UŠTEDI 17%

Usisavač iROBOT Roomba 891

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006574
3.599,00 kn
2.999,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 249,92 kn | 24 x 133,71 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
MasterCard 2-12 rate
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • OPIS


  Usisavač iROBOT Roomba 891

  O proizvodu

  Efikasna Roomba iz serije 800 s AeroForce tehnologijom i WiFi vezom. Roombom 891 možete upravljati putem mobilne aplikacije iRobot HOME za vaš pametni telefon. Ugrađena baterija ima novu litij-ionsku bateriju. Također ima funkciju postavljanja rasporeda čišćenja. Pored samog uređaja Roombe, u paketu dobivate i novu integriranu stanicu za punjenje, virtualni zid s dvostupanjskim djelovanjem i zamjenski filtar.  Glavne prednosti Roombe 891

  Čišćenje podova i tepiha**
  Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
  Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon
  Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce
  Čišćenje kutova i uz zidove
  Prilagodljiva glava s gumenom četkom AeroForce
  Skupljanje smeća AEROVAC spremnikom visokog kapaciteta
  Filtracija kroz HEPA filter
  Indikator punog spremnika
  ANTITANGLE sustav koji sprječava zapetljavanje u žice i resice tepiha
  Akustično i optičko otkrivanje nečistoća
  Funkcija podešavanja vremena čišćenja
  Funkcija virtualnog zida sa dvostrukim djelovanjem
  Profilirani branik sa sporim dodirom
  Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
  Nova, 1800 mAh Litij-Ionska baterija
  Stanica za punjenje s ugrađenim adapterom  Glavne značajke iRobot Roomba 891

  Inteligentni sustav za navigaciju - iAdapt

  iRobot Roomba dolazi s provjerenim sustavima koji karakteriziraju iRobot kao pravog robota. Popis počinje s najvažnijim - iAdapt sustavom. Ovim jedinstvenim sustavom i tehnologijom Roomba preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi, koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području.  Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce

  Predstavljamo jednu od najvažnijih inovacija od uvođenja robotskih usisavača na tržištu: revolucionarni sustav za čišćenje AeroForce koji kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%.


  1. Rotirajuća bočna četkica

  Zahvaljujujući bočnoj četkici Roomba može učinkovito očistiti područje oko namještaja, zidova, uglova i drugih teško dostupnih mjesta što je suština sustava Follow wall.
  2. Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice

  Dvije suprotno rotirajuće gumene četkice s vodilicama pokupiti će prljavštinu sa svih vrsta podova i tepiha, a zbog svog oblika ne zahtijevaju održavanje jer ne zadržavaju prljavštinu.
  3. Visoka usisna snaga

  AeroForce Sustav usmjerava protok zraka u uskom grlu između rotirajućih četkica, što dovodi do njegova ubrzanja. U kombinaciji s novim motorima znatno povećava snagu usisavanja. Roomba serije 800 sustav je pet puta razvijeniji u odnosu na donjem nizu robota. Filtriranje zraka omogućava HEPA filtar.
  Prilagodljiva čisteća glava AeroForce

  Model Roomba 891 je opremljen s fleksibilnim glavom za čišćenje AeroForce koja dinamički prilagođava površinu za čišćenje bilo podnih obloga, tepiha, linoleuma i pločica.


  Programiranje vremena za čišćenje

  Ovom funkcijom birate dan i sat početka čišćenja robota. Na taj način Roomba može automatski bez vaše pomoći i svaki dan u različito vrijeme očistiti vaš prostor. Npr. robot je podešen za čišćenje tri puta tjedno, što znači, da će svaki tjedan u vrijeme koje ste vi odabrali očistiti vaš dom i podne površine iza sebe ostaviti u besprijekornom stanju.
  Karakteristike virtualnog zida

  Virtualni zid koristi se kao nevidljivi zid razdvajanja u prostoru, njime možete efikasno ograničiti kretanje Roombe te odrediti usisavanje samo pola ili četvrt sobe, u kombinaciji s 2 ili 3 virtualna zida možete odrediti da Roomba striktno čisti određeni dio vašeg stana ili sobe.