Fotoaparat CANON Powershot SX70 HS

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 6128281902
4.499,00 kn u dućanu
4.274,05 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Dostava: ne
12 x 374,92 kn | 24 x 200,58 kn
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • Canon

  Canon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1933. godine u Japanu. 2005. godine Canon je predstavio svoju prvu HD video kameru. Renomirani je proizvođač fotoaparata, video kamera, pisača i medicinske opreme. Chipoteka vam nudi fotoaparate, printere, skenere, tinte, tonere i ostalu dodatnu opremu marke Canon.

 • OPIS  Prijelazni fotoaparat koji izgleda kao DSLR i pruža višenamjensku funkcionalnost.

  20,3 megapiksela
  65x optički zum
  DIGIC 8
  4K film
  10 fps
  7,5 cm LCD  Značajke
  Prijelazni fotoaparat koji izgleda kao DSLR i pruža višenamjensku funkcionalnost Vrhunski fotoaparat “sve u jednom” sa zumom od 65x koji izgleda kao DSLR, a odlikuju ga najsuvremenije značajke. Proširite mogućnosti snimanja uz podršku za slike u RAW formatu, 4K videozapise, Bluetooth® i Wi-Fi, kao i daljinski prikaz uživo.

  Izgleda kao DSLR, s tehnologijom fiksnog objektiva
  Model “sve u jednom” koji izgleda kao DSLR, s masom i fleksibilnošću fotoaparata s fiksnim objektivom. Snimajte sve od udaljenih pojedinosti do makro snimki, bez mijenjanja objektiva.

  Optičko zumiranje od 65x
  Snimajte udaljene scene izdaleka bez gubitka kvalitete. S druge strane, makro način rada s 0 cm omogućava snimanje najsitnijih detalja, nevidljivih ljudskom oku.

  Formati 4K i RAW
  Pristupite profesionalnim tehnikama uređivanja fotografija u nekomprimiranom RAW formatu. Obrezujte slike, zadržavajući pritom njihovu oštrinu. Snimajte zapanjujuće videozapise u formatu UHD 4K.

  Brzo i precizno automatsko izoštravanje
  Pouzdani mehanizam za automatsko izoštravanje modela PowerShot SX70 HS olakšava odvajanje pozadine od prednjeg plana. Opcija kontinuiranog automatskog izoštravanja omogućava snimanje pojedinosti prolaznih trenutaka.

  Brojne mogućnosti povezivanja
  Izrađujte sigurnosne kopije fotografija automatski pomoću funkcije za automatski prijenos fotografija*. Daljinski prikaz uživo omogućava snimanje, prikaz pogleda fotoaparata i pristup postavkama s mobilnih uređaja.


  Sadržaj pakiranja

  Kompaktni strujni adapter CA-DC30E
  Punjač baterije CB-2LHE
  Punjiva litij-ionska baterija NB-13L
  Kabel za povezivanje IFC-600PCU