Dječje slušalice OTL, PRO G1 SEGA Modern Sonic The Hedgehog, gaming, naglavne, mikrofon

Osnovne značajke
Osjetljivost: 96 ± 3dB na 1Khz
Osjetljivost mikrofona: -40dB ± 3dB višesmjerno
Kabel: 1,5M
3,5 mm utičnica
Odvojivi mikrofon
Nagib i fleksibilan dizajn
In line kontroler
Nemojte samo sjediti i gubiti svoje dragocjeno vrijeme, raspršimo se sa Sonic snagom uz ove moderne...
41,10€ 309,67kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 13942

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Dječje slušalice OTL, PRO G1 SEGA Modern Sonic The Hedgehog, gaming, naglavne, mikrofon
41,10€ 309,67kn
Opis
Osjetljivost: 96 ± 3dB na 1Khz
Osjetljivost mikrofona: -40dB ± 3dB višesmjerno
Kabel: 1,5M
3,5 mm utičnica
Odvojivi mikrofon
Nagib i fleksibilan dizajn
In line kontroler
Nemojte samo sjediti i gubiti svoje dragocjeno vrijeme, raspršimo se sa Sonic snagom uz ove moderne Sonic the Hedgehog žičane slušalice za igranje. Upravo savršeno za Sonic The Hedgehog SEGA igrače i ljubitelje filmova!
Sa Sonic the Hedgehog na obje 50 mm slušalice zvučnika za uši, ove slušalice su izvrsne za udobno igranje s podstavljenom PU trakom za glavu i jastučićima za uši. Odvojivi višesmjerni mikrofon pruža visokokvalitetan i jasan glasovni chat s ugrađenim kontrolerom za isključivanje zvuka ili razgovor s prijateljima (*chat dostupan za igre koje podržavaju mogućnost chata unutar igre).
Ove se slušalice mogu koristiti sa svim vašim omiljenim uređajima pomoću 3,5 mm univerzalnog priključka* (tj. koristiti s iPadima, iPodima, tabletima, ručnim igrama, uređajima za učenje, XBoxom, PS4, 2Ds XL i Nintendo switchem). *Računala s ružičastim i zelenim utičnicama zahtijevaju PC razdjelni kabel (nije uključen)
OTL
OTL

OTL je brand specijaliziran za dizajn i proizvodnju licenciranih dječjih slušalica i mikrofona. Fokusirani su na dizajn i proizvodnju licenciranih slušalica kako bi djeci omogućili zabavno i sigurno iskustvo slušanja glazbe. Surađuju s vodećim licenciranim brendovima poput Pokemon, L.O.L. Surprise!, PAW Patrol, Harry Potter, Peppa Pig, Baby Shark, Hello Kitty, DC Comics, Super Mario i mnogim drugima, čime osiguravaju da njihove slušalice odišu prepoznatljivim i omiljenim likovima iz dječjih svjetova. Tim stručnjaka za dizajn i tehnologiju osmišljava svaku slušalicu s posebnom pažnjom na udobnost, sigurnost i kvalitetu zvuka. Svi OTL proizvodi su temeljito testirani kako bi zadovoljili najviše sigurnosne standarde i da pružili izvrsno slušno iskustvo bez štetnih utjecaja na dječje uši.

Pregled svih OTL proizvoda

Povezani artikli

Top