UŠTEDI 17%

Usisavač iROBOT Roomba e5158

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006525
3.599,00 kn
2.999,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 249,92 kn | 24 x 133,71 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, WEB SHOP
 • OPIS


  Robotski usisavač Roomba e5158 posjeduje revolucionarnu AeroForce tehnologiju koja očisti i do 50% više smeća, prašine i kose sa svih vrsta podova. Također, AeroForce trostupanjski sustav čišćenja koristi kombinaciju odvajanja, četkanja i usisavanja za učinkovito čišćenje. Wifi veza omogućuje da se robotom može upravljati pomoću iRobot HOME mobilne aplikacije i kada se nalazite izvan doma. Započnite čišćenje ili zakažite raspored čišćenja pomoću iRobot HOME aplikacije dostupne za Android i iOS. Inteligentni sustav za navigaciju iAdapt omogućuje robotskom usisavaču da preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi koristeći niz senzora i 40 različitih načina prilagođavanja specifičnom području, ispod i oko namještaja, stolova, stolica ili posudica za hranu vaših ljubimaca bez oštećenja ili prevrtanja. Idealan je za stanove i kuće s površinom do 120m2. Također, Roomba e5158 nema problema s prelaženjem na različite podloge jer uspješno savladava prepreke do 1.5cm, a pomoću bočnog sustava bez problema usisava i uz zidove i kuteve. Ugrađena je i nova 1800 mAh litij-ionska baterija s kojom Roomba e5158 može raditi do 90 minuta nakon čega se sama vraća na punjenje. Uređaj uključuje i HALO zid koji se koristi kao nevidljivi zid razdvajanja u prostoru čime se može efikasno ograničiti kretanje Roombe, primjerice možete usisati samo određenu sobu, dio sobe ili pak ograničiti gdje da ne usisava kako bi zaštitili namještaj ili hranu vaših kućnih ljubimaca.
  Osim svih navedenih karakteristika Roomba e5158 obogaćena je dodatnim karakteristikama koje su detaljnije prikazane u nastavku.


  Poboljšane četkice

  Poboljšane AeroForce gumene četke dolaze s dužim brošurama čime prodiru dublje u podne površine. Što rezultira boljim podizanjem prljavštine među četkice koje prianjaju uz različite tipove podloga i temeljitije čiste sve vrste površina.


  Nov perivi spremnik

  Novi perivi spremnik omogućuje najlakše održavanje. Motor se nalazi unutar robotske jezgre, a sve što je potrebno jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak, a spremnik isprati vodom.


  Poboljšani filter

  Novi visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak vašeg doma održao čistim, idealno za domove s alergetičarima i malom djecom.

  Dugotrajnija baterija

  Roomba e5 obogaćena je i novom Litij-ionskom baterijom koja omogućuje veće dohvaćanje što rezultira temeljitijim čišćenjem do 90min.


  Aplikacija iRobot Home App

  Roombom se možete upravljati i putem iRobot HOME mobilne aplikacije pomoću koje se može čistiti ili zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili.

  Čišćenje svih vrsta tvrdih podova i tepiha
  Najpametniji sustav za čišćenje i navigacija iAdapt
  Aplikacija iRobot Home za vaš pametni telefon
  Trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce
  Prilagodljiva glava s novim poboljšanim gumenim četkama AeroForce
  Skupljanje smeća AeroForce spremnikom visokog kapaciteta
  Visina prepreke (pragovi, tepisi…) do 1,5cm
  Perivi spremnik
  Filtracija kroz poboljšani HEPA filter
  Indikator punog spremnika
  ANTITANGLE sustav koji sprječava zapetljavanje u žice i resice tepiha
  Akustično i optičko otkrivanje nečistoća
  Funkcija podešavanja vremena čišćenja
  Funkcija virtualnog zida sa dvostrukim djelovanjem
  Profilirani branik sa sporim dodirom
  Senzori za zaštitu od pada niz stepenice
  Nova, dugotrajnija 1800 mAh Litij-Ionska baterija
  Stanica za punjenje s ugrađenim adapterom
  Čišćenje kutova i uz zidove
  Novi dizajn robotskog usisavačaVIDEO ZAPIS