Razdjelnik signala ADSL na ADSL i telefon

Osnovne značajke
 • Funkcionalnost: Razdjelnik ADSL
 • Priključci: 1x RJ11, 2x RJ45
 • Brzina: WAN 10/100Mbps
 • Šifra proizvoda: 6134990010
109,00 kn u dućanu
101,37 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Isporučivo: 1 dan
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, MasterCard, VISA, Maestro
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, SPLIT, ZAGREB - ARENA, ZADAR, ŠIBENIK, PULA, WEB SHOP
 • OPIS

  Ovaj ADSL razdjelnik omogućuje vam da istovremeno spojite telefon i ADSL modem preko jedne telefonske linije. To znači da možete koristiti vaš telefon i širokopojasnu internetsku vezu istovremeno, kako bi vas drugi mogli zvati na telefon. ADSL spliter je prikladan samo za upotrebu sa analognim telefonskim linijama (Annex A).

 • Konig

  König je nizozemska kompanija specijalizirana za elektroniku. Na tržištu se pojavila prije više od 25 godina te se nastavlja razvijati. König je renomirani proizvođač elektoničke opreme. Chipoteka vam nudi Konig antenska pojačala, DVB-T sobne antene, kablove, prijenosna napajanja, daljinske upravljače, mikrofone, razne nosače, podloge za miša, osobne vage, zidne satove, vlažne maramice za čišćenje ekrana, torbice za fotoaparate, selfie štapove s okidačem, tinte, slušalice, svjetiljke, IP sigurnosne kamere, setove za video nadzor i brojne druge uređaje za nadzor i zaštitu vašeg doma.

 • RJ-45 priključak

  UTP odnosno Ethernet kablovi služe za povezivanje različitih uređaja, najčešće računala sa terminalnom opremom. Ovi kablovi se sastoje od samog kabela te dva RJ45 konektora spojenih na oba kraja kabela. UTP kablovi se često kupuju u metraži pa se RJ45 konektori na terenu prema potrebi stavljaju na krajeve kabela (krimpanje).

SPECIFIKACIJE

Težina 42 g
Tehnologija kabliranja ADSL 2+
Boja uređaja Bijelo
Tablica sa izvornim podacima ICEcat.biz
RJ-11 ports quantity 2