UŠTEDI 23%

Usisavač robotski Ecovacs Deebot 900

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006519
3.499,00 kn
2.699,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 224,92 kn | 24 x 120,33 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • Ecovacs

  ECOVACS ROBOTICS brine o inovativnim rješenjima kako bismo poboljšali svoj životni stil. Ecovacs dizajnira robote koji nam pomažu da "živimo pametno i uživamo u životu". S preko 20 godina proizvodnje, razvoja i istraživanja, Ecovacs je vodeći proizvođač na tržištu, jer domovi postaju inteligentniji i osvješteniji, oslobađaju nas da više vremena provodimo u onome što volimo. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ECOVACS robot je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova. Izaberite DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja kada je u pitanju čišćenje podova. DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu sa svojim najmilijima. Uz DEEBOT planirajte vaša čišćenja unaprijed. Kako? Jednostavno. Zakažite redovno vrijeme čišćenja i zaboravite na to, DEEBOT će se pobrinuti za prljavštinu u vašem domu. Kada se baterija skoro isprazni, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Također se sigurno kreće po vašem domu pomoću 'anti-drop' senzora kako bi očistio područje oko stepenica bez rizika od pada, pritom štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu s senzorima protiv sudara. DEEBOT vam nudi različite programe za čišćenje - za svaki zadatak koristite odgovarajući program čišćenja s prilagođenim nastavkom/usisom. Jeste li znali da DEEBOT i reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema? Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna.

 • OPIS

  Ovaj inteligentni robot za usisavanje, DEEBOT 900, upoznaje vaš dom dok čisti. S tehnologijom Smart Navi mapiranje i navigacija, DEEBOT može skenirati i mapirati vaš životni prostor kako bi vam pružio odgovarajuće mogućnosti čišćenja. Pošto ga možete kontrolirati i putem Smart Home sustava, DEEBOT 900 vam pruža bolji doživljaj i čišće podove ispod nogu.

  Robot koji poznaje vaš dom
  DEEBOT 900 zna vaš dom. Nakon što upalite i započnete čišćenje, robot će skenirati i mapirati vaš dom što mu omogućuje da se orijentira i planira učinkovitu putanju čišćenja. Stoga, DEEBOT 900 vam pruža prilagođene opcije tijekom izvršavanja zadataka čišćenja.

  Inteligentniji, neovisniji
  DEEBOT 900 je dizajniran za samostalan rad. Na primjer, ako je baterija robota prazna, on će doći na stanicu za punjenje i automatski se napuniti, a zatim se vratiti na isto područje s kojeg je otišao, da bi nastavio čišćenje. Također se može dodijeliti redovit, dnevni raspored čišćenja. To znači više vremena za vas kako bi radili ono što volite.

  Sposoban za čišćenje raznih zaprljanja
  DEEBOT 900 je dizajniran za čišćenje raznih zaprljanja koji mogu utjecati na vaše kućanstvo. Lako možete odabrati najbolju opciju za svako zaprljenje i zatražiti DEEBOT da se brine o neredu.

  Prilagodljiv vašim potrebama
  DEEBOT 900 je izuzetno svestran, s mnoštvom prilagodljivih značajki koje se mogu uključiti i prilagoditi da odgovaraju vašem prostoru, a sve radi sveobuhvatnijeg i temeljitog čišćenja.


  Razina buke 67.5dB
  Vrijeme punjenja Approx. 4h
  Baterija Ni-MH 3000mAh
  Maksimalno vrijeme rada (min) 100min
  Veličina posude za prašinu (ml) 350
  Povezivost aplikacijom DA
  Mogućnost prelaska praga 1.8cm


  Težina 4
  Dimenzije Robota (DxŠxV) 337*337*95
  Težina zapakiranog proizvoda 5
  Dimenzije zapakiranog proizvoda (DxŠxV) 466*131*389.5
  Težina transportnog pakiranja 6
  Dimenzije transportnog pakiranja (DxŠxV) 479*139*401
  EAN EU 6943757611270


  Glavna jedinica (s baterijom) 1
  Stanica za punjenje 1
  Bočne četkice (par) 2
  Filter 2
  Dodatna glavna četka/Usisni otvor*** opcija Direktnog usisa
  Višenamjenski alat za čišćenje 1
  Uputstva za upotrebu 1
  Quick Start Guide 1
  Pokretanje pritiskom na 1 tipku - preporučeno sa App
  Daljinsko upravljanje putem Aplikacije
  Vremensko planiranje rada Napredno
  Navigacija Višesobno snalaženje i mapiranje
  Programi čišćenja (mod) AUTO, zadano područje
  Učinkovitost čišćenja Izvrsno
  Vrsta filtera Visoko-učinkovit filter
  Način usisavanja Rotirajuća četka & Direktni usis  https://www.ecovacs.com/lv/deebot-robotic-vacuum-cleaner/DEEBOT-900/

VIDEO ZAPIS