Usisavač iROBOT Roomba 604

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006575
2.399,00 kn u dućanu
2.399,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 199,92 kn | 24 x 106,96 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, SPLIT, RIJEKA, OSIJEK, ZAGREB - ARENA, ZADAR, ŠIBENIK, PULA, WEB SHOP, DUBROVNIK
 • OPIS


  Usisavač iROBOT Roomba 604

  Zamislite sljedeću situaciju, umorni dolazite kući. Napokon ste odradili naporan radni dan i sada je jedino što želite zavaliti se u kauč, zaboraviti na brige i uživati u dobrom filmu. Svi ti snovi ruše se onog trenutka kad otvorite ulazna vrata stana. Prašina vam se smješka iz svakog kutka. I sada se ti opusti…

  A sada zamislite sljedeće: što ako možete uživati u dobrom filmu bez grižnje savjesti, a da vas nakon što se odvrti završna špica dočeka blistav i čist stan. Zvuči nemoguće, no pronašli smo rješenje. Njegovo ime je iRobot Roomba 604.
  Elegantan, moćan i inteligentan, robotski usisavač iRobot Roomba 604 san je svakoga tko kronično pati od nedostatka vremena ili samo želi svoje vrijeme kvalitetno iskoristiti. Složit ćete se da čišćenje na spada u tu kategoriju.


  Glavne prednosti Roombe 604

  Li-Ion baterija
  Čišćenje podova i tepiha
  Najinteligentniji sustav za čišćenje i navigaciju iAdapt
  3-stupanjski sustav čišćenja
  Sustav bočnog čišćenja uzduž uglova i zidova Wall Follow
  Sabirni koš AeroVac s velikim kapacitetom
  Branik s usporenim dodirom
  Senzori za zaštitu od pada niz stepenice


  Ključne funkcije iRobot Roomba 604


  *Inteligentni navigacijski sustav - iAdapt

  iRobot Roomba dolazi s provjerenim sustavima koji iRobot svrstavaju među prave robote. Popis započinje s najvažnijim – sustav iAdapt. Tim unikatnim sustavom i tehnologijom Roomba provjerava svoje okruženje 60 puta u sekundi, a uz uporabu brojnih senzora i sa 40 načina ponašanja prilagođava se specifičnom prostoru  *3-stupanjski sustav čišćenja

  3-stupanjski sustav čišćenja omogućuje učinkovito i kvalitetno sakupljanje smeća, prljavštine i većih čestica. Istovremeno se odvijaju sva tri procesa:
  1. Rotirajuća bočna četka
  Rotirajuća bočna četka očisti dijelove uzduž zidova, uglova i teško pristupačnih mjesta.

  2. Dvije suprotno rotirajuće četke
  Roomba za učinkovitije čišćenje koristi dvije suprotno rotirajuće četke koje zajedno djeluju kao lopatica za smeće i metla i koje s podova pokupe veće smeće, mrvice i kosu.

  3. Vakuumsko usisavanje
  Vakuumsko usisavanje još intenzivnije usisava smeće i sakuplja ga u košu.  Zamislite Roombu 604 kao ulazak kroz vrata u svijet najinteligentnijih robotskih usisavača iRobot i nemojte se bojati otvoriti ta vrata. Čeka Vas svijet gdje robot za Vas usisava i to čini vrlo efikasno. Prilikom kupovine dobiti će te vrhunskog robota s naprednom tehnologijom glave za čišćenje, sustavom čišćenja iAdapt, moderniziranim sabirnim košem AeroVac, sustavima Dirt Detect i ANTITANGLE, programom SPOT i drugima.


VIDEO ZAPIS