaobilazi ih brzo i glatko. Čak i novi piloti mogu letjeti samopouzdano i sigurno i stvarati glatke snimke čak i u kompliciranim scenarijima.

Visoko precizno pozicioniranje na decimetarskoj razini čini Mavic 3 Classic izuzetno stabilnim pri lebdenju. To ne samo da osigurava jasnije snimke s dugom ekspozicijom, već također pomaže u snimanju glatkijih videozapisa s ubrzanim prolaskom.
Kontrolirajte Mavic 3 Classic za letenje u bilo kojem smjeru bez stalnog pritiskanja kontrolnih palica. Ovo ne samo da let na velike udaljenosti čini lakšim, već također pomaže u smanjenju podrhtavanja tijekom ručnog upravljanja za glatkije kretanje fotoaparata.
Uvijek završite visoko uz Advanced RTH. Ova ažurirana funkcija automatskog povratka omogućuje Mavicu 3 Classic da automatski odredi optimalnu rutu natrag do svoje početne točke i brzo je izvrši. Mavic 3 Classic može letjeti do određene visine i zatim pronaći sigurnu i učinkovitu rutu natrag do svoje početne točke, kombinirajući prednosti naprednog RTH-a i tradicionalnog RTH-a, omogućujući korisnicima da odaberu najbolju opciju u skladu s njihovim okruženjem.
Uz udaljenost prijenosa do 15 km, letite dalje i stabilnije bezbrižno. O3+ prijenos može prenositi 1080p/60fps live feed. To znači da se pogled kamere prikazuje prema specifikacijama bliskim onome što kamera zapravo snima. Također čini Mavic 3 Classic osjetljivijim na vašu kontrolu.
DJI
DJI

DJI - vodeći svjetski brand u bespilotnim letjelicama i zračnoj tehnologiji. S DJI dronovima, možeš istraživati svijet iz ptičje perspektive, snimati profesionalne fotografije i videozapise te dijeliti svoje trenutke na nevjerojatan način. DJI nudi široku paletu dronova i dodatne opreme kako bi tvoje letenje bilo sigurno, pouzdano i uzbudljivo. DJI također nudi stabilizatore kamere koji omogućuju glatko i stabilno snimanje pokretnih scena. Ti stabilizatori pružaju visoku preciznost i fleksibilnost za snimanje filmova, reklama, glazbenih spotova i drugih produkcija. DJI akcijske kamere pružaju izvanrednu kvalitetu snimanja i fotografiranja u pokretu. DJI kamere su kompaktne, izdržljive i opremljene naprednim značajkama poput stabilizacije slike, visokih rezolucija i mogućnosti snimanja u raznim uvjetima osvjetljenja. Otkrij DJI svijet i proširi svoje vidike uz vrhunsku tehnologiju.

Pregled svih DJI proizvoda

Povezani artikli

Top