Tipkovnica Gaming REDRAGON MITRA K515 RGB Mechanical

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 6129273806
366,00 kn u dućanu
340,38 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: ne
DOSTUPAN PO NARUDŽBI: POŠALJI UPIT
 • OPIS

  104 tipke mehanička tipkovnica s mehaničkim prekidačima (ekvivalent Cherry Blue) namijenjena dugovječnosti uz veću izdržljivost i brzinu odziva. Brzi mehaničke tipke sa srednjim otporom, preciznim pokretanjem, zvučnim klikom i taktilnom povratnom spregom.
  LED tipkovnica s pozadinskim osvjetljenjem, crvena LED osvijetljena tipkovnica dolazi s dvostrukim ubrizgavanjem injekcijskih pregrada koje nude kristalno čistu jednoličnu pozadinsku svjetlost i slova koja se ne ogrebu.
  ALUMINIJSKA / ABS KONSTRUKCIJA; Tipkovnica PC Gaming izrađena je od aluminija i ABS-a s mehaničkim tipkama na ploči i prekidačima koji podupiru teške uvjete igranja.
  BACKLIT ANTI GHOSTING TIPKOVNICA; SVE 104 tipke za klavijature s mehaničkim igricama su međusobno neovisne (n-Key Rollover) za vrhunske performanse igre. Značajke 12 Multimedijskih tipki, Non-Slip Ergonomic Design, otporan na prskanje vode. Isporučuje se s potpuno numeričkom tipkovnicom i pozlaćenim USB priključkom za pouzdanu vezu.
  KOMPATIBILNOST TIPKOVNICE ZA GAMING PC: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ili Windows XP, ograničena podrška za Mac OS tipkovnicu

TAGS

gaming