Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

UŠTEDI 15%

Usisavač robotski ECOVACS Deebot OzmoT8 AIVI

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006631
6.499,00 kn
5.499,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 radnih dana
12 x 458,25 kn | 24 x 245,16 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • Ecovacs

  ECOVACS ROBOTICS brine o inovativnim rješenjima kako bismo poboljšali svoj životni stil. Ecovacs dizajnira robote koji nam pomažu da "živimo pametno i uživamo u životu". S preko 20 godina proizvodnje, razvoja i istraživanja, Ecovacs je vodeći proizvođač na tržištu, jer domovi postaju inteligentniji i osvješteniji, oslobađaju nas da više vremena provodimo u onome što volimo. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ECOVACS robot je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova. Izaberite DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja kada je u pitanju čišćenje podova. DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu sa svojim najmilijima. Uz DEEBOT planirajte vaša čišćenja unaprijed. Kako? Jednostavno. Zakažite redovno vrijeme čišćenja i zaboravite na to, DEEBOT će se pobrinuti za prljavštinu u vašem domu. Kada se baterija skoro isprazni, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Također se sigurno kreće po vašem domu pomoću 'anti-drop' senzora kako bi očistio područje oko stepenica bez rizika od pada, pritom štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu s senzorima protiv sudara. DEEBOT vam nudi različite programe za čišćenje - za svaki zadatak koristite odgovarajući program čišćenja s prilagođenim nastavkom/usisom. Jeste li znali da DEEBOT i reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema? Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna.

  » PREGLED SVIH ECOVACS PROIZVODA

 • OPIS

  U periodu od 15.01. do 30.06.2021., kupnjom bilo kojeg uređ­aja ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine BONUS jamstva uz obveznu online prijavu u roku 15 dana od kupnje na:

  https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/ ili

  e-mail prijava@timbonus.hr

  Za sve dodatne informacije oko registracije jamstva možete direktno kontaktirati na 0800 840 840 ili 01 2086 060


  DEEBOT OZMO T8 AIVI
  Najnapredniji DEEBOT s umjetnom inteligencijom

  DEEBOT OZMO T8 AIVI s naprednom umjetnom inteligencijom podiže robotsku tehnologiju na višu razinu. Automatsko prepoznavanje višestrukih prepreka smanjuje mogućnost zaglavljivanja robota. Rad robota DEEBOT možete pratiti putem videostreama uživo.* Tehnologija TrueMapping s potpuno novim DToF laserskim senzorom jamči četiri puta veću točnost, detekciju na dvostruko većoj udaljenosti i četverostruku preciznost detekcije predmeta (u usporedbi s robotima DEEBOT opremljenima standardnom laserskom navigacijom). Značajke poput postavljanja virtualnih granica, detekcije tepiha, zakazivanja čišćenja pojedinačnih prostorija i mapiranja različitih podova pružaju praktičnost upotrebe. Duboko, iznimno učinkovito čišćenje pruža revolucionarni sustav zadržavanja tlaka tvrtke ECOVACS, kao i jedinstvena tehnologija brisanja OZMO™ Pro.


Napredni robot za čišćenje podova s umjetnom inteligencijom, opremljen inovativnom tehnologijom (TrueMapping) i novom funkcijom brisanja OZMO™ Pro.

 

 

Interakcija s vašim domom
Videostream uživo napredna je značajka robota za čišćenje. Provjerite jesu li prozori zatvoreni, a tuševi i sl. isključeni. Robot možete usmjeriti na određena mjesta kako biste razgledali prostoriju putem kamere robota u aplikaciji Ecovacs.**

** Funkcija kamere zaštićena je lozinkom. Za pristup funkciji videozapisa potrebno je postaviti lozinku. Podaci pohranjeni u robotu bit će zaštićeni i koristiti se samo u svrhe čišćenja. Podaci se šifriraju prilikom prijenosa podataka između robota i pametnog telefona.

 

 

 

Učinkovita detekcija prepreka uz umjetnu inteligenciju
Optimizirana tehnologija AIVI™ omogućuje prepoznavanje većeg broja predmeta i njihovo učinkovitije izbjegavanje uz manje zaglavljivanja.* Osim toga, robot mapira predmete koje je ranije prepoznao kako bi se bolje prilagodio okruženju i optimizirao način čišćenja. To omogućuje 200% brže prepoznavanje i 60% manje zaglavljivanja.*
* U usporedbi s prethodnim i prvim Ecovacs AIVI proizvodom OZMO 960

 

 

 

OTA
Ažuriranja bez stresa. Intuitivni robot upravlja vlastitim ažuriranjima putem tehnologije „Over The Air“. Aplikaciju možete jednostavno ažurirati kako biste optimizirali i proširili funkcije.
 
 

 

Precizno planiranje puta čišćenja
TrueMapping s D-ToF laserskom detekcijom nova je generacija tehnologije laserskog navođenja. Robot sada može detektirati na dvostrukoj udaljenosti (do 10 m) uz mnogo veću preciznost. Zahvaljujući najnaprednijim algoritmima, DEEBOT OZMO T8 AIVI brže i preciznije skenira, mapira te planira učinkovit put čišćenja. To je osobito korisno za veće obiteljske domove.

 

 

 

Precizno prilagođeno čišćenje
Na karti svog doma možete iscrtati namjenska područja koja zahtijevaju najveću pažnju. Također možete vidjeti točnu veličinu ciljnog područja, koje će robot precizno očistiti. Napredne značajke omogućuju promjenu naziva, podjelu i spajanje područja koje čistite, kao i zakazivanje zadataka čišćenja pojedinačnih područja.
 
 

 

 

 
Brisanje različitih vrsta podova
Robot skenira više mapa i sprema do dvije mape. Robot će prilagoditi čišćenje nakon što odredi na kojoj se mapi nalazi. Također možete podesiti koje će sobe robot čistiti na svakom katu.

 

 

 

 

Virtual Boundary™
Virtualne granice omogućuju da zadržite svoju privatnost, ali i obavite potrebna čišćenja. Uz aplikaciju ECOVACS Home možete izraditi virtualne granice kako biste spriječili da robot ulazi na određena područja.

 

 

 

Jedno punjenje omogućuje do tri sata rada.
Robot može očistiti domove površine do 300 m².(* Pod standardnom snagom usisavanja i u testovima ECOVACS laboratorija. Stvarna vrijednost može se razlikovati ovisno o okruženju.)

 

 

Snažno usisavanje i brisanje
Revolucionarni ECOVACS sustav zadržavanja tlaka poboljšava energetsku iskoristivost i pruža visok usisni tlak za učinkovitije čišćenje. Osim uobičajenog usisavanja i brisanja u jednom prolasku, novi sustav OZMO™ Pro donosi električnu ploču za brisanje, čije visoko frekvencijske vibracije omogućuju učinkovito uklanjanje tvrdokornih mrlja. Možete birati između četiriju razina protoka vode.

 

 

 

UČINKOVITOST ČIŠĆENJA

Vrsta navigacije    Točno mapiranje
Način čišćenja    Automatski, područje, korisnik
Usisne komponente    Glavna četka
Otkrivanje tepiha    Da
Podešavanje snage usisa    Da (automatski i ručno)
Kapacitet posude za prašinu (ml)   420
Otkrivanje posude za prašinu    Da
Plutajuća glavna četka   Da

UČINKOVITOST BRISANJA

Vrsta rezervoara   OZMO
Podešavanje nivoa vode   Da
Kapacitet rezervoara (ml)    240

INTERAKCIJA

Karta generirana iz aplikacije    Da
FW OTA    Da
Izvješće o glasu    Da
Raspored vremena   Da
Kontinuirano čišćenje    Da
Napredna funkcija mape    Da

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Veličina robota  353*93.6
Jačina buke (dBA)    ?67
Specifikacije baterije (tip, mAh)    Li-ion 5200mAH
Radno vrijeme (min)    Tvrdi pod: 180 (OZMO)
Vrijeme punjenja (H)    ca. 6.5
Nazivna snaga robota (W)    40
Radni napon robota (V)    14.4
Model br. Punjača    CH1822

SADRŽAJ KUTIJE

Robot    1
Priključak za punjenje   1
Bočne četke    4
Rezervoar   1
Čišćenje krpom    1
Odlaganje krpom za čišćenje    5
Tkanina za platno    1
Visokoučinkoviti filter    2
IM paket    1
Alat za čišćenje    1