Bežične bluetooth slušalice Xiaomi Redmi Buds 3 bijele

Akcija Uštedi -20%
Osnovne značajke
Redmi Buds 3 slušalice od Xiaomija ističu se svojom lakoćom i udobnošću. Težine samo 4.5 grama i semi-in-ear dizajnom savršeno sjedaju u uho i pružaju udobnost čak i kod dugotrajnog korištenja. Kućište za punjenje minimalističkog je i elegantnog dizajna te savršeno stane u...
299,00kn **najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 239,00kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 17

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Bežične bluetooth slušalice Xiaomi Redmi Buds 3 bijele
299,00kn * *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 239,00kn
Opis
Redmi Buds 3 slušalice od Xiaomija ističu se svojom lakoćom i udobnošću. Težine samo 4.5 grama i semi-in-ear dizajnom savršeno sjedaju u uho i pružaju udobnost čak i kod dugotrajnog korištenja. Kućište za punjenje minimalističkog je i elegantnog dizajna te savršeno stane u dlan.
Qualcomm QCC3040 čip i podrška za Bluetooth 5.2. omogućuje nižu potrošnju energije, brži prijenos i stabilniju vezu.
Iskusi u detaljniji zvuk s velikim dinamičkim zvučnikom od 12 mm izrađenim od kompozitnih materijala. Stručno kalibriran od strane Xiaomi Sound Lab-a, ovaj zvučnik daje bogate basove, jasne visoke tonove i dosljedno vrhunsku kvalitetu zvuka. Uživaj u stabilnijim pozivima čistog zvuka bez buke uz dvostruki mikrofon s Qualcomm cVc tehnologijom za poništavanje jeke i suzbijanje šuma pruža koji pruža čist i kvalitetan zvuk glasa bez obzira gdje se nalazite.
Detektor nošenja automatski gasi glazbu kada slušalice izvadite iz uha, a glazba se nastavlja kada slušalice vratite u uho.
IP54 otpornost na prašinu i vodu štiti vaše Redmi Buds 3 slušalice kiše, vjetra i znoja prilikom vježbanja.
Zaboravi na praznu bateriju! Redmi Buds 3 podržava brzo punjenje tako da sa samo 10 minuta punjenja slušalice možete koristiti 90 minuta. Jedno punjenje donosi vam do 5 sati slušanja i do 20 sati kada je u kombinaciji s futrolom za punjenje.

Povezani artikli

Top