CD player ONKYO C7030M3, crni

Osnovne značajke
Za ljubitelje glazbe koji uživaju u opipljivom iskustvu sviranja fizičkog formata, CD zadržava svoju trajnu privlačnost. Zadovoljstvo ne dolazi samo od pregledavanja zbirke diskova i čitanja bilješki na lineru. Također dolazi od uživanja u glazbi vrhunske vjernosti. Kombinirajući...
399,00€ 3.006,27kn
Dostupno manje od 5 kom
12 x 33,25€24 x 17,79€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 1

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
CD player ONKYO C7030M3, crni
399,00€ 3.006,27kn
Opis
Za ljubitelje glazbe koji uživaju u opipljivom iskustvu sviranja fizičkog formata, CD zadržava svoju trajnu privlačnost. Zadovoljstvo ne dolazi samo od pregledavanja zbirke diskova i čitanja bilješki na lineru. Također dolazi od uživanja u glazbi vrhunske vjernosti. Kombinirajući visokokvalitetne komponente i desetljeća Onkyo audio znanja, C-7030 CD player pruža vrhunsko iskustvo reprodukcije. Ključ leži u održavanju audio signala čistim i bez smetnji, sve do izlaznog stupnja. Da bismo to postigli, koristimo novi sat visoke preciznosti za dramatično smanjenje vremenskih pogrešaka, zajedno s našim izvornim VLSC™ za smanjenje pulsnog šuma. Sustav pokreće masivni transformator izrađen po narudžbi koji osigurava čisto i stabilno napajanje. S obzirom na to koliko je C-7030 pristupačan, kvaliteta izrade je iznimna. Ravna baza kućišta debljine 1,6 mm pomaže u smanjenju neželjenih vibracija, dok elegantna aluminijska prednja ploča pruža elegantnu završnu obradu.
U konvencionalnim metodama digitalno-analogne pretvorbe nemoguće je potpuno ukloniti šum. Ovaj šum kvari analogni signal i u konačnici pogoršava zvuk koji emitiraju vaši zvučnici. Međutim, uz Onkyo VLSC, podaci se kontinuirano uzorkuju između dvije diskretne točke—putem generatora usporedbe signala—a razlika se spaja s analognim vektorima u stvarnom vremenu kako bi se proizveo gladak izlazni valni oblik. Metoda VLSC digitalno-analogne pretvorbe rezultira preciznim audio signalom gotovo bez pulsnog šuma koji vjerno reproducira akustične detalje i suptilne nijanse svih vaših audio izvora i udahnjuje život digitalnim medijima.
C-7030 se može pohvaliti preciznim mehanizmom za taktiranje koji kontrolira i koordinira vrijeme svih procesa digitalnog signala—prilično kao što dirigent usmjerava i koordinira pojedinačne instrumente u orkestru. C-7030 koristi najsuvremeniji kristalni oscilator koji postiže frekvencijsko odstupanje od ±10 ppm—mnogo niže nego s konvencionalnim oscilatorom.
Digitalno-analogni pretvarač visoke kvalitete radi na optimizaciji audio performansi na C-7030. Ovaj DAC izvodi naprednu 24-bitnu obradu signala i podržava stope uzorkovanja do 192 kHz, dok pokazuje visoku otpornost na podrhtavanje takta. S ovim ugrađenim DAC-om, C-7030 isporučuje izvornu konverziju digitalnih signala u analogni audio izlaz.
Onkyo
Onkyo

Onkyo je priznati brend koji se ističe svojom izvrsnom kvalitetom zvuka, vrhunskim audio sustavima i inovativnim tehnologijama. Onkyo audio sustavi, pojačala, prijemnici, zvučnici i drugi audio uređaji pružaju nevjerojatno čist i detaljan zvuk koji omogućava da se glazba doživi na potpuno novoj razini. Bilo da se radi o kućnom audio sustavu, Hi-Fi sustavu ili kućnom kino sustavu, Onkyo nudi visokokvalitetne proizvode koji zadovoljavaju potrebe i zahtjeve audio entuzijasta. Onkyo je poznat po svojoj strasti prema tehnološkom napretku. Stalno istražuju i uvode nove tehnologije kako bi poboljšali audio iskustvo svojih korisnika. Uključujući visokokvalitetne DAC-ove (Digital-Analog Converters), Dolby Atmos i DTS:X tehnologije, bežične povezivosti i druge inovacije, Onkyo pruža napredne značajke koje pružaju realističan i uzbudljiv zvuk. Pored izvanrednog zvuka i kvalitete izrade, Onkyo pruža i intuitivno korisničko sučelje i jednostavnu upotrebu. Njihovi uređaji su dizajnirani s naglaskom na praktičnost i funkcionalnost, omogućavajući korisnicima da jednostavno upravljaju i prilagode postavke prema svojim preferencijama. Odaberi Onkyo za vrhunski zvuk i iskustvo koje te uranja u glazbu.

Pregled svih Onkyo proizvoda

Povezani artikli

Top