Baza za samopražnjenje XIAOMI Mi Robot Vacuum-mop 2 Ultra Auto-Empty Station

Besplatna dostava
Osnovne značajke
Oduševi se novim uređajem iz Xiaomi ponude, koji će postati nezamjenjiv dio kućanstava. Dvostrani spremnik koji će automatski prikupiti svu prašinu iz spremnika tvog robot usisavača. Zahvaljujući usisu zraka od nevjerojatno snažnih 16,500Pa omogućuje trenutno pražnjenje, sprječava...
245,00€ 1.845,95kn
Dostupno manje od 5 kom
12 x 20,42€24 x 10,92€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Baza za samopražnjenje XIAOMI Mi Robot Vacuum-mop 2 Ultra Auto-Empty Station
245,00€ 1.845,95kn
Opis
Oduševi se novim uređajem iz Xiaomi ponude, koji će postati nezamjenjiv dio kućanstava. Dvostrani spremnik koji će automatski prikupiti svu prašinu iz spremnika tvog robot usisavača. Zahvaljujući usisu zraka od nevjerojatno snažnih 16,500Pa omogućuje trenutno pražnjenje, sprječava začepljenje zbog čega će robotski usisavač raditi glatko i učinkovito u svakom trenutku.
Stanica za automatsko pražnjenje spremnika usisavača opremljena je vrećicom od čak 4 litre, što znači da ima 10 puta veći kapacitet od standardnih vrećica. Također, odlična značajka je da se može koristiti ponovno čim se isprazni. Osim što će biti odlična pomoć u kućanstvu, ovaj uređaj vrlo je jednostavnog i modernog dizajna te će se bez problema uklopiti u svaku prostoriju. Zahvaljujući pritisku na samo jedan gumb kojim je uređaj opremljen vrlo se lako koristi.
Osim što pomoću ovog uređaja možeš isprazniti svoj robot usisavač od prašine, poslužit će kao i stanica za punjenje čim se štedi na prostoru, a također je vrlo lagan za čišćenje i održavanje.

Povezani artikli

Top