Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

UŠTEDI 10%

Akcijska kamera GOPRO HERO8 Black

Osnovne značajke
 • Digitalni zum:
 • Optički zum:
 • Maksimalna razlučivost videozapisa:
 • Total megapixels:
 • Šifra proizvoda: 8999121001
2.999,00 kn
2.699,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 7 radnih dana
12 x 224,92 kn | 24 x 120,33 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
SPLIT, RIJEKA, OSIJEK, ZAGREB - ARENA, ZADAR, ŠIBENIK, PULA, WEB SHOP, DUBROVNIK
 • GoPro

  GoPro je međunarodna kompanija specijalizirana za potrošačku elektroniku. Osnovana je 2002. godine u SAD-u. GoPro je renomirani proizvođač videokamera i dodatne opreme za videokamere. Chipoteka vam nudi GoPro akcijske kamere i raznu pripadajuću dodatnu opremu poput pojaseva, nosača, baterija, kablova, kućišta itd.

  » PREGLED SVIH GOPRO PROIZVODA

 • OPIS

  Camera - 12MP + SuperPhoto with improved HDR
  Video - 4K60
  Baterija- Removable
  Waterproof : DA
  2" Touch screen : DA
  Video stabilization - HyperSmooth 2.0
  Voice control : DA
  Time lapse video : DA
  SLO-MO- 8x
  GPS : DA
  Protune + Raw photo : DA
  Live streaming : DA 1080p
  100-Mbps Bit Rate 2.7K/4K
  TimeWarp 2.0
  FOV: Super View,Wide,Linear,Narrow
  Live Burst mode: DA
  Night Lapse video: DA
  Raw Picture Capture: DA

GoPro Hero 8

GoPro Hero 8 impresionirat će te novim dizajnom koji ga čini praktičnijim za nošenje. Zamjena baterija sada će biti još brža i jednostavnija, a leća je sada 2× otpornija na udarce.

Vloggeri, filmaši i razni videozapisi sada će moći učiniti više – uz brzo učitavanje dodataka poput bljeskalice, mikrofona, LCD ekrana i slično. Samo dodaj opciju Media Mod i proširi svoje mogućnosti.
 

HyperSmooth 2.0

Sportska kamera Hero 8 nudi čak tri stupnja stabilizacije – On, High i Boost. Odaberi onaj koji ti treba. Ostvari najširi mogući prikaz ili zumiraj najbolji videozapis, u bilo kojem trenutku, s Hero kamerom. Uz to, HyperSmooth radi sa svim razlučivostima i brzinom slike, a u aplikaciji ima i značajku poravnavanja horizonta.
 

TimeWarp 2.0

Tijekom kretanja ćeš moći snimati super stabilizirane videozapise s prolaskom vremena. TimeWarp će automatski prilagoditi brzinu na temelju pokreta, detekcije scene i izloženosti. Možeš čak usporiti učinak u stvarnom vremenu i uživati u lijepim trenucima. Jednim dodirom moći ćete vratiti snimku u povećanoj brzini.

Poboljšani videozapisi

Možeš početi snimati svoje omiljene trenutke 1,5 sekunde prije i nakon snimanja i na kraju odabrati najbolje. S 12 MP i poboljšanim HDR moći ćeš snimiti vrhunske fotografije, kako u mirovanju, tako i u pokretu. Fotografije će također biti prekrasne u prostoru s malo svjetla. Zamućenje je smanjeno, a detalji nevjerojatni. Također ćete moći stvoriti vrhunske snimke noću.

Uokvirivanje snimka nikada nije bilo lakše. Moći ćete prelaziti između uskog, linearnog, širokog i super pregleda.

Jednostavno dijeljenje snimaka

GoPro vam također omogućuje streaming isječaka na društvenim mrežama putem GoPro aplikacije. Moći ćete istovremeno spremiti snimke na SD karticu i kasnije ih ponovo pregledati.

Oduševit će vas i kontrola glasa, koja se također može uključiti ako je kamera isključena. Kamera prepoznaje 14 glasovnih naredbi.

Praktične postavke

Smanjena buka iz okoliša. Uživat ćete u jasnijoj i čistijoj kvaliteti zvuka. Posebno mjesto mikrofona i poboljšani algoritam aktivno će filtrirati buku vjetra i ostalog.

RAW način rada pruža izvanrednu fleksibilnost u svim modovima, a dostupan je i za vremensko kašnjenje.

Hero 8 ima mnogo postavki za standardne, žive, kinematografske i SlowMotion videozapise. Možeš također stvoriti postavke po mjeri za brz pristup najčešće korištenim značajkama.

Jednostavno stvaranje

Zaslon ćeš moći prilagoditi tako da su ti omiljene značajke uvijek pri ruci. Jednim dodirom moći ćeš uvećati kadar fotografiranja ili snimanja. Hero 8 omogućuje ti snimanje i fotografiranje u okomitom položaju, pogodno za stvaranje Snapchat i Instagram priča. Također omogućuje jednostavno stvaranje selfija i grupnih snimaka. A možeš stvoriti i kratke videozapise od 15 ili 30 sekundi koji su izvrsni za dijeljenje na društvenim mrežama.

Izuzetno izdržljiva

GoPro sportska kamera odlikuje se robusnošću i povećanom vodootpornošću. Izuzetna razlučivost videozapisa, impresivna brzina slike i stabilizacija HyperSmooth čine ju još izvrsnijom. Također posjeduje GPS koji otkriva tvoju lokaciju, nadmorsku visinu i brzinu te senzore pokreta. Moći ćeš dijeliti sve snimke preko telefona.

Automatska izrada sigurnosnih kopija u oblaku čuvat će vaše snimke. Odlikuje se brzim punjenjem i kompatibilna je s GoPro nosačima i ostalim dodacima.

SPECIFIKACIJE

Digitalni zum
Optički zum
Maksimalna razlučivost videozapisa
Total megapixels