Četka za kosu GRUNDIG HB 7150

Osnovne značajke
Četka za kosu GRUNDIG HB 7150 pruža izvrstan izgled koji će vam uljepšati dan. Svojom visokokvalitetnom keramičkom zaštitom osigurava da vaša kosa ne bude oštećena tijekom oblikovanja, a također poboljšava njenu vitalnost i pokretljivost. Grundig četka s ionskom funkcijom emitira ione i...
34,90€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 33132

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Četka za kosu GRUNDIG HB 7150
34,90€
Opis
Četka za kosu GRUNDIG HB 7150 pruža izvrstan izgled koji će vam uljepšati dan. Svojom visokokvalitetnom keramičkom zaštitom osigurava da vaša kosa ne bude oštećena tijekom oblikovanja, a također poboljšava njenu vitalnost i pokretljivost. Grundig četka s ionskom funkcijom emitira ione i na taj način potpuno prazni vlasište te osigurava da vaša kosa ostane zdrava, a frizura besprijekorna. Funkcija osigurava nevjerojatnu glatkoću i prekrasan sjaj vaše kose. Svoju kosu možete oblikovati s 5 različitih stupnjeva temperature u rasponu od 130 do 210 stupnjeva.
Grundig
Grundig

Grundig je renomirani brend koji pruža vrhunsku kvalitetu i inovativna rješenja u području potrošačke elektronike. S bogatom tradicijom i reputacijom pouzdanosti, Grundig nudi široku paletu proizvoda uključujući televizore, audio sustave, kućanske aparate i još mnogo toga. Grundig televizori pružaju izvanredan vizualni doživljaj uz napredne tehnologije poput visoke rezolucije, oštrine slike i živih boja. Grundig audio sustavi donose izvanredan zvuk i vrhunsku reprodukciju glazbe. Grundig kućanski aparati su poznati po svojoj pouzdanosti, funkcionalnosti i modernom dizajnu. Uz Grundig proizvode, dobit ćeš kombinaciju vrhunske kvalitete, elegancije i naprednih značajki za poboljšanje svog doma i životnog stila.

Pregled svih Grundig proizvoda

Povezani artikli

Top