Bežične bluetooth slušalice Xiaomi Redmi Buds 3 Lite, bijele

Akcija Uštedi -12%
Osnovne značajke
Redmi Buds 3 Lite slušalice od Xiaomija ističu se svojom lakoćom i udobnošću. Težine samo 4.2 grama i jednostavnim dizajnom savršeno sjedaju u uho i pružaju udobnost čak i kod dugotrajnog korištenja. Kućište za punjenje minimalističkog je i elegantnog dizajna te savršeno stane u...
169,00kn *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 149,00kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 43

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Bežične bluetooth slušalice Xiaomi Redmi Buds 3 Lite, bijele
169,00kn *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 149,00kn
Opis
Redmi Buds 3 Lite slušalice od Xiaomija ističu se svojom lakoćom i udobnošću. Težine samo 4.2 grama i jednostavnim dizajnom savršeno sjedaju u uho i pružaju udobnost čak i kod dugotrajnog korištenja. Kućište za punjenje minimalističkog je i elegantnog dizajna te savršeno stane u dlan.
Automatski se spajaju na tvoj mobitel, čim ih izvadiš iz kutijice čuti ćeš zvuk čim će tvoje slušalice biti spojene. Uz Bluetooth 5.2. podršku omogućena je stabilna, jaka i brza veza i niža potrošnja energije.
O praznoj bateriji više ne trebaš razmišljati! Redmi Buds 3 Lite mogu izdržati i do 18 sati korištenja, a sa samo jednim punjenje kutijice dobit ćeš još dodatnih 5 sati.
Iskusi u detaljniji zvuk s velikim dinamičkim zvučnikom od 6 mm izrađenim od kompozitnih materijala. Stručno kalibriran od strane Xiaomi Sound Lab-a, ovaj zvučnik daje bogate basove, jasne visoke tonove i dosljedno vrhunsku kvalitetu zvuka.
Uživaj u besprijekornim pozivima čistog zvuka bez buke uz algoritam koji će prepoznati ljudske glasove i automatski smanjiti pozadinsku buku kako bi pozivi bili što jasniji. Detektor nošenja automatski gasi glazbu kada slušalice izvadite iz uha, a glazba se nastavlja kada slušalice vratite u uho.
IP54 otpornost na prašinu i vodu štiti vaše Redmi Buds 3 Lite slušalice kiše, vjetra i znoja prilikom vježbanja.

Povezani artikli

Top