Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

UŠTEDI 14%

Usisavač robotski iROBOT Roomba Combo

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006660
2.899,00 kn
2.499,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 radnih dana
12 x 208,25 kn | 24 x 111,41 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • OPIS

  iRobot Roomba Combo je 2u1 robotski usisavač i perač podova. Umjesto vas usisava prašinu, prljavštinu i ostatke s glatkih podova i sagova služeći se četkom u obliku slova V i snažnim usisom. Četke za brisanje rubova skupljaju ostatke uza zidove i iz kutova. Sustav pranja vlažnom krpom služi se tkaninom od mikrovlakana posebne rebraste teksture. Možete prilagoditi čišćenje uz pomoć tri načina pranja. Roomba Combo je WiFi vezom poveziv s vašim mobitelom te uči vaše navike čišćenja i predlaže raspored prilagođen vašim potrebama. Predlaže i stvari koje vam možda uopće ne bi pale na pamet — poput dodatnog čišćenja u vrijeme sezone alergija — i daje vam korisne prijedloge.
  Vodi računa o učinkovitom usisavanju i brisanju u jednom potezu, tako da vaš dom može svakodnevno imati čisti, svježi osjećaj koji želite. Možete zakazati i čišćenje u trenucima koji vam najviše odgovaraju.

  Pruža učinkovito usisavanje i pranje podova u samo jednom obilasku,
  da bi vaš dom mogao svaki dan biti čist i svjež. Možete napraviti raspored čišćenja koji vam najbolje odgovara.

  Poduzeće iRobot ima više od 30 godina stručnog znanja i inovacija u robotici,
  s više od 30 milijuna prodanih robota za kućanstvo po cijelom svijetu. Bilo da ste izabrali Roombu, Braavu ili oboje, vaši podovi dobit će posebnu njegu koju trebaju.

  Visokoučinkovito usisavanje – s pomoću četke za usisavanje u obliku slova V
  i moćnim usisavanjem, uklanja prašinu, prljavštinu i naslage s tvrdih podova i tepiha.

  Čisti, svježi podovi svaki dan
  – Sustav za pranje podova koristi krpu od mikrovlakana posebne rebraste strukture. Čišćenje prilagodite odabirom jednog od tri načina brisanja.

  Čisti okruženje vašeg životnog prostora
  – Prepoznaje vaše navike čišćenja i predlaže raspored koji odgovara vašim potrebama. Također preporučuje stvari na koje sami možda uopće ne biste pomislili, na primjer dodatno čišćenje tijekom sezone alergija.

  Čisto, a da niste pomaknuli prstom – Roomba Combo™
  čisti vašu kuću – Robotski usisavač i perač podova čisti vaš dom na zvuk vašeg glasa zbog kompatibilnosti glasovne pomoči putem usluga Google Assistant i Alexa.* Kompatibilan je s uređajima koji podržavaju Google Home i Alexa.
  Alexa i svi povezani logotipi su robne marke poduzeća Amazon.com ili njegovih podružnica. Google je robna marka poduzeća Google, LLC .

  Ciljna i logična navigacija
  – Inteligentna navigacija u ravnoj liniji koristi senzore za praćenje podova za ciljno i logično čišćenje podova u uređenim linijama.