Dodatna narukvica Xiaomi Smart Band 7 Strap Pink

Osnovne značajke
Pokaži svoj stil uz novi Xiaomi Mi Smart Band 6 Strap. Dolazi u više boja, stoga možeš konstantno mijenjati izgled svoje pametne narukvice. Narukvica je izrađena od mekanog TPU materijala, a dodatno je krasi zakrivljeni dizajn. Prilično je lagana i ugodna za nošenje. Površina narukvice je...
7,00€ 52,74kn
Jamstvo: 1 godina
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2392

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Dodatna narukvica Xiaomi Smart Band 7 Strap Pink
7,00€ 52,74kn
Opis
Pokaži svoj stil uz novi Xiaomi Mi Smart Band 6 Strap. Dolazi u više boja, stoga možeš konstantno mijenjati izgled svoje pametne narukvice. Narukvica je izrađena od mekanog TPU materijala, a dodatno je krasi zakrivljeni dizajn. Prilično je lagana i ugodna za nošenje. Površina narukvice je optimizirana za vježbanje te je traka manje ljepljiva tijekom znojenja prilikom vježbanja. Posebnom tehnikom izrade unutarnja i vanjska obloga spojene su u jednu traku. Remen čvrsto prianja uz pametnu narukvicu i drži je fiksiranom čak i u pokretu.
Prilično ju je jednostavno fiksirati na „Fitness Tracker“. Sve što trebaš je uhvatiti za oba kraja i povući remen dok ne vidiš mali razmak između kućišta i remena. Prstom izvuci „Fitness Tracker“ iz utora s prednje strane remena. Umetni jedan kraj kućišta u predviđeni utor s prednje strane remena te palcem pritisni drugi kraj prema dolje da bi kućište prianjalo u utor. Xiaomi Smart Band Strap idealan je spoj elegancije i jednostavnog korištenja, s kojom će tvoja pametna narukvica zaista biti nešto posebno.
Ukupna dužina: 255 mm
Materijal kopče za remen: Aluminijska legura
Podesiva duljina: 155-219 mm
Materijal remena: TPU
Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi - vodeći brend za inovativne mobilne uređaje i pametne kućne uređaje. Xiaomi nudi visokokvalitetne pametne telefone, tablete, pametne satove, kućne uređaje i mnogo više, koji pružaju vrhunske performanse, elegantan dizajn i pristupačne cijene. Xiaomi proizvodi su intuitivni, pouzdani i pružaju visokokvalitetno iskustvo korisnika. Xiaomi pametni telefoni su poznati po svojoj visokoj kvaliteti, inovativnim značajkama i pristupačnim cijenama. Uz moćne procesore, velike zaslone, visokokvalitetne kamere i bogate značajke, Xiaomi pametni telefoni pružaju izvrsno korisničko iskustvo. Također, Xiaomi kontinuirano radi na razvoju novih tehnologija poput brzog punjenja, umjetne inteligencije i poboljšanja korisničkog sučelja kako bi korisnicima pružili najnovije inovacije. Uz pametne telefone, Xiaomi je također poznat po svojim pametnim kućnim uređajima. Njihov asortiman uključuje pametne utičnice, pametne kamere, pametne zvučnike i druge uređaje koji omogućuju korisnicima da upravljaju svojim domom na jednostavan i intuitivan način. Ovi uređaji se mogu povezati putem bežične mreže i upravljati putem pametnih telefona ili glasovnih asistenata, pružajući korisnicima veću kontrolu i udobnost u svakodnevnom životu.

Pregled svih Xiaomi proizvoda

Povezani artikli

Top