DJ kontroler PIONEER DDJ-FLX4

Osnovne značajke
rekordbox i Serato kompatibilnost
Radi s Mac/Windows + iOS/Android
Veliki kotači za trčanje obloženi aluminijem
Osam jastučića za performanse po špilu
Hot Cue, Beat Loop, Beat Jump, Sampler
Boja zvuka i Beat FX
Intuitivno pametno miješanje za...
359,00€ 2.704,89kn
12 x 29,92€24 x 16,01€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 6

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
DJ kontroler PIONEER DDJ-FLX4
359,00€ 2.704,89kn
Opis
rekordbox i Serato kompatibilnost
Radi s Mac/Windows + iOS/Android
Veliki kotači za trčanje obloženi aluminijem
Osam jastučića za performanse po špilu
Hot Cue, Beat Loop, Beat Jump, Sampler
Boja zvuka i Beat FX
Intuitivno pametno miješanje za početnike
Integracija usluge strujanja glazbe
USB-C sabirnica s napajanjem s ulazom za mikrofon
Uključuje USB-C kabel


DJ-i početnici koji se žele baviti digitalnim DJ-ingom cijenit će Pioneer DDJ-FLX4, 2-kanalni kontroler koji uključuje rekordbox dj i radi sa Serato DJ Pro i Serato DJ Lite. Ovaj novi kontroler nudi Smart Fader i Smart CFX, značajke koje pomažu početnicima u miksanju. Smart Fader pomaže vam bez napora prelaziti između zapisa automatskim podešavanjem BPM-a, glasnoće, glasnoće basa i drugih funkcija. Smart CFX primjenjuje komplicirane kombinacije efekata na glazbu okretanjem gumba.


Sekcija miksera DDJ-FLX4 nasljeđuje svoj izgled od Pioneer-ove profesionalne linije mikseta, s gumbom za pojačanje, 3-pojasnim EQ-om, Color FX (CFX), federom kanala i crossfaderom. Beat FX se može primijeniti na oba kanala, 1 ili 2, ili na oba istovremeno. Svaki špil uključuje veliki kotačić za trčanje, funkcije petlje, dodijeljive izvedbene podloge, klizač za tempo i gumbe za nastavljanje i reprodukciju/pauzu. Prednja ploča pruža 3,5 mm izlaz za slušalice, dok stražnja ploča nudi 1in ulaz za mikrofon i stereo RCA glavni izlaz. Dostupna su dva USB priključka. Jedan je za glavno povezivanje s računalom/prijenosnim uređajem, dok je drugi namijenjen za napajanje DDJ-FLX4 kada se koristi s iOS i Android uređajima. USB-C kabel je uključen
rekordbox i Serato kompatibilnost
Možete besplatno izvoditi koristeći rekordbox ili Serato DJ Lite tako da povežete svoj PC/Mac na DDJ-FLX4. DJ-i koji žele nadogradnju na Serato DJ Pro mogu kupiti licencu ili pretplatu za premium verziju softvera.
Podrška za više uređaja
DDJ-FLX4 je kompatibilan s nizom uređaja uključujući Windows i Mac računala, iPhone i iPad te Android telefone i tablete. Možete koristiti kontroler s rekordboxom za iOS/Android kada ažuriranje postane dostupno početkom 2023. i povezati se s uređajem putem Bluetootha.

Prijenosni dizajn i profesionalni izgled
Raspored kontrola na DDJ-FLX4 olakšava učenje DJ-a, budući da su kontrole naslijeđene od profesionalnih Pioneer DJ proizvoda. Sve je jednostavno za korištenje i uredno raspoređeno, što također čini kontroler dovoljno kompaktnim da ga ponesete kamo god želite vježbati ili izvoditi.
Korisnički intuitivne značajke pametnog miješanja
Ne znate kako miješati? Ne brinite, možete započeti odmah sa značajkom Smart Fader, koja automatski podešava glasnoću, glasnoću basa i BPM glazbe, tako da možete glatko prijeći s jedne pjesme na drugu jednostavnim pomicanjem regulatora za slabljenje kanala ili crossfader. To znači da se možete odmah zabaviti i naučiti druge temeljne DJ vještine kao što je EQing. Uz to, sa Smart CFX-om, svakoj pjesmi možete dati vlastiti pečat jednostavnim okretanjem gumba za primjenu kombinacije efekata koji će dodati dramatičnost zvuku.
Besprijekorna integracija s uslugama strujanja glazbe
rekordbox je kompatibilan s različitim izborom streaming usluga. Ovisno o DJ softveru koji koristite, možete birati među milijunima pjesama dostupnih na platformama TIDAL, Beatport Streaming, Beatsource Streaming i SoundCloud Go+ (potrebna je pretplata) i miksati ih zajedno na DDJ-FLX4. Možete koristiti sve efekte i značajke izvedbe kako biste začinili svoje omiljene pjesme i stvorili vlastiti zvuk.
USB audio izlaz za zvuk mikrofona
DDJ-FLX4 uklanja potrebu za zasebnim mikserom ili zvučnom karticom jer kontroler miješa zvuk mikrofona s glazbom. Ove audio mogućnosti čine DDJ-FLX4 idealnim izborom ako želite svoje setove prenositi uživo kao što to možete izvesti samo pomoću kontrolera.
Pioneer
Pioneer

Pioneer je renomirani brend koji se ističe u svijetu audio i video tehnologija. Kvaliteta zvuka je ono po čemu se Pioneer ističe. Pioneer DJ kontroleri su cijenjeni u glazbenoj industriji zbog njihove izdržljivosti, kvalitete zvuka i bogate funkcionalnosti. Pioneer kontroleri su omiljeni izbor mnogih DJ-eva širom svijeta zbog njihove pouzdanosti, profesionalnih značajki i jednostavne integracije s popularnim DJ softverima. Kada je u pitanju Pioneer, dobit ćeš vrhunsku kvalitetu, inovativne značajke i izvrsne performanse. Njihova predanost kvaliteti i strast prema glazbi i tehnologiji čini ih jednim od vodećih brendova u audio i video industriji. Uživaj u nevjerojatnom doživljaju zvuka i slike s Pioneer proizvodima.

Pregled svih Pioneer proizvoda

Povezani artikli

Top