Usisavač robotski Ecovacs Deebot 600

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006515
2.149,00 kn u dućanu
2.149,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 179,08 kn | 24 x 95,81 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • Ecovacs

  ECOVACS ROBOTICS brine o inovativnim rješenjima kako bismo poboljšali svoj životni stil. Ecovacs dizajnira robote koji nam pomažu da "živimo pametno i uživamo u životu". S preko 20 godina proizvodnje, razvoja i istraživanja, Ecovacs je vodeći proizvođač na tržištu, jer domovi postaju inteligentniji i osvješteniji, oslobađaju nas da više vremena provodimo u onome što volimo. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ECOVACS robot je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova. Izaberite DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja kada je u pitanju čišćenje podova. DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu sa svojim najmilijima. Uz DEEBOT planirajte vaša čišćenja unaprijed. Kako? Jednostavno. Zakažite redovno vrijeme čišćenja i zaboravite na to, DEEBOT će se pobrinuti za prljavštinu u vašem domu. Kada se baterija skoro isprazni, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Također se sigurno kreće po vašem domu pomoću 'anti-drop' senzora kako bi očistio područje oko stepenica bez rizika od pada, pritom štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu s senzorima protiv sudara. DEEBOT vam nudi različite programe za čišćenje - za svaki zadatak koristite odgovarajući program čišćenja s prilagođenim nastavkom/usisom. Jeste li znali da DEEBOT i reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema? Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna.

 • OPIS

  U periodu 01.07. – 31.12.2020. kupnjom bilo kojeg uređaja iz Ecovacs asortimana uz 2 godine redovnog jamstva ostvarujete pravo na dodatne 3 godine zaštite.

  Za ostvarivanje prava na dodatne 3 godine zaštite obavezna je registracija Ecovacs uređaja na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/


  DEEBOT 600
  Zaboravite usisavanje, više vremena se zabavljajte.
  Ako želite trošiti manje vremena na čišćenje doma, a više na uživanje u ljepšim stvarima u životu, DEEBOT 600 (bijeli), 601 (crni) ili 605 (bijeli) pravi je izbor za vas. DEEBOT 605 dolazi sa spremnikom za vodu kako biste mogli izmjenjivati usisni modul i modul za brisanje poda. Spremnik za vodu za model DEEBOT 600 i 601 može se naručiti i posebno. Njegova sustavna putanja čišćenja naprijed-natrag posebno je učinkovita i tako može pokriti veće područje čišćenja. Uz aplikaciju koja je jednostavna za uporabu, usisavačem DEEBOT možete upravljati s bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme. DEEBOT 600/601/605 vaš je praktičan pomoćnik o kojem nikada ne morate brinuti – sam se puni, čisti u vrijeme i na mjestu koje mu je zadano, izbjegava prepreke i ne sudara se s namještajem.


  - Planiranje vremenskog rasporeda
  - Visokoučinkovito čišćenje
  - Učinkovita i pametna putanja čišćenja
  - Maksimizirajte učinkovitost učenja uz način rada s maksimalnom snagom („Max”)

  Visokoučinkovito čišćenje svih vrsta podova
   
  DEEBOT može čistiti više vrsta podova, uključujući tvrde površine podova i tepihe. Dolazi s visokoučinkovitim sustavom za čišćenje koji se može uhvatiti u koštac s raznim zadacima čišćenja.
   
   
  Sustav za čišćenje bez napora u 3 faze
   
  S četkama za čišćenje rubova i glavnom četkom u obliku slova V, DEEBOT u jednom prolazu istovremeno mete, diže i usisava. To ga čini savršenim za čišćenje tepiha, kao i tvrdih površina podova.
   

   

  Učinkovita i pametna putanja čišćenja
   
  Pametni način čišćenja čini usisavač DEEBOT savršenim za učinkovito usisavanje tvrdih površina i dlaka vaših omiljenih kućnih ljubimaca. Njegova sustavna putanja čišćenja naprijed-natrag posebno je učinkovita i tako može pokriti veće područje čišćenja.

   

   

  Maksimizirajte učinkovitost učenja uz način rada s maksimalnom snagom („Max”)
   
  Ako ste naišli na doista težak zadatak, DEEBOT će se i s time lako uhvatiti u koštac. U načinu rada s maksimalnom snagom („Max”) usisna snaga se udvostručuje kako bi se postigli savršeni rezultati čak i na posebno prljavim podovima – bez obzira na to radi li se o tvrdoj površini ili tepihu.
   

   

  Upravljajte usisavačem DEEBOT – u bilo koje vrijeme i s bilo kojeg mjesta
   
  Aplikacija ECOVACS za dom omogućuje vam upravljanje i praćenje robota u svako doba. Pokrenite, zaustavite, planirajte, pratite njegov status ili označite područja koja se moraju očistiti – to uopće nije problem uz ovu jednostavnu aplikaciju koja se lako koristi.

   

  Planiranje vremenskog rasporeda
   
  Zahvaljujući praktičnoj funkciji planiranja moguće je postaviti vremenski raspored prema kojem DEEBOT čisti vaš dom. Tako da se sada možete usredotočiti na važnije stvari i istovremeno znati da će vaš dom uvijek biti čist.
   

   

  Automatsko punjenje
   
  DEEBOT se uvijek pobrine da ne ostane bez napajanja. Kad se razina napunjenosti baterije smanji, on se automatski vraća na svoju priključnu stanicu kako bi se ponovno dopunio. Sve samostalno, bez potrebe da mrdnete prstom.
   

   

  Sigurnosna tehnologija za stepenice
   
  Zahvaljujući svojim senzorima za prepoznavanje stepenica DEEBOT može čistiti i u blizini stepenica, bez opasnosti od padanja. Stoga ga možete pustiti da obavlja svoj posao i ne morate brinuti o njegovoj sigurnosti.
   

   

  Tehnologija detekcije prepreka
   
  Kakve koristi od najboljeg robota za čišćenje ako se neprestano sudara s namještajem i oštećuje ga? Uz DEEBOT više se ne morate brinuti o tome! Pomoću protusudarnih senzora i odbojnika s mekim jastučićima izbjegava prepreke i tako štiti namještaj.

   

  Visokoučinkoviti filtar
   
  Integriran visokoučinkoviti filtar zraka usisavača DEEBOT hvata okidače koji se prenose zrakom i koji su povezani s alergijama i astmom – tako da uvijek možete s lakoćom disati.
   

   

  Funkcionalnost pronalaska uređaja („Find me”)
   
  U malo vjerojatnom slučaju da DEEBOT zapne negdje i da ga ne možete vidjeti, lako ga možete pronaći pomoću funkcije aplikacije za pronalazak uređaja „Find me”. Nakon što se aktivira, DEEBOT će se oglasiti signalom koji će vam pomoći da ga pronađete.

   

   

  Tehničke karakteristike:


  Razina buke 65.5dB
  Vrijeme punjenja prosječno. 4h
  Baterija Li-ion 2600mAH
  Maksimalno vrijeme rada (min) 110
  Veličina posude za prašinu (ml) 520
  Povezivost aplikacijom DA
  Mogućnost prelaska praga 1.4cm

  Glavna jedinica (s baterijom) 1
  Daljinski upravljač s baterijom 1
  Stanica za punjenje 1
  Bočne četkice (par) 2
  Filter 2
  Višenamjenski alat za čišćenje 1
  Spremnik za prašinu (za 3D) -
  Dodatna oprema za 3D sistem čišćenja -
  Periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre * (prodaje se zasebno)
  Nosač krpe za čišćenje -
  Napredna krpa za mokro/suho čišćenje -
  Napredni mokro/suhi spremnik za vodu * (prodaje se zasebno)
  Posudica za mjerenje -


  Vremensko planiranje rada Napredno
  Navigacija Smart motion + Smart Move (dual mode)
  Višesobno čišćenje -
  Virtualni zid -
  Programi čišćenja (mod) Auto, MAX, Spot, Edge
  Učinkovitost čišćenja Osnovna
  Vrsta filtera Visoko-učinkovit filter
  Način usisavanja Rotirajuća četka
  Za dlake kućnih ljubimaca -
  Samopražnjenje -
  Ručni usisavač -
  Brisanje poda opcija Vlažno/Suho

  Težina 3.1kg
  Dimenzije Robota (DxŠxV) 332*332*79mm
  Težina zapakiranog proizvoda 4.4kg
  Dimenzije zapakiranog proizvoda (DxŠxV) 475*115*378mm
  Težina transportnog pakiranja 4.8kg
  Dimenzije transportnog pakiranja (DxŠxV) 492*127*400mm
  EAN EU 6943757611713 / 6943757612123

   

  Link na stranicu proizvođača:

  https://www.ecovacs.com/hr/deebot-robotic-vacuum-cleaner/DEEBOT-600-601-605#features

   

VIDEO ZAPIS