Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

UŠTEDI 21%

Usisavač robotski iROBOT Roomba e6198

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006658
3.799,00 kn
2.999,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 radnih dana
12 x 249,92 kn | 24 x 133,71 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • OPIS

  Upoznajte novu snagu dubinskog čišćenja!
  Nova serija e6 iz iRobota!
  Robotski usisavač Roomba e6198 pored svih karakteristika serije e5 dodatno ima i senzor za pun spremnik, tri dodatna filtera, te jedan dodatni virtualni zid Dual Mode. Potpuni paket inteligentnih senzora vodi robota ispod i oko namještaja kako bi temeljito očistio Vaše podove. Robot će prepoznati i usredotočiti se na područja gdje se skuplja prljavština.

  iRobot® Roomba® e6 - Idealan za životinjsku dlaku. S gumenim četkicama i jakom snagom usisavanja skuplja dlake kućnih ljubimaca s tvrdih podova i tepiha - bez zapetljavanja četkica.

  Pritisnite gumb i pod će biti čist. Dan za danom. Robotski usisavač Roomba® svakodnevno održava pod čistim, tako da se možete usredotočiti na sebe i svoje slobodne aktivnosti. Zbog stalnog nakupljanja prašine i prljavštine briga o čistoći Vašeg doma može se činiti beskonačnim zadatkom. Robotski usisavač iRobot® Roomba® e6198 Vaš je partner u osiguravanju čistoće Vašeg doma. Opremljen nizom inteligentnih senzora i moćnim sustavom čišćenja, robotski usisavač Roomba® uspješno se nosi s svakodnevnom prljavštinom, prašinom i dlakama kućnih ljubimaca. Robotski usisavač Roomba® e6198 s WiFi vezom kombinira troslojni sustav čišćenja s dvije višeslojne četkice, kao i posebno dizajniranu bočnu četkicu za čišćenje uglova, rubova i snagu usisavanja tako da može očistiti sve, od najmanje nečistoće do veće prljavštine s poda. Uz pomoć Dirt Detect tehnologije robot još detaljnije otkriva područja koncentrirane prljavštine i rješava ih, a pomoću praktične iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. Ali nisu samo roboti bitni za našu tehnologiju. Vi ste bitni - zato tražimo načine koji će Vam pomoći da učinite više. iRobot® je globalni predvodnik u robotiziranju već više od 30 godina. Naši robotski usisivači Roomba® rezultat su kombinacije inovativnih tehnologija, znanja i iskustva, zbog čega naši proizvodi nude optimalno rješenje za temeljito čišćenje poda.  Premium AeroForce ™ trostupanjski sustav čišćenja čisti prljavštinu i dlake kućnih ljubimaca koje vidite, ali i alergene i prašinu koje nemate.
  Idealno za dlaku kućnih ljubimaca - Učinkovito uklanja dlake kućnih ljubimaca s poda s univerzalnim dvostrukim valjcima za sve vrste poda i s 5x većom usisnom snagom u usporedbi sa AeroVac ™ Roombe® serijom 600.
  Dvije višeslojne gumene četke: svaka četka ima jedinstven dizajn s gumenim profilom koji je u stalnom kontaktu s različitim podnim površinama od tvrdih podova do tepiha. Prilagodljivi su i fleksibilni tako da ulove sve, od najmanjih čestica poput prašine i prljavštine do dlaka, kose i većih nečistoća.
  Dirt Detect ™ senzori otkrivaju područja u Vašem domu s većom koncentracijom prljavštine i upozoravaju robota da se još temeljitije usredotoči na njih.
  Pomoću iRobot HOME aplikacije možete započeti s čišćenjem ili postaviti raspored čak i kada niste kod kuće.
  Samoregulirajuća glava za čišćenje automatski podešava visinu tako da su višeslojne četke u svakom trenutku u tjesnom dodiru s različitim podnim površinama i mogu učinkovito očistiti tvrde podove i tepihe.

  Letak:
  https://drive.google.com/file/d/1gBLq3wtBxtvGHemKjqYCkZWdUNWaISM-/view

  Usporedba modela:
  https://www.irobot.hr/images/podklad/Modular_Brochure_Tablica_Roomba_hr-HR.png