UŠTEDI 18%

Usisavač robotski Ecovacs Deebot Ozmo 905

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006597
3.999,00 kn
3.299,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 274,92 kn | 24 x 147,08 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • Ecovacs

  ECOVACS ROBOTICS brine o inovativnim rješenjima kako bismo poboljšali svoj životni stil. Ecovacs dizajnira robote koji nam pomažu da "živimo pametno i uživamo u životu". S preko 20 godina proizvodnje, razvoja i istraživanja, Ecovacs je vodeći proizvođač na tržištu, jer domovi postaju inteligentniji i osvješteniji, oslobađaju nas da više vremena provodimo u onome što volimo. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ECOVACS robot je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova. Izaberite DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja kada je u pitanju čišćenje podova. DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu sa svojim najmilijima. Uz DEEBOT planirajte vaša čišćenja unaprijed. Kako? Jednostavno. Zakažite redovno vrijeme čišćenja i zaboravite na to, DEEBOT će se pobrinuti za prljavštinu u vašem domu. Kada se baterija skoro isprazni, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Također se sigurno kreće po vašem domu pomoću 'anti-drop' senzora kako bi očistio područje oko stepenica bez rizika od pada, pritom štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu s senzorima protiv sudara. DEEBOT vam nudi različite programe za čišćenje - za svaki zadatak koristite odgovarajući program čišćenja s prilagođenim nastavkom/usisom. Jeste li znali da DEEBOT i reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema? Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna.

 • OPIS

  U periodu 01.07. – 31.12.2020. kupnjom bilo kojeg uređaja iz Ecovacs asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine zaštite.

  Za ostvarivanje prava na dodatne 3 godine zaštite obavezna je registracija Ecovacs uređaja na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/
  Usisavač robotski Ecovacs Deebot Ozmo905

  Više slobode zahvaljujući inovaciji

  Otkrijte svijet pametnih kućanskih robota uz DEEBOT OZMO 900. Uz sustavnu navigaciju, integriran sustav usisavanja i brisanja podova i automatsko pojačanje snage na tepisima, ovaj DEEBOT iznimno je učinkovit pri rukovanju vaših potreba za čišćenjem širokog spektra.

  - Tehnologija mapiranja i navigacije Smart Navi™ 3.0
  - Kombinacija usisavanja i brisanja poda
  - Automatsko pojačanje snage na tepisima
  - Virtualne granice

  Tehnologija mapiranja i navigacije Smart Navi™ 3.0
   
  DEEBOT upotrebljava tehnologiju Smart Navi™ 3.0 kako bi skenirao vaš dom i izradio interaktivnu mapu u aplikaciji ECOVACS za dom. Mapa nudi pregršt funkcija, uključujući opciju odabira i prilagodbe područja koje će se čistiti.

   
   
  Visokoučinkovita i pametna putanja čišćenja
   
  Nakon što DEEBOT skenira vaš dom i u aplikaciji je izrađena interaktivna mapa, on automatski isplanira najučinkovitiju putanju čišćenja koja najbolje odgovara vašem životnom okruženju. Pomoću sustavnog obrasca čišćenja, DEEBOT može još veći dio vašeg doma doma očistiti još temeljitije.
   

   

   

  Prioritizirajte područja u načinu rada za područja
   
  Interaktivna mapa u aplikaciji ECOVACS automatski dijeli vaš dom na različita područja za optimalno čišćenje. To vam omogućuje određivanje redoslijeda čišćenja životnog prostora ili izostavljanje određenih dijelova iz procesa čišćenja.
   

   

   

  Izradite vlastita područja za čišćenje
   
  U aplikaciji ECOVACS imate opciju postavljanja pojedinačnih područja za čišćenje koja sami određujete. Jednostavno na mapu u interaktivnoj aplikaciji nacrtajte kvadrat koji će označavati područje koje DEEBOT mora očistiti jednom ili dva puta.

   

   

   

  Kombinacija usisavanja i brisanja poda
   
  Zahvaljujući kombinaciji inovativne tehnologije brisanja poda OZMO™ i snažnog usisa, DEEBOT mete, usisava i briše vaše podove, dajući im tako jedinstven sjaj.
   
   
   
  Čisti različite vrste prljavštine
   
  Priključak za usisavanje može se prilagoditi kako bi odgovarao vašim potrebama. Rotirajuća glavna četka na usisavaču DEEBOT omogućuje temeljitije čišćenje, posebno tepiha, dok ulaz za izravan usis lako usisava vlasi kose bez da se zapetljaju u četku.

   

   

  Maksimalna snaga čišćenja u načinu rada s maksimalnom snagom („MAX”)
   
  U načinu rada s maksimalnom snagom („MAX”), DEEBOT se posvećuje prljavštini koju je teško očistiti i s lakoćom ju uklanja. U ovom načinu rada DEEBOT povećava svoju usisnu snagu za do dva puta više i djeluje na tvrdim podovima i tepisima.
   
   
   
   
  Usisavačem DEEBOT upravljajte u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta
   
  Uz aplikaciju ECOVACS u svako vrijeme možete upravljati i pratiti robota. Pokrenite, zaustavite i pratite ga ili postavite područja koja želite očistiti – ništa od toga nije problem uz ovu aplikaciju koja jednostavna za upotrebu.
   
   
   
  Automatsko pojačanje snage na tepisima
   
  DEEBOT ima značajku detekcije tepiha. Koristi inovativnu tehnologiju kako bi automatski pojačala usisnu snagu čim dođe na tepih.
   

   

  Tehničke karakteristike:


  Razina buke 66dB
  Vrijeme punjenja prosječno 4h
  Baterija Li-ion 2600mAh
  Maksimalno vrijeme rada  90 min
  Veličina posude za prašinu  450  ml
  Povezivost aplikacijom
  Mogućnost prelaska praga 1.8cm
  Težina 4.3kg
  Stanica za punjenje
  2 para bočnih četkica
  2 kom filtera
  Dodatna glavna četka/Usisni otvor
  Opcija direktnog usisa
  Višenamjenski alat za čišćenje
  Periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre
  Nosač krpe za čišćenje
  Napredni mokro/suhi spremnik za vodu
  Upravljanje putem smartphonea
  Daljinsko upravljanje putem Aplikacije
  Automatsko punjenje
  Senzori protiv sudara i pada
  Napredno vremensko planiranje rada
  Višesobno snalaženje i mapiranje
  Višesobno čišćenje
  Virtualni zid
  Programi čišćenja (mod) AUTO, MAX, zadano područje
  Način usisavanja Rotirajuća četka & Direktni usis
  Za dlake kućnih ljubimaca
  Brisanje poda Mokrot/Suho sa OZMO tehnologijom
  Dimenzije proizvoda
  Širina 35.00 cm
  Dubina 35.00 cm
  Visina 10.20 cm
  Težina 6.10 kg

   

  Link na stranicu proizvođača:

  https://www.ecovacs.com/hr/deebot-robotic-vacuum-cleaner/DEEBOT-OZMO-900-905#features