UŠTEDI 16%

Robotski čistač prozora Ecovacs Winbot 950

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006566
3.099,00 kn
2.599,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 216,58 kn | 24 x 115,87 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
MasterCard 2-12 rate
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • OPIS  Ecovacs Winbot 950 robotski perač prozora

  Winbot 950 je novi superlativ u čišćenju prozora. Sa Smart Drive sustavom za čišćenje i sposobnošću manevriranja u kutovima, vidjet ćete da je Winbot 950 savršen partner za čišćenje prozora, držeći vas izvan ljestava na sigurnom mjestu.

  Napredne tehnologije za učinkovito čišćenje prozora – Uz mnoštvo naprednih tehnologija za čišćenje prozora i Smart Drive, Winbot 950 može automatski čistiti, učinkovito i temeljito, oslobađajući vaše ruke od dosadnih poslova. Zahvaljujući kvadratnom tijelu i tehnologiji Smart Drive, čišćenje uglova i rubova nisu nikakav problem.

  Sposoban za čišćenje raznih vrsta prozora – Winbot 950 ima inovativne značajke i naprednu tehnologiju za brzo isporuku blistavo čistih prozora na dodir gumba. Nevjerojatan doseg svojeg kabela i procesa čišćenja u četiri stupnja znači da tiho čisti mnoge vrste prozora.

  Čišti temeljito, čisti sigurno – S nizom sigurnosnih značajki koje sve djeluju jednodušno, ne morate se brinuti o stvarima. Svaka zabrinutost je riješena, tako da Winbot 950 dolazi opremljen s rezervnom napunjenom baterijom, sigurnosnom podlogom i vezicom, tehnologijom detekcije rubova i snažnim ventilatorom.

  Prilagođen korisniku – S inteligentnim operativnim sustavom, jednostavnim postupkom u 3 koraka i praktičnim daljinskim upravljačem za kontrolu iz bilo kojeg mjesta, Winbot je dizajniran za vaše lako korištenje.
  Razina buke: 64dB

  Baterija : Lithium 600mA
  Tehnologija Smart drive: Da
  Programi čišćenja (mod): AUTO
  Minimalna površina čišćenja: 45x45cm
  Težina: 3.3kg
  Dimenzije Robota: 273x273x123 mm

  Sadržaj pakiranja: glavna jedinica s baterijom, daljinski upravljač s baterijom, strujni adapter, sigurnosa vezica, produžni kabel, sigurnosna podloga, krpa za čišćenje, sredstvo za čišćenje, uputstva za upotrebu.