Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Usisavač robotski ECOVACS Deebot T9

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006711
5.499,00 kn u dućanu
5.499,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 radnih dana
12 x 458,25 kn | 24 x 245,16 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • Ecovacs

  ECOVACS ROBOTICS brine o inovativnim rješenjima kako bismo poboljšali svoj životni stil. Ecovacs dizajnira robote koji nam pomažu da "živimo pametno i uživamo u životu". S preko 20 godina proizvodnje, razvoja i istraživanja, Ecovacs je vodeći proizvođač na tržištu, jer domovi postaju inteligentniji i osvješteniji, oslobađaju nas da više vremena provodimo u onome što volimo. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ECOVACS robot je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova. Izaberite DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja kada je u pitanju čišćenje podova. DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu sa svojim najmilijima. Uz DEEBOT planirajte vaša čišćenja unaprijed. Kako? Jednostavno. Zakažite redovno vrijeme čišćenja i zaboravite na to, DEEBOT će se pobrinuti za prljavštinu u vašem domu. Kada se baterija skoro isprazni, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Također se sigurno kreće po vašem domu pomoću 'anti-drop' senzora kako bi očistio područje oko stepenica bez rizika od pada, pritom štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu s senzorima protiv sudara. DEEBOT vam nudi različite programe za čišćenje - za svaki zadatak koristite odgovarajući program čišćenja s prilagođenim nastavkom/usisom. Jeste li znali da DEEBOT i reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema? Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna.

  » PREGLED SVIH ECOVACS PROIZVODA

 • OPIS


  DEEBOT T9 predstavlja novi korak u razvoju pametnih robota s tehnologijom usisavanja i čišćenja. Opremljen tehnologijom TrueDetect 3D 2.0 i TrueMapping 2.0, ovaj vrhunski robot izbjegava predmete i kreće se po prostorijama s izvanrednom preciznošću. U međuvremenu, zahvaljujući tehnologiji OZMO™ Pro, DEEBOT T9 istovremeno mete, briše i usisava dvostrukom usisnom snagom u odnosu na prijašnje modele (do 3000 Pa). Bilo da je riječ o tepihu ili tvrdim podovima, dlakama kućnih ljubimaca ili običnoj prašini, vaši će podovi biti čisti.

  A kada je kuća napokon očišćena, uživajte u svježem mirisu! Uz pomoć tvornički ugrađenog osvježivača zraka, DEEBOT T9 održava svjež miris u vašem domu dugo nakon čišćenja, uklanjajući neugodne mirise kućnih ljubimaca i ostale ustajale mirise. Odaberite između tri različita mirisa ili ga jednostavno isključite. Vi birate.

  UČINKOVITOST ČIŠĆENJA

  Vrsta navigacije dToF
  Način čišćenja Auto, Domet, Običaj
  Usisne komponente Pomičljiva glavna četkica
  Otkrivanje tepiha Da
  Podešavanje snage usisa Automatska / ručna
  Kapacitet posude za prašinu (ml) 420
  Otkrivanje posude za prašinu Da
  Plutajuća glavna četka Da

  UČINKOVITOST BRISANJA

  Vrsta rezervoara OZMO™ Pro 2.0
  Podešavanje nivoa vode Da
  Kapacitet rezervoara (ml) 180

  INTERAKCIJA

  Karta generirana iz aplikacije Da
  FW OTA Da
  Izvješće o glasu Da
  Raspored vremena Da
  Kontinuirano čišćenje Da
  Napredna funkcija mape Da


  TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

  Veličina robota (?xH, mm) 353*93,6
  Jačina buke (dBA) Normalno: 67
  Specifikacije baterije (tip, mAh) Li-Ion, 5200
  Radno vrijeme (min) 175
  Vrijeme punjenja (H) 6,5
  Nazivna snaga robota (W) 50
  Radni napon robota (V) 14,4
  Model br. Punjača D-CD01-2051