Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

UŠTEDI 38%

Usisavač robotski Ecovacs Deebot Ozmo 950

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006598
5.599,00 kn
3.499,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 radnih dana
12 x 291,58 kn | 24 x 156,00 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, SPLIT, OSIJEK, ZAGREB - ARENA, ZADAR, ŠIBENIK, WEB SHOP
 • Ecovacs

  ECOVACS ROBOTICS brine o inovativnim rješenjima kako bismo poboljšali svoj životni stil. Ecovacs dizajnira robote koji nam pomažu da "živimo pametno i uživamo u životu". S preko 20 godina proizvodnje, razvoja i istraživanja, Ecovacs je vodeći proizvođač na tržištu, jer domovi postaju inteligentniji i osvješteniji, oslobađaju nas da više vremena provodimo u onome što volimo. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ECOVACS robot je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova. Izaberite DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja kada je u pitanju čišćenje podova. DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu sa svojim najmilijima. Uz DEEBOT planirajte vaša čišćenja unaprijed. Kako? Jednostavno. Zakažite redovno vrijeme čišćenja i zaboravite na to, DEEBOT će se pobrinuti za prljavštinu u vašem domu. Kada se baterija skoro isprazni, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Također se sigurno kreće po vašem domu pomoću 'anti-drop' senzora kako bi očistio područje oko stepenica bez rizika od pada, pritom štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu s senzorima protiv sudara. DEEBOT vam nudi različite programe za čišćenje - za svaki zadatak koristite odgovarajući program čišćenja s prilagođenim nastavkom/usisom. Jeste li znali da DEEBOT i reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema? Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna.

  » PREGLED SVIH ECOVACS PROIZVODA

 • OPIS

  U periodu od 15.01. do 30.06.2021., kupnjom bilo kojeg uređ­aja ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine BONUS jamstva uz obveznu online prijavu u roku 15 dana od kupnje na:

  https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/ ili

  e-mail prijava@timbonus.hr
  Za sve dodatne informacije oko registracije jamstva možete direktno kontaktirati na 0800 840 840 ili 01 2086 060


  Ecovacs robotski usisavač Deebot Ozmo 950

  Ecovacs robotski usisavač Deebot Ozmo 950 kombinira mobilnost klasičnog robotskog usisavača sa snagom standardnog bežičnog usisavača. Tri razine usisavanja omogućuje podešavanje snage usisa prema različitim zadacima i različitim vrstama podova. Zahvaljujući novom, snažnijem motoru i dugotrajnoj bateriji moguće je usisavanje i čišćenje velikih prostorija u jednom potezu. Unaprijeđena navigacijska tehnologija, ne samo da mapira i skenira prostorije bolje, nego i u prvom skeniranju, omogućava spremanje informacija za nekoliko razina prostora.

Karakteristike:

Smart Navi 3.0 tehnologija mapiranja i navigacije

S najnovijom tehnologijom Smart Navi 3.0. Deebot skenira vašu kuću, stvara virtualnu kartu i prikazuje je na vašem pametnom telefonu. Imate li više od jedne razine poda za čišćenje? Nema problema! Unaprijeđena tehnologija navigacije vam omogućava pohranjivanje informacija za više razina.


Ozmo tehnologija čišćenja

S Ozmo sustavom čišćenja robot može u jednom potezu usisavati i brisati. Inovativna tehnologija vam omogućava podešavanje razine vlage za svaki tip poda – i to, prikladno, putem aplikacije.
Automatsko prepoznavanje tepiha - Vaš robotski usisavač i čistač prikladan je za tvrde podove i tepihe. Prepoznaje tepih i automatski pojačava snagu za teža čišćenja. DEEBOT automatski izbjegava tepihe kod brisanja te samo čisti/briše tvrde podove.

 


 

Više razina usisavanja

Ako se približava posebna prilika tada možete temeljito očistiti svoj dom. Normalna usisna snaga idealna je za svakodnevno čišćenje, ali kada je vrijeme za teža čišćenja Deebot Ozmo 950 omogućava do 150% više usisne snage nego u standardnom načinu rada kako bi uklonio svu tvrdokornu prljavštinu.

 
Zamjenjiv priključak za usisavanje različitih vrsta prljavštine
 
Naš DEEBOT čišćenje čini lakim. Priključak za usisavanje možete mijenjati ovisno o svojim potrebama. Izravan usis savršen je za usisavanje vlasi kose bez zapetljavanja ili blokiranja. Glavna četka u obliku slova V prikladna je za temeljito čišćenje tepiha.

 
 
Izradite virtualne granice za odabrana područja
 
Značajka virtualnih granica („Virtual Boundary”) omogućuje vam postavljanje određenih područja vašeg doma koja nije potrebno čistiti. Putem aplikacije ECOVACS za dom utvrdite pojedinačna mjesta za koja želite da DEEBOT OZMO 950 usiše i obriše, a koja ne.
 


Ostale karakteristike:

upravljanje putem smartphonea, prepoznavanje tepiha, pokretanje pritiskom na 1 tipku (preporučeno pokretanje App-om), daljinsko upravljanje putem aplikacije, automatsko punjenje, senzori protiv sudara i pada, napredno vremensko planiranje rada, višesobno snalaženje i mapiranje, virtualni zid, izvrsna učinkovitost čišćenja, visoko-učinkovit filter, rotirajuća četka i direktni usis, mokro i suho brisanje poda s Ozmo tehnologijom.

 

Razina buke: 66dB
Vrijeme punjenja: prosječno 5h
Baterija: Lithium 5200mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 200
Veličina posude za prašinu (ml): 430
Mogućnost prelaska praga: 2,0 cm
Težina: 4,5 kg
Dimenzije Robota (DxŠxV): 350x350x93 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), stanica za punjenje, bočne četkice 2 para, filter 2 kom, višenamjenski alat za čišćenje, 2 kom perive i višekratno upotrebljive krpa za čišćenje od mikrofibre, nosač krpica za pranje, napredni mokro/suhi spremnik za vodu, uputstva za uporabu, Quick Start Guide.

 

https://www.ecovacs.com/hr/deebot-robotic-vacuum-cleaner/DEEBOT-OZMO-950

VIDEO ZAPIS