Dječje slušalice OTL, Super Mario Kids Audio Band

Osnovne značajke
Zvučnici: 20mm drajveri
Frekvencijski odziv: 20Hz - 20KHz
Impedancija: 32 ohma
Snaga: 50 mW
Nazivna snaga: 5 mW
Konektor: 3,5 mm utikač
Duljina kabela: 120 cm
Pokažite svoju odanost igricama uz Super Mario odabirom ovih slušalica s audio trakom za djecu! Krenite u vlastitu...
26,50€ 199,66kn
Dostupno manje od 5 kom
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Dječje slušalice OTL, Super Mario Kids Audio Band
26,50€ 199,66kn
Opis
Zvučnici: 20mm drajveri
Frekvencijski odziv: 20Hz - 20KHz
Impedancija: 32 ohma
Snaga: 50 mW
Nazivna snaga: 5 mW
Konektor: 3,5 mm utikač
Duljina kabela: 120 cm
Pokažite svoju odanost igricama uz Super Mario odabirom ovih slušalica s audio trakom za djecu! Krenite u vlastitu avanturu s Mariom u ugodnoj udobnosti.
Izrađene od visokokvalitetnog, super mekanog flisa i ultra-pljosnatih zvučnika, ove dječje audio slušalice su posebno udobne i prikladne za djecu svih uzrasta (preporučuje se 3+)
Naše Kids Audio Band slušalice su lagane i mekane, a podesivo zatvaranje na kuku i omču omogućuje udobno pristajanje. Budući da se zvučnici mogu ukloniti, traka za glavu može se prati u perilici. Ove razigrane slušalice s audio trakom za djecu savršene su za opuštanje kod kuće ili na putovanju i dizajnirane su za udobnost tijekom kratkih i dugih razdoblja.
OTL
OTL

OTL je brand specijaliziran za dizajn i proizvodnju licenciranih dječjih slušalica i mikrofona. Fokusirani su na dizajn i proizvodnju licenciranih slušalica kako bi djeci omogućili zabavno i sigurno iskustvo slušanja glazbe. Surađuju s vodećim licenciranim brendovima poput Pokemon, L.O.L. Surprise!, PAW Patrol, Harry Potter, Peppa Pig, Baby Shark, Hello Kitty, DC Comics, Super Mario i mnogim drugima, čime osiguravaju da njihove slušalice odišu prepoznatljivim i omiljenim likovima iz dječjih svjetova. Tim stručnjaka za dizajn i tehnologiju osmišljava svaku slušalicu s posebnom pažnjom na udobnost, sigurnost i kvalitetu zvuka. Svi OTL proizvodi su temeljito testirani kako bi zadovoljili najviše sigurnosne standarde i da pružili izvrsno slušno iskustvo bez štetnih utjecaja na dječje uši.

Pregled svih OTL proizvoda

Povezani artikli

Top