Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

UŠTEDI 200kn

Usisavač robotski ECOVACS Deebot U2 Pro

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006629
2.199,00 kn
1.999,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 radnih dana
12 x 166,58 kn | 24 x 89,12 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, SPLIT, RIJEKA, OSIJEK, ZAGREB - ARENA, ZADAR, ŠIBENIK, WEB SHOP, DUBROVNIK
 • Ecovacs

  ECOVACS ROBOTICS brine o inovativnim rješenjima kako bismo poboljšali svoj životni stil. Ecovacs dizajnira robote koji nam pomažu da "živimo pametno i uživamo u životu". S preko 20 godina proizvodnje, razvoja i istraživanja, Ecovacs je vodeći proizvođač na tržištu, jer domovi postaju inteligentniji i osvješteniji, oslobađaju nas da više vremena provodimo u onome što volimo. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ECOVACS robot je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova. Izaberite DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja kada je u pitanju čišćenje podova. DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu sa svojim najmilijima. Uz DEEBOT planirajte vaša čišćenja unaprijed. Kako? Jednostavno. Zakažite redovno vrijeme čišćenja i zaboravite na to, DEEBOT će se pobrinuti za prljavštinu u vašem domu. Kada se baterija skoro isprazni, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Također se sigurno kreće po vašem domu pomoću 'anti-drop' senzora kako bi očistio područje oko stepenica bez rizika od pada, pritom štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu s senzorima protiv sudara. DEEBOT vam nudi različite programe za čišćenje - za svaki zadatak koristite odgovarajući program čišćenja s prilagođenim nastavkom/usisom. Jeste li znali da DEEBOT i reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema? Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna.

  » PREGLED SVIH ECOVACS PROIZVODA

 • OPIS

  U periodu od 15.01. do 30.06.2021., kupnjom bilo kojeg uređ­aja ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine BONUS jamstva uz obveznu online prijavu u roku 15 dana od kupnje na:

  https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/ ili

  e-mail prijava@timbonus.hr

  Za sve dodatne informacije oko registracije jamstva možete direktno kontaktirati na 0800 840 840 ili 01 2086 060


  DEEBOT U2 PRO


  Imate kućnog ljubimca? Dosta vam je neprestanog čišćenja? Tu je DEEBOT U2 PRO kako bi vam život učinio jednostavnijim. Robot dolazi s načinom rada Max+ koji pruža dodatnu snagu usisavanja, kao i inovativnim kompletom za kućne ljubimce s četkom koja sprječava zapetljavanje te iznimno velikim spremnikom prašine. Posebno je predviđen za rad na podovima s mnogo dlake ljubimaca.
  Jedinstvena ECOVAC’s OZMO™ tehnologija brisanja sada je prvi put dostupna i kod jeftinijih modela. Prebacite na kombinirano usisavanje i brisanje za sveobuhvatno vlažno čišćenje svog doma.* Upravljanje putem aplikacije i kompatibilnost s pametnim domovima jamče čišćenje bez napora čak i kad niste kod kuće.

  (* Uz uobičajenu razinu vode i snagu usisavanja, DEEBOT može usisati i obrisati pod površine do 250 m2.)

2-u-1 robot za usisavanje i brisanje za vlasnike kućnih ljubimaca

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Usisavanje i brisanje u jednom prolasku
Uz kombinirano usisavanje i brisanje DEEBOT U2 PRO učinkovito uklanja nečistoće i mrlje istovremeno. Spremnik za prašinu (400 ml) i posuda (300 ml) savršeno su uravnoteženi tako da cijeli dom možete očistiti istovremeno jednim punjenjem baterije i vode.* (* Uz uobičajenu razinu vode i snagu usisavanja, DEEBOT može usisati i obrisati pod površine do 250 m².)
 
 
 
 
OZMO™ Mopping System
Jednostavno pričvrstite ili odvojite ploču krpe za čišćenje kako prebacili između usisavanja i brisanja. Elektronički upravljana pumpa ravnomjerno izvlači vodu iz spremnika.
 
 
 
 
 
Za potrebe vlasnika kućnih ljubimaca
DEEBOT U2 PRO dolazi s inovativnim kompletom za kućne ljubimce, koji obuhvaća izmjenjivi XL spremnik prašine (800 ml)* i novu četku koja sprječava zapetljavanje**, posebno razvijenu za vlasnike kućnih ljubimaca koji ostavljaju mnogo dlake. (** Testirano u ECOVAC’s laboratoriju u Shenzhenu na podu po kojem je bilo raspršeno tri grama dlake ljubimaca. U posebnu četku uređaja ne zapetljavaju se dlake.)
 
 
 
 
Sistematičan put čišćenja za bolju učinkovitost
DEEBOT U2 PRO može slijediti napredan obrazac čišćenja naprijed-natrag za potpunije, brže i sistematičnije čišćenje. Budući da robot pamti putove čišćenja, može se pauzirati usred rada te nastaviti slijediti put čišćenja nakon ponovnog pokretanja.
 
 
 
 
 
Veća snaga usisavanja uz način rada Max+ *
Snaga usisavanja Max+ veća je oko 2,5 puta od snage u uobičajenom načinu rada i predviđena je za najzahtjevnije zadatke. Također, možete odabrati različite, prilagođene načine čišćenja (automatski, rad na rubovima i rad u jednoj točki). (* U usporedbi sa serijom D500).
 
 

 

 

Vrijeme čišćenja 150 minuta* kako biste obavili više posla u jednom navratu
Očistite cijeli dom u jednom prolasku. Uz optimiziranu potrošnju energije i ugrađenu bateriju od 3.200 mAH, DEEBOT U2 PRO može čistiti 150 minuta na jednom punjenju baterije i pokriti 250 m².* (* Uz standardnu snagu usisavanja i prema testovima ECOVAC’s laboratorija, stvarno vrijeme čišćenja može ovisiti o kućnom okruženju.)
 
 

 

 

Različiti načini rada za različite potrebe čišćenja
Definirajte način čišćenja: automatski način za općenite primjene, način rada na rubovima i čišćenje u jednoj točki za intenzivno čišćenje jednog područja.
 
 

 

 

Posebno oblikovani ispušni otvor zraka
Ispušni otvor zraka usmjeren je prema gore kako se ne bi podizala prašina s poda.
 
 

 

Potpuna kontrola u vašim rukama / Upravljanje putem aplikacije
Uz ECOVAC’s aplikaciju možete jednostavno zakazati vrijeme čišćenja, podesiti načine čišćenja, pratiti status čišćenja i uživati u svim prednostima automatskog obavljanja kućanskog posla.
 
 

 

Automatsko punjenje
Više ne morate brinuti zbog punjenja svog robotskog usisavača. DEEBOT se brine da ne ostane bez napajanja. Odmah nakon što je baterija pri kraju s napajanjem, automatski se vraća na priključnu stanicu kako bi se napunio.
 
 

 

Sigurnost u blizini stepenica
Kad se vaš DEEBOT približi stepenicama, ne morate brinuti hoće li pasti niz njih. Senzori za stepenice usisavaču DEEBOT omogućuju pravovremenu promjenu smjera i učinkovit nastavak rada.
 
 

 

Detekcija prepreka
Dok vaš DEEBOT čisti, vi se možete usredotočiti na druge stvari. Njegovi protusudarni senzori i odbojnici s mekim jastučićima omogućuju automatsko izbjegavanje prepreka i tako štite vaš namještaj tijekom čišćenja.

 

 

 

 

 

UČINKOVITOST ČIŠĆENJA

Vrsta navigacije    Random+Hard Floor Mode
Način čišćenja    Auto,Spot,Edge
Usisne komponente    Mainbrush
Otkrivanje tepiha    Ne

Podešavanje snage usisa    Y(Manual)
Kapacitet posude za prašinu (ml)   400
Otkrivanje posude za prašinu   Ne
Plutajuća glavna četka    Fixed

UČINKOVITOST BRISANJA

Vrsta rezervoara   Plate+Mop
Podešavanje nivoa vode    Da
Kapacitet rezervoara (ml)    300

INTERAKCIJA

Karta generirana iz aplikacije   Ne
FW OTA    Da
Izvješće o glasu    Da
Raspored vremena    Da
Kontinuirano čišćenje    Ne
Napredna funkcija mape    Ne

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Veličina robota  337*339*79
Jačina buke (dBA)    66/71/77
Specifikacije baterije (tip, mAh)    Li-ion 2600mAh
Radno vrijeme (min)    110
Vrijeme punjenja (H)    4.5
Nazivna snaga robota (W)    26
Radni napon robota (V)    14.4
Model br. Punjača    RC General Charging Dock

SADRŽAJ KUTIJE

Robot    1
Priključak za punjenje   1
Bočne četke   4
Čišćenje krpom    1
Odlaganje krpom za čišćenje    5
Tkanina za platno    1
Visokoučinkoviti filter    2
IM paket    1
Alat za čišćenje    1

 

Link na stranicu proizvođača:

https://www.ecovacs.com/hr/deebot-robotic-vacuum-cleaner/DEEBOT-U2-Pro