Banana Pi BPI-PicoW-S3 ESP32-S3, Xtensa 32 bit LX7

Osnovne značajke
Banana Pi BPI-PicoW-S3 niz je mikrokontrolera niske potrošnje dizajniranih za IoT razvoj i Maker DIY ploču.
Iste veličine kao Raspberry Pi Pico ploča, podržava 2,4 GHz Wi-Fi i Bluetooth® LE dvostruku bežičnu komunikaciju, periferija je kompatibilna s hardverskim dizajnom niske...
8,00€ 60,28kn
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 17

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
Banana Pi BPI-PicoW-S3 ESP32-S3, Xtensa 32 bit LX7
8,00€ 60,28kn
Opis
Banana Pi BPI-PicoW-S3 niz je mikrokontrolera niske potrošnje dizajniranih za IoT razvoj i Maker DIY ploču.
Iste veličine kao Raspberry Pi Pico ploča, podržava 2,4 GHz Wi-Fi i Bluetooth® LE dvostruku bežičnu komunikaciju, periferija je kompatibilna s hardverskim dizajnom niske potrošnje, a potrošnja energije je samo 10uA u dubokom stanju mirovanja.
Što se tiče programiranja, PicoW-S3 podržava ESP-IDF, Arduino, micropython i druge metode.

glavne značajke

ESP32-S3, Xtensa® 32 bit LX7
U paketu PSRAM 2MB, Extereal FLASH 8MB
Ultra niske snage 10uA
2.4G WIFI, Bluetooth 5, Bluetooth mesh
GPIO, ADC, TOUCH, PWM, I2C, SPI, RMT, I2S, UART, LCD, KAMERA, USB, JTAG
1*microUSB
1*Neopixel LED

Espressif ESP32-S3

Esp32-S3 je MCU čip koji integrira 2,4 GHz Wi-Fi i Bluetooth 5 (LE) i podržava Long Range mod. ESP32-S3 radi na Xtensa® 32-bitnom LX7 dvojezgrenom procesoru s visokom frekvencijom od 240 MHz, 512 KB ugrađenim SRAM-om (TCM), 45 programabilnih GPIO pinova i bogatim komunikacijskim sučeljem.
Esp32-s3 podržava veći kapacitet brzog Octal SPI flasha i RAM-a izvan čipa te podržava korisnički konfigurirano predmemoriranje podataka i predmemoriranje instrukcija.

Ono što slijedi je opis najvažnijih značajki ESP32-S3.

Wi-Fi + Bluetooth 5 (LE) bežično povezivanje: ESP32-S3 podržava Wi-Fi od 2,4 GHz (802.11 b/g/n) s podrškom za propusnost od 40 MHz.
Podsustav Bluetooth Low Energy podržava velike domete putem Coded PHY i reklamnog proširenja.
Također podržava veću brzinu prijenosa i protok podataka, s 2 Mbps PHY. I Wi-Fi i BLE imaju vrhunsku RF izvedbu koja se održava čak i pri visokim temperaturama.

Podrška za AI ubrzanje: ESP32-S3 ima dodatnu podršku za vektorske instrukcije u MCU-u, što omogućuje ubrzanje za radna opterećenja neuronske mreže i obrade signala.
Softverske biblioteke za gore navedene optimizirane funkcije postat će dostupne vrlo brzo, u obliku ažuriranja za ESP-DSP i ESP-NN.

Bogata IO sučelja: ESP32-S3 ima 45 programabilnih GPIO-ova i uobičajenih perifernih sučelja kao što su SPI, I2S, I2C, PWM, RMT, ADC, UART, SD/MMC host kontroler i TWAITM kontroler.
Četrnaest GPIO-ova može se konfigurirati kao kapacitivni dodirni ulazi za HMI interakciju.
Dodatno, ESP32-S3 opremljen je koprocesorom ultra male snage (ULP) i podržava višestruke načine rada niske potrošnje, što ga čini široko primjenjivim u različitim scenarijima aplikacija niske potrošnje.

Sigurnosni mehanizam: ESP32-S3 pruža sveobuhvatan sigurnosni mehanizam i mjere zaštite za iot uređaje kako bi se spriječile sve vrste zlonamjernih napada i prijetnji.
Podržava Flash enkripciju temeljenu na AES-XTS algoritmu, sigurno pokretanje temeljeno na RSA algoritmu, digitalni potpis i HMAC. Esp32-s3 također uključuje novi modul inWorld Controllerin, koji pruža dva neometajuća izvršna okruženja za implementaciju pouzdanog izvršnog okruženja ili mehanizma za odvajanje dozvola.

Povezani artikli

Top