AV receiver PIONEER VSX534, crni

Akcija Uštedi -15%
Osnovne značajke
VSX-534 dolazi u novom dizajnu prilagođenom korisniku, s 12 % tanjom veličinom od prethodnog modela za jednostavnu instalaciju, 4K indikatorom i gumbima Personal Preset i Bluetooth® Input na prednjoj ploči. Uronite u zvuk koji vas obavija uz Dolby Atmos® i DTS:X® audio formate. Čak i bez...
549,00€ **najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 466,00€
Dostupno manje od 5 kom
12 x 38,83€24 x 20,78€
Jamstvo: 2 godine
Dosegli ste maksimum raspoloživosti - 2

Jednokratno plaćanje:
  • Internet bankarstvo (virman)
  • Pouzećem - plaćanje gotovinom dostavljaču kod isporuke paketa
  • Maestro, MasterCard, Visa, Visa Premium
Obročno plaćanje:
  • MasterCard ZABA do 24 rate
  • Visa Premium do 10 rata
AV receiver PIONEER VSX534, crni
549,00€ * *najniža cijena u prethodnih 30 dana
Akcija: 466,00€
Opis
VSX-534 dolazi u novom dizajnu prilagođenom korisniku, s 12 % tanjom veličinom od prethodnog modela za jednostavnu instalaciju, 4K indikatorom i gumbima Personal Preset i Bluetooth® Input na prednjoj ploči. Uronite u zvuk koji vas obavija uz Dolby Atmos® i DTS:X® audio formate. Čak i bez viših ili surround zvučnika, i dalje možete uživati u virtualnom 3D surround efektu uz Dolby Atmos Height Virtualizer* i DTS Virtual:X. AV prijemnik kompatibilan je s Ultra HD, HDR10, HLG i Dolby Vision™ s podrškom za HDCP 2.3, tako da možete u potpunosti cijeniti vrhunski sadržaj kao što su 4K videozapisi.
*Dostupno s budućim ažuriranjem firmvera
Dolby Atmos®/Dolby Surround pojačano miješanje
VSX-534 je kompatibilan s 3.1.2ch konfiguracijom najnovije platforme za kino zvuk, Dolby Atmos®. Možete reproducirati objektno orijentirani zvuk glatkim, zakrivljenim pokretima ili realističnim trodimenzionalnim pokretima iznad glave gornjih zvučnika. Ostali audio kodeci kao što su PCM i DSD mogu se miksati koristeći Dolby Surround za uživanje u 3D surround zvuku.
DTS:X®/DTS Neural:X pojačano miješanje
DTS:X je audio kodek sljedeće generacije iz DTS-a koji koristi zvuk temeljen na objektima kako bi omogućio nova imerzivna i interaktivna audio iskustva. Budući da DTS:X može automatski prilagoditi zvuk postojećim kanalima i sustavu zvučnika, nije potreban poseban raspored zvučnika. Doživite impresivnu zvučnu sliku s nevjerojatno bogatim i realističnim zvukom. Ostali audio kodeci kao što su PCM i DSD mogu se miksati pomoću DTS Neural:X za uživanje u 3D surround zvuku.
Dolby Atmos Height Virtualization* & DTS Virtual:X
Prilikom reprodukcije bilo kojeg Dolby formata, uključivanje Dolby Atmos Height Virtualizera omogućuje impresivnije iskustvo slušanja, stvarajući virtualni surround i visinski efekt iz tradicionalnih rasporeda zvučnika bez upotrebe dodatnih surround ili visinskih zvučnika.
* Funkcija dostupna s budućim ažuriranjem firmvera
Uz DTS Virtual:X možete uživati u trodimenzionalnom zvuku koji uranja u zvuk sličan DTS:X, bez potrebe za visokim ili stražnjim zvučnicima. Tehnologija podržava 2 do 7.1.4-kanalni ulazni izvor, za isporuku na 2 do 5.1-kanalni raspored zvučnika. DTS Virtual:X radi sa svim DTS kodecima, uključujući DTS:X.
Spreman za video standard sljedeće generacije
VSX-534 podržava prolaz za HDR10, HLG (Hybrid Log-Gamma) i Dolby Vision signale. Spajanjem kompatibilnog izvornog uređaja možete uživati u ovim najnovijim video standardima na kompatibilnom zaslonu. Štoviše, svi HDMI terminali podržavaju 4K (60p/4:4:4/24-bit), Wide Color Gamut (BT.2020) i HDCP 2.3, tako da nećete imati problema prilikom nadogradnje na nove uređaje, a također možete uživajte u vrhunskom sadržaju kao što su 4K videozapisi s digitalnom zaštitom od kopiranja.
MCACC Automatsko podešavanje sobe
Stvorite optimalnu akustičnu okolinu s Pioneer-ovim MCACC (višekanalnim sustavom akustične kalibracije), razvijenim uz stručnost profesionalnih studija za snimanje. Uz prilagođeni mikrofon, sustav automatski kompenzira razlike u veličini zvučnika, razini i udaljenosti te ujednačava odziv.
Zona B izlaz za bežične slušalice
VSX-534 je opremljen Zone B audio izlaznim terminalima za proširenje zvuka glavne zone spajanjem vaše bežične stanice za slušalice. Možete slušati
na zvuk koji se reproducira u dnevnoj sobi putem bežičnih slušalica.
Ugrađena Bluetooth® bežična tehnologija
Streamirajte pjesme s kompatibilnih uređaja s ugrađenom Bluetooth® bežičnom tehnologijom (ver. 4.2 + LE). VSX-534 ima A2DP/AVRCP profile, s podrškom za SBC/AAC kodeke. Pritiskom na tipku Bluetooth na prednjoj ploči možete izravno pokrenuti BT funkciju, čak i kada je jedinica u stanju pripravnosti.
Osobne postavke
Samo pritisnite gumb Personal Preset na prednjoj ploči tri sekunde i vaše trenutne postavke poput razine glasnoće i načina slušanja mogu se spremiti. Do tri unaprijed postavljene postavke mogu se registrirati i jednostavno pozvati pomoću gumba na prednjoj ploči ili daljinskog upravljača.
Poboljšanje dijaloga
S ovom jedinstvenom značajkom upravljanja zvukom srednjeg tona, možete neovisno podešavati glasnoću raspona, uključujući dijaloge u filmovima, pomoću tipke gore/dolje na daljinskom upravljaču.
Informacije na zaslonu za audio/video status
Zaslon sada prikazuje detaljne informacije o ulazu i izlazu za sadržaj koji se reproducira. Tako možete vidjeti emitira li vaš video zapis Dolby Vision ili obrađuje li film Dolby Atmos ili DTS:X zvuk.
Pioneer
Pioneer

Pioneer je renomirani brend koji se ističe u svijetu audio i video tehnologija. Kvaliteta zvuka je ono po čemu se Pioneer ističe. Pioneer DJ kontroleri su cijenjeni u glazbenoj industriji zbog njihove izdržljivosti, kvalitete zvuka i bogate funkcionalnosti. Pioneer kontroleri su omiljeni izbor mnogih DJ-eva širom svijeta zbog njihove pouzdanosti, profesionalnih značajki i jednostavne integracije s popularnim DJ softverima. Kada je u pitanju Pioneer, dobit ćeš vrhunsku kvalitetu, inovativne značajke i izvrsne performanse. Njihova predanost kvaliteti i strast prema glazbi i tehnologiji čini ih jednim od vodećih brendova u audio i video industriji. Uživaj u nevjerojatnom doživljaju zvuka i slike s Pioneer proizvodima.

Pregled svih Pioneer proizvoda

Povezani artikli

Top