GPS uređaj GARMIN Forerunner 645 Music crni Rose Gold 010-01863-33

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 6075003279
2.699,00 kn u dućanu
2.564,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: ne
12 x 224,92 kn | 24 x 120,33 kn
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ŠIBENIK, PULA
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

  » PREGLED SVIH GARMIN PROIZVODA

 • OPIS

  Sat za trčanje s GPS-om i glazbom, kompatibilan s uslugom Garmin Pay
  Jednostavno preuzmite do 500 pjesama na sat i povežite Bluetooth® slušalice (prodaju se odvojeno) kako biste mogli uživati u slušanju glazbe bez telefona
  Uključuje metodu beskontaktnog plaćanja Garmin Pay™1 koja vam omogućuje praktično plaćanje putem sata, pa gotovinu i kartice možete ostaviti kod kuće
  Pruža naprednu dinamiku trčanja2, uključujući balans vremena dodira s tlom, duljinu koraka, omjer vertikalne oscilacije i još mnogo toga
  Uređaj mjeri puls na zapešću3 i pruža vam funkcije za praćenje performansi, kao što je procjena trenutnog statusa treniranja
  Trajanje baterije5: do 7 dana kao pametni sat; 5 sati u GPS načinu rada

Trčanje je više od samo vježbanja, to je performans. Forerunner 645 Music posjeduje alate koji vam omogućuju najbolju izvedbu svaki put kad obujete tenisice. Odlikuje se pohranom glazbe na uređaju kako biste mogli trčati uz svoje omiljene pjesme. Funkcija beskontaktnog plaćanja omogućuje vam da kupite sve što vam je potrebno bez problema. Uz sve to, naprednu dinamiku trčanja i alate za praćenje performansi, ovaj sat za trčanje s GPS-om upravo je ono što vam je potrebno kako biste usavršili svoju izvedbu.

Glazba

Zahvaljujući memoriji za pohranu glazbe kapaciteta do 500 pjesama izravno u satu svaki dan možete postići još bolji rezultat uz savršen ritam. Možete lako prenijeti glazbu sa svog računala, a zatim izraditi omiljeni popis pjesama za jednostavno slušanje tijekom trčanja Bluetooth slušalice. Sada telefon zaista možete ostaviti kod kuće kada krenete na trčanje jer se glazba koja vam pomaže nalazi izravno na vašem zapešću.glazba

Plaćanje nikada nije bilo lakše

Uvijek ste u pokretu? Slobodno ostavite svoj telefon i novčanik kod kuće. Forerunner 645 Music odlikuje se metodom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay1 koja vam omogućuje da plaćate satom prilikom kupovine. Možete ga upotrebljavati na svim mjestima na kojima je moguće beskontaktno plaćanje karticom. Jednostavno kupite bocu vode ili obrok te se nastavite kretati.

garmin pay

Poboljšajte svoj trening

Olakšavamo vam dobivanje podataka koje trebate kako biste poboljšali svoju kondiciju. Neka Forerunner 645 Music mjeri najvažnije parametre trčanja2 pomoću kojih možete analizirati svoje performanse. Biomehanička mjerenja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom, vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije ključni su parametri za razumijevanje vlastite kondicije koji vam omogućuju da na dan utrke izvučete maksimum iz svojih mogućnosti. Ti su vam parametri dostupni uz dodatak kompatibilnog senzora pulsa na prsima ili kompaktnog senzora Running Dynamics Pod koji se pričvršćuje izravno na pojas hlača. Osim toga iskoristite puni potencijal funkcija koje vam pomažu u biciklističkim treninzima i čak u treninzima plivanja. Forerunner 645 Music u bazenu bilježi podatke o udaljenosti, tempu, broju zaveslaja i mnoge druge podatke.

Trening

Pratite svoje performanse

Koliko je vaš trenutni plan treniranja zaista učinkovit? Forerunner 645 Music pomoći će vam u praćenju treniranja i oporavka kako biste se mogli bolje pripremiti za utrku ili ciklus treniranja. Status treniranja novi je alat za praćenje performansi koji automatski procjenjuje vaša zadnja vježbanja i indikatore performansi te vam na temelju toga pokazuje trenirate li produktivno, prema vrhuncu forme ili ste u fazi pretreniranosti. Novo mjerenje efekta anaerobnog vježbanja daje vam uvid u važnu dimenziju treniranja pa ćete otkriti kako treniranjem poboljšavate sposobnost pomicanja vlastitih granica. Možete čak i vidjeti ukupno opterećenje treniranjakoje mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

Praćenje performansi

Načini prilagođavanja

Više načina prilagođavanja

Istražite Connect IQ™ trgovinu u kojoj vaš uređaj Forerunner 645 Music možete učiniti osebujnim preuzimanjem aplikacija, widgeta, izgleda sata i još mnogo toga. Jednostavno je i, još bolje, besplatno. Svaki dan dodajemo nove aplikacije kako biste mogli pratiti kada dolazi vaš Uber, uključiti svjetla u kući s pomoću aplikacije SmartThings i saznati kada će početi padati kiša s pomoću aplikacije AccuWeather MinuteCast. S pomoću aplikacije za izglede sata Face It odaberite bilo koju sliku iz galerije, izmijenite je i postavite je kao izgled sata.

Ostanite povezani u pokretu

Forerunner 645 Music olakšava trčanje bez da se morate odreći važnih pametnih funkcija. Kad uređaj uparite s kompatibilnim pametnim telefonom moći ćete primati tekstualne poruke i odgovarati6 na njih te vidjeti ažuriranja društvenih mreža, e-poštu i još mnogo toga izravno na zapešću. Možete ga upotrebljavati i kako biste pronašli svoj telefon. Ili pristupite upravljanju glazbom. I omogućite prijateljima da prate vaše trčanje s pomoću funkcije LiveTrack.

Natječite se

Dijelite i natječite se

Sinkronizacija aktivnosti s uslugom Garmin Connect predstavlja puno više od načina pohrane podataka. Garmin Connect uspješna je online zajednica u kojoj se aktivni ljudi povezuju i natječu pridruživanjem izazovima, međusobno se potiču na uspjeh te čak dijele svoje uspješne trenutke putem društvenih medija. Usluga Garmin Connect besplatna je i dostupna na internetu ili vašem pametnom telefonu putem aplikacije Garmin Connect™ Mobile.

Trenirajte kako želite

Vaša rutina nikada nije samo rutina. Forerunner 645 Music omogućuje vam jednostavan prijelaz između aktivnosti zahvaljujući ugrađenim profilima aktivnosti za trčanje (u zatvorenom i na otvorenom), biciklizam (u zatvorenom i na otvorenom), plivanje (u bazenu), orbitrek, veslačke sportove, vježbe snage i mnoge druge aktivnosti. Stvorite vlastita prilagođena vježbanja i besplatno ih preuzimajte u online fitness zajednici Garmin Connect. Zatim prethodna vježbanja pregledajte u aplikaciji ili ih podijelite s članovima obitelji i prijateljima kako biste se dodatno motivirali.

Trening

Birajte između milijuna pjesama

Vaš vam popis pjesama za vježbanje više nikada neće biti dosadan jer ga možete promijeniti u bilo kojem trenutku. Forerunner 645 Music kompatibilan je s nekim od vaših omiljenih streaming servisa, a novi se neprestano dodaju. Ako imate premium pretplatu na kompatibilne servise, svaku pjesmu iz njihove ogromne biblioteke možete preuzeti i slušati izvanmrežno na svom satu. Saznajte više o trenutno dostupnim streaming servisima. I brzo se vratite i provjerite koji smo novi servis dodali.

Isprobajte ove vrhunske slušalice

Kad svoje pjesme nosite sa sobom, dobro je imati i prave slušalice. Forerunner 645 Music besprijekorno se uparuje s mnogim slušalicama s Bluetooth bežičnom tehnologijom, a mi smo pronašli nekoliko izvrsnih prilika za vas, uključujući slušalice s dugotrajnom baterijom koje se umeću u uho i ostaju čvrsto na mjestu tijekom najintenzivnijeg trčanja. Pritisnite ovdje kako biste saznali više o slušalicama koje će savršeno odgovarati vašem novom satu.

Fantastičan izgled

Ovaj sat možete nositi na otvorenom u svim vremenskim uvjetima. Osim što je siguran za plivanje i tuširanje, njegov zaslon Garmin Chroma Display lako se čita čak i na izravnoj sunčevoj svjetlosti, a smješten je ispod iznimno dugotrajnog stakla Corning® Gorilla®. Kada želite nešto promijeniti, možete brzo zamijeniti remene bez upotrebe alata. Ovaj lagani sat savršena je pratnja kroz dan i vodootporan je do 5 ATM (50 metara) kako biste ga mogli upotrebljavati tijekom plivanja i tuširanja. Zahvaljujući trajanju baterije do 7 dana u načinu rada pametnog sata i do 5 sati u GPS načinu rada, uz reprodukciju glazbe, Forerunner 645 Music savršen je partner za trčanje koji drži korak s vama.

Praćenje menstrualnog ciklusa

S pomoću funkcije za praćenje menstrualnog ciklusa u aplikaciji Garmin Connect bolje ćete razumjeti svoje tijelo. Upotrebljavajte je za praćenje ciklusa, praćenje fizičkih i emocionalnih simptoma i unos osobnih bilješki. Funkcija će vas savjetovati i o treniranju i prehrani tijekom svake faze ciklusa. Na zapešće ćete uz aplikaciju Connect IQ8 primati ažuriranja, ali i podsjetnike na mjesečnicu, pojedinosti o ciklusu i simptome koje ste unijeli za taj dan.

Funkcije za sigurnost i praćenje

Forerunner 645 Music pruža vam funkcije za sigurnost i praćenje kako biste vi i vaši najbliži bili još mirniji. Ako se išta dogodi, a vaš je sat uparen s kompatibilnim pametnim telefonom9, držite pritisnutim gumb za svjetlo dok ne osjetite da je sat zavibrirao 3 puta. Ovime se aktivira funkcija pomoći koja diskretno šalje poruku s vašom lokacijom u stvarnom vremenu vašim kontaktima u hitnim slučajevima koje ste prethodno naveli. Na taj će vas način pomoć lakše pronaći. Ovaj sat sadrži i funkciju prepoznavanja nezgoda kojom se automatski šalje poruka s vašom lokacijom u stvarnom vremenu vašim kontaktima u hitnim slučajevima koje ste prethodno naveli ako se prepozna nezgoda tijekom hodanja, trčanja ili biciklističke aktivnosti.

At a Glance

1 Informacije o trenutačno podržanim zemljama, platnoj mreži i izdavatelju kartice potražite na web-mjestu Garmin.com/GarminPay/banks
2 Kad se koristi sa senzorom dinamike trčanja (prodaje se zasebno) ili s HRM-Run ili HRM-Tri senzorom.
3 Točnost praćenja aktivnosti
4 Kada je uparen s kompatibilnim telefonom
5 Pri uobičajenoj upotrebi; trajanje baterije ovisi o upotrebi
6 Mogućnost odgovaranja dostupna je samo za korisnike sustava Android™. Android je trgovački znak tvrtke Google Inc.
7 Možda će biti potrebna premium pretplata na glazbene sadržaje davatelja usluga treće strane
8Kompatibilni uređaji: Forerunner® 945, Forerunner 645, Forerunner 645 Music, Forerunner 245, Forerunner 245 Music, vívoactive® 3, vívoactive 3 Music i serija fēnix 5 Plus. Kompatibilni uređaji koji će uskoro biti dostupni: serija fēnix® 5, fēnix Chronos i Forerunner 935
9Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom; dodatne informacije potražite na Garmin.com/ble. Dodatne pojedinosti o zahtjevima i ograničenjima funkcija za sigurnost i praćenje potražite na popisu kompatibilnih pametnih telefona
Riječ i logotipi Bluetooth® u vlasništvu su tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom.