Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Usisavač robotski Ecovacs Deebot Ozmo SLIM 10

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006594
2.399,00 kn u dućanu
2.399,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 radnih dana
12 x 199,92 kn | 24 x 106,96 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, ZAGREB - ARENA, WEB SHOP
 • Ecovacs

  ECOVACS ROBOTICS brine o inovativnim rješenjima kako bismo poboljšali svoj životni stil. Ecovacs dizajnira robote koji nam pomažu da "živimo pametno i uživamo u životu". S preko 20 godina proizvodnje, razvoja i istraživanja, Ecovacs je vodeći proizvođač na tržištu, jer domovi postaju inteligentniji i osvješteniji, oslobađaju nas da više vremena provodimo u onome što volimo. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ECOVACS robot je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova. Izaberite DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja kada je u pitanju čišćenje podova. DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu sa svojim najmilijima. Uz DEEBOT planirajte vaša čišćenja unaprijed. Kako? Jednostavno. Zakažite redovno vrijeme čišćenja i zaboravite na to, DEEBOT će se pobrinuti za prljavštinu u vašem domu. Kada se baterija skoro isprazni, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Također se sigurno kreće po vašem domu pomoću 'anti-drop' senzora kako bi očistio područje oko stepenica bez rizika od pada, pritom štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu s senzorima protiv sudara. DEEBOT vam nudi različite programe za čišćenje - za svaki zadatak koristite odgovarajući program čišćenja s prilagođenim nastavkom/usisom. Jeste li znali da DEEBOT i reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema? Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna.

  » PREGLED SVIH ECOVACS PROIZVODA

 • OPIS

  U periodu od 15.01. do 30.06.2021., kupnjom bilo kojeg uređ­aja ECOVACS asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine BONUS jamstva uz obveznu online prijavu u roku 15 dana od kupnje na:

  https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/ ili

  e-mail prijava@timbonus.hr

  Za sve dodatne informacije oko registracije jamstva možete direktno kontaktirati na 0800 840 840 ili 01 2086 060  Ecovacs robotski usisavač Deebot Ozmo SLIM10 je kvalitetna, učinkovita i praktična pomoć za čišćenje.
  Tankog je dizajna ima pristup većem broju područja. Na taj način prikuplja skrivenu prljavštinu i prašinu ispod namještaja u vašem domu i pokriva mnogo veće područje.
  Sposobnost prikupljanja kose, prljavštine i mrvica pomoću različitih programa čišćenja.
  Ozmo sustav brisanja karakterizira elektronički upravljiva pumpa za vodu, sprmnik za vodu zapremine 300 ml te senzori koji automatski prebacuju način rada s vlaženja na brisanje.

  Bez obzira na vrstu nereda na vašem podu robotski usisavač Deebot Ozmo Slim 10 s lakoćom rješava. Različiti programi usisavanja i selektivni način rada rješavaju problem dlačica, prljavštine ili mrvica.
  Program čišćenja tvrdih podova omogućuje sistematično čišćenje.

  Odličan je za sve vlasnike kućnih ljubimac je mu čišćenje dlaka ne predstavlja nikakav problem.

  Dostupno vam je više različitih načina čišćenja. Odaberite način AUTO za normalno čišćenje, način EDGE za čišćenje rubova i uglova ili način SPOT za čišćenje teže dostupnih mjesta.

  Usisavač možete povezati sa svojim pametnim telefonom. S aplikacijom Ecovacs možete planirati čišćenje, spremiti ga, odabrati vrijeme za početak čišćenja i postaviti načine rada. Povežite ga i s drugim pametnim uređajima na kojima imate Google Home ili Amazon Echo.

  Kad se baterija isprazni (odnosno tik prije), usisavač će se sam vratiti na postaju i početi s punjenjem.

  Senzori Anti-Drop osiguravaju da je usisavač svjestan okoline i sigurno se kreće po prostoriji, na primjer, otkriva sve prepreke na svom putu i izbjegava ih.

  Odlikuje ga i visokokvalitetan sustav filtera, zbog čega je usisavač prikladan i za ljude s alergijama i astmom.


  Vrijeme punjenja cca. 4 sata
  Vrijeme rada 100 minuta
  Filter filter mreža, spužvica, visokoučinkoviti filter
  Volumen spremnika za prašinu 300 ml
  Glasnoća 68/71 dB
  Senzori protiv padanja, udaranja DA
  Automatsko punjenje DA
  Funkcija za postavljanje vremena čišćenja DA
  Dimenzije paketa 38 × 46 × 12 cm
  Težina 2,5 kg
  Jamstvo: 2 godine