Četka za kosu GRUNDIG HS 7880, bijela

Osnovne značajke
Četka za kosu GRUNDIG HS 7880 zadržava prirodnu vlažnost vaše kose zahvaljujući ionskoj tehnologiji, ne dolazi do stvaranja statičkog elektriciteta, a kosa postaje sjajna i s više volumena. Kao rezultat korištenja kosa će biti sjajna, hidratizirana i obnovljena. 5 slojeva visokokvalitetnog...
42,40€ 319,46kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 20049

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Četka za kosu GRUNDIG HS 7880, bijela
42,40€ 319,46kn
Opis
Četka za kosu GRUNDIG HS 7880 zadržava prirodnu vlažnost vaše kose zahvaljujući ionskoj tehnologiji, ne dolazi do stvaranja statičkog elektriciteta, a kosa postaje sjajna i s više volumena. Kao rezultat korištenja kosa će biti sjajna, hidratizirana i obnovljena. 5 slojeva visokokvalitetnog keramičkog premaza i 4 nastavka za oblikovanje štite vašu kosu i aktiviraju blistavost, a snaga od 1200 vata jamči vam profesionalne rezultate kod kuće.
Podešavanje temperature: Da
Podešavanje brzine: 2
Promjer uvijača: 25 – 50 mm
Boja: Bijela
Oprema: 4 nastavka – četke promjera 50mm, 38 mm I 25 mm, mlaznica za sušenje
Grundig
Grundig

Grundig je renomirani brend koji pruža vrhunsku kvalitetu i inovativna rješenja u području potrošačke elektronike. S bogatom tradicijom i reputacijom pouzdanosti, Grundig nudi široku paletu proizvoda uključujući televizore, audio sustave, kućanske aparate i još mnogo toga. Grundig televizori pružaju izvanredan vizualni doživljaj uz napredne tehnologije poput visoke rezolucije, oštrine slike i živih boja. Grundig audio sustavi donose izvanredan zvuk i vrhunsku reprodukciju glazbe. Grundig kućanski aparati su poznati po svojoj pouzdanosti, funkcionalnosti i modernom dizajnu. Uz Grundig proizvode, dobit ćeš kombinaciju vrhunske kvalitete, elegancije i naprednih značajki za poboljšanje svog doma i životnog stila.

Pregled svih Grundig proizvoda

Povezani artikli

Top