AV receiver PIONEER VSX534D, crni

Akcija Uštedi 110,00€
Osnovne značajke
VSX-534D dolazi u novom dizajnu prilagođenom korisniku, s 12% tanjom veličinom od prethodnog modela za jednostavnu instalaciju, 4K indikatorom i gumbima Personal Preset i Bluetooth® Input na prednjoj ploči. Uronite u zvuk koji vas obavija uz Dolby Atmos® i DTS:X® audio formate. Čak i bez...
549,00€ **najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 439,00€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 36,58€24 x 19,57€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 3

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
AV receiver PIONEER VSX534D, crni
549,00€ * *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 439,00€
Opis
VSX-534D dolazi u novom dizajnu prilagođenom korisniku, s 12% tanjom veličinom od prethodnog modela za jednostavnu instalaciju, 4K indikatorom i gumbima Personal Preset i Bluetooth® Input na prednjoj ploči. Uronite u zvuk koji vas obavija uz Dolby Atmos® i DTS:X® audio formate. Čak i bez viših ili surround zvučnika, i dalje možete uživati u virtualnom 3D surround efektu uz Dolby Atmos Height Virtualizer* i DTS Virtual:X. AV prijemnik kompatibilan je s Ultra HD, HDR10, HLG i Dolby Vision™ s podrškom za HDCP 2.3, tako da možete u potpunosti cijeniti vrhunski sadržaj kao što su 4K videozapisi.
*Dostupno s budućim ažuriranjem firmvera
Dolby Atmos®/Dolby Surround pojačano miješanje
VSX-534D kompatibilan je s 3.1.2ch konfiguracijom najnovije kino zvučne platforme, Dolby Atmos®. Možete reproducirati objektno orijentirani zvuk glatkim, zakrivljenim pokretima ili realističnim trodimenzionalnim pokretima iznad glave gornjih zvučnika. Ostali audio kodeci kao što su PCM i DSD mogu se miksati koristeći Dolby Surround za uživanje u 3D surround zvuku.
DTS:X®/DTS Neural:X pojačano miješanje
DTS:X je audio kodek sljedeće generacije iz DTS-a koji koristi zvuk temeljen na objektima kako bi omogućio nova imerzivna i interaktivna audio iskustva. Budući da DTS:X može automatski prilagoditi zvuk postojećim kanalima i sustavu zvučnika, nije potreban poseban raspored zvučnika. Doživite impresivnu zvučnu sliku s nevjerojatno bogatim i realističnim zvukom. Ostali audio kodeci kao što su PCM i DSD mogu se miksati pomoću DTS Neural:X za uživanje u 3D surround zvuku.
Dolby Atmos Height Virtualization* i DTS Virtual:X
Prilikom reprodukcije bilo kojeg Dolby formata, uključivanje Dolby Atmos Height Virtualizera omogućuje impresivnije iskustvo slušanja, stvarajući virtualni surround i visinski efekt iz tradicionalnih rasporeda zvučnika bez upotrebe dodatnih surround ili visinskih zvučnika.
*Funkcija dostupna s budućim ažuriranjem firmvera
Uz DTS Virtual:X možete uživati u trodimenzionalnom zvuku koji uranja u zvuk sličan DTS:X, bez potrebe za visokim ili stražnjim zvučnicima. Tehnologija podržava 2 do 7.1.4-kanalni ulazni izvor, za isporuku na 2 do 5.1-kanalni raspored zvučnika. DTS Virtual:X radi sa svim DTS kodecima, uključujući DTS:X.
MCACC Automatsko podešavanje sobe
Stvorite optimalnu akustičnu okolinu s Pioneer-ovim MCACC (višekanalnim sustavom akustične kalibracije), razvijenim uz stručnost profesionalnih studija za snimanje. Uz prilagođeni mikrofon, sustav automatski kompenzira razlike u veličini zvučnika, razini i udaljenosti te ujednačava odziv.
Optimizator refleksa
Kada koristite zvučnike koji podržavaju Dolby Atmos, zvuk visoke usmjerenosti iz jedinice odbija se od stropa, dok zvuk niske usmjerenosti izravno dopire do ušiju. Različiti putovi uzrokuju fazni pomak, čineći zvuk neugodnim. Reflex Optimizer koji koristi tehnologiju Phase Control prilagođava ovaj pomak i poboljšava lokalizaciju zvučne slike usklađivanjem frekvencija s frekvencijama podnih zvučnika, stvarajući idealno okruženje za reprodukciju.
Sinkronizirani zvuk s kontrolom faze
Kao inovativno rješenje za fazni zaostatak između subwoofera i zvučnika glavnog kanala uzrokovan filtrom za upravljanje basom, Phase Control kompenzira odgođeni bas radi poboljšanja sinkronizacije zvuka.
Spreman za video standard sljedeće generacije
VSX-534D podržava prolaz za HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) i Dolby Vision signale. Spajanjem kompatibilnog izvornog uređaja možete uživati u ovim najnovijim video standardima na kompatibilnom zaslonu. Štoviše, svi HDMI terminali podržavaju 4K (60p/4:4:4/24-bit), Wide Color Gamut (BT.2020) i HDCP 2.3, tako da nećete imati problema prilikom nadogradnje na nove uređaje, a također možete uživajte u vrhunskom sadržaju kao što su 4K videozapisi s digitalnom zaštitom od kopiranja.
Zona B izlaz za bežične slušalice
VSX-534D je opremljen Zone B audio izlaznim terminalima za proširenje zvuka glavne zone spajanjem vaše bežične stanice za slušalice. Možete slušati zvuk koji svira u dnevnoj sobi putem bežičnih slušalica.
Ugrađena Bluetooth® bežična tehnologija
Streamirajte pjesme s kompatibilnih uređaja s ugrađenom Bluetooth® bežičnom tehnologijom (ver. 4.2 + LE). VSX-534D ima A2DP/AVRCP profile, s podrškom za SBC/AAC kodeke. Pritiskom na tipku Bluetooth na prednjoj ploči možete izravno pokrenuti BT funkciju, čak i kada je jedinica u stanju pripravnosti.
Osobne postavke
Samo pritisnite gumb Personal Preset na prednjoj ploči tri sekunde i vaše trenutne postavke poput razine glasnoće i načina slušanja mogu se spremiti. Do tri unaprijed postavljene postavke mogu se registrirati i jednostavno pozvati pomoću gumba na prednjoj ploči ili daljinskog upravljača.
Poboljšanje dijaloga
S ovom jedinstvenom značajkom upravljanja zvukom srednjeg tona, možete neovisno podešavati glasnoću raspona, uključujući dijaloge u filmovima, pomoću tipke gore/dolje na daljinskom upravljaču.
Informacije na zaslonu za audio/video status
Zaslon sada prikazuje detaljne informacije o ulazu i izlazu za sadržaj koji se reproducira. Tako možete vidjeti emitira li vaš video zapis Dolby Vision ili obrađuje li film Dolby Atmos ili DTS:X zvuk.
Pioneer
Pioneer

Pioneer je renomirani brend koji se ističe u svijetu audio i video tehnologija. Kvaliteta zvuka je ono po čemu se Pioneer ističe. Pioneer DJ kontroleri su cijenjeni u glazbenoj industriji zbog njihove izdržljivosti, kvalitete zvuka i bogate funkcionalnosti. Pioneer kontroleri su omiljeni izbor mnogih DJ-eva širom svijeta zbog njihove pouzdanosti, profesionalnih značajki i jednostavne integracije s popularnim DJ softverima. Kada je u pitanju Pioneer, dobit ćeš vrhunsku kvalitetu, inovativne značajke i izvrsne performanse. Njihova predanost kvaliteti i strast prema glazbi i tehnologiji čini ih jednim od vodećih brendova u audio i video industriji. Uživaj u nevjerojatnom doživljaju zvuka i slike s Pioneer proizvodima.

Pregled svih Pioneer proizvoda

Povezani artikli

Top