UŠTEDI 50%

Slušalice Magnat LZR 980 Pearl white, over-ear, Pininfarina design

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 8071635483
999,00 kn
499,50 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Dostava: 5 dana
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, SPLIT, ZAGREB - ARENA, WEB SHOP
 • MAGNAT LZR

  Magnat LZR je njemački brand specijaliziran za hi-fi slušalice. Na tržištu se pojavio kao podgrupa marke Magnat te je u vlasništvu američke kompanije Voxx International. Magnat LZR slušalice izdvajaju se po izradi najnaprednijom laserskom tehnologijom Klippel te odabirom samo najkvalitetnijih high-end materijala pri izradi. Simetrija, linearnost i savršenstvo zvuka, njihovi su glavni motivi pri izradi slušalica. Kako bi savršenstvo zvuka upotpunili i savršenstvom dizajna, na nekim modelima ostvarena je suradnja sa jednim od najpoznatijih konstruktora vrhunskih proizvoda u svijetu, Pininfarina iz Italije, što donosi novu posebnost i jedinstvenost tih proizvoda na tržištu.

 • OPIS

  MAGNAT.LZR 980 – NJEMAČKA TEHNOLOGIJA I TALIJANSKI DIZAJN

  Legende čak i za vrijeme postojanja: Magnatovi ekskluzivni zvučnici imaju odličnu reputaciju, pogotovo među audiofilima – baš kao i ekskluzivne slušalice iz Magnatove LZR serije.Dolaze i s legendarnim dizajnom. Svjetski poznati stručnjaci iz Pininfarine predstavili su svoje novo remek-djelo: talijanski dizajn i njemačka tehnologija tvore čaroban spoj u slušalicama Magnat LZR 980 dizajna Pininfarina, što je rezultiralo jedinstvenom optičkom i akustičkom umjetnošću. Audiofilski zvuk bez kompromisa te zaista ekskluzivan izgled impresivno su dostignuće ove suradnje. Doživite „Ljepotu zvuka“.

  LAZER – visoka tehnologija u elegantnom pakiranju!

  LAZER POSLUŠAJTE RAZLIKU!

  LZR – Laser! Cijela linija Magnat.LZR slušalica dobila je po tome naziv te je posvećena najvećoj audiofilskoj kvaliteti bez kompromisa. Odlična dinamika. Veličanstveni visoki tonovi. Bogat bas. Uz pomoć zakrivljenog, organskog dizajna Pininfarina je omogućila savršeno kućište za autentičan, prirodan, jasan i detaljan zvuk koje pružaju slušalice Magnat LZR 980. Rezultat toga: ekskluzivne audio karakteristike uz upečatljiv dizajn.
  PRIGODNE, ELEGANTNE, POSEBNE
  Dizajnirane za privlačenje pogleda. Napravljene kako bi se nosile. Godine zajedničkog iskustva Magnata i Pininfarine u izradi i dizajniranju proizvoda dovele su do izrade slušalice koje nemaju konkurenciju kad je riječ o udobnosti nošenja. Slušalice LZR 980 savršeno se prilagođava vašem obliku glave te ima ugrađeni sustav hlađenja Air-Tec.

  BESKOMPROMISAN IZGLED I KVALITETA!

  Magnat.LZR označava kvalitetu. Nema iznimke za to pravilo. Kod modela LZR 980 to se odnosi na akustičke mogućnosti, korištene materijale i jedinstven dizajn. Osjetljivi zglobovi napravljeni su od metala, traka za glavu i jastučići za uši nekoliko su puta premazani lakom – ili u elegantnoj biserno bijeloj ili u cool karbonski crnoj boji.

  EKSKLUZIVNE ČAK I KAD JE RIJEČ O KABELIMA

  Audio stručnjaci iz Magnata i dizajnerski majstori iz Pininfarine mislili su na sve dok su radili na modelu LZR 980. Čak je i kabel napravljen s najvišim standardima kvalitete i dizajna. Velika izdržljivost, izvanredna kvaliteta prijenosa i savršen izgled impresivan su rezultat toga.

  JEDINSTVEN DIZAJN IZ ITALIJE

  LZR 980 PININFARINA – BIT TALIJANSKOG DIZAJNA

  Tehničko remek-djelo i predstavnik stila u jednom: model Magnat.LZR 980 ujedinjuje njemačku tehnologiju i talijanski dizajn i način života. Dizajn Pininfarina ispunjava i najviše zahtjeve dizajnerskog stila i estetike. U kombinaciji s neusporedivom tehničkom preciznošću Magnata, legende visoke tehnologije, stvoren je jedinstven audiofilski proizvod. Doživite „Ljepotu zvuka“ uz pomoć slušalica Magnat.LZR 980 dizajna Pininfarina.

  ________________________________________________

  ZNAČAJKE I TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

  FREKVENCIJSKI RASPON
  12 – 28.000 Hz

  ZVUČNI TLAK
  (1 kHz, 1 V RMS) 120 Db

  DISTORZIJA
  (1 kHz, 106 dB) < 0,10 % THD

  Boja
  Pearl White - biserno bijela

  MASA
  268 g

  ISTAKNUTO

  Proizvedene u Njemačkoj
  Dizajn Pininfarina
  Tehnologija Metal-Core
  Sklopive za jednostavno i sigurno prenošenje
  Promjenljiv vrhunski kabel koji se ne zapetljava
  Prilagođene za iDevice uređaje

TAGS

over-ear slušalice , slušalice , slušalice1 , stereo slušalice , stereo slušalice1