UŠTEDI 27%

Usisavač robotski Ecovacs Deebot SLIM2, crni + poklon set za održavanje

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 2440006514
1.499,00 kn
1.099,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 91,58 kn | 24 x 49,00 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, WEB SHOP
 • Ecovacs

  ECOVACS ROBOTICS brine o inovativnim rješenjima kako bismo poboljšali svoj životni stil. Ecovacs dizajnira robote koji nam pomažu da "živimo pametno i uživamo u životu". S preko 20 godina proizvodnje, razvoja i istraživanja, Ecovacs je vodeći proizvođač na tržištu, jer domovi postaju inteligentniji i osvješteniji, oslobađaju nas da više vremena provodimo u onome što volimo. Dizajniran kako bi promijenio način na koji ljudi žive i rade, ECOVACS robot je dostupan u više od 30 zemalja širom svijeta i u ponudi ima robota za čišćenje prozora i robot za čišćenje podova. Izaberite DEEBOT robota - vašeg budućeg najboljeg prijatelja kada je u pitanju čišćenje podova. DEEBOT će vas osloboditi od zahtjevnih kućanskih poslova usisavanje doma, nudeći vam mir i kvalitetno vrijeme za uživanje u životu sa svojim najmilijima. Uz DEEBOT planirajte vaša čišćenja unaprijed. Kako? Jednostavno. Zakažite redovno vrijeme čišćenja i zaboravite na to, DEEBOT će se pobrinuti za prljavštinu u vašem domu. Kada se baterija skoro isprazni, DEEBOT se automatski vraća na stanicu za punjenje, potpuno samostalno. Također se sigurno kreće po vašem domu pomoću 'anti-drop' senzora kako bi očistio područje oko stepenica bez rizika od pada, pritom štiti vaš namještaj i izbjegava prepreke uz vlastitu mapu s senzorima protiv sudara. DEEBOT vam nudi različite programe za čišćenje - za svaki zadatak koristite odgovarajući program čišćenja s prilagođenim nastavkom/usisom. Jeste li znali da DEEBOT i reducira čestice u zraku povezane s alergijama i astmom, tako da prašine nema? Kao što možete pročitati, uz DEEBOT ljudska intervencija u čišćenju podova nije potrebna.

 • OPIS

  U razdoblju 04.-24.05.2020. uz kupnju Ecovacs Slim2 robotskog usisavača poklanjamo set za održavanje.
  Set sadrži: 4 x bočne četke, 3 x filter u vrijednosti 219kn


  SLIM 2 je odgovor na vaše probleme s čišćenjem dlaka. Pomoću funkcija kao što je usisavanje bez zapetljanja u kombinaciji s niskim profilom, DSLIM 2 učinkovito može sakupljati dlake i vlasi koje se kriju ispod vašeg namještaja

  Dizajn niskog profila dopušta pristup većem broju površina
  Dobro osmišljen dizajn modela DSLIM 2 započinje sa poravnatim, nisko-profilnim robotom. To znači da može prikupiti skrivenu prljavštinu i prašinu ispod namještaja u vašem domu i pokriti mnogo veće područje.

  Sposoban za čišćenje kose, prljavštine i mrvica.
  S različitim načinima čišćenja, DSLIM 2 može se nositi sa različitim neredima u vašem domu. Korištenjem opcije za usisavanje bez zapetljanja i omogućnosti brisanja, DSLIM 2 može pokupiti dlake, prljavštinu i mrvice s vašeg poda i podariti vašem domu temeljito čišćenje.

  Izbor programa čišćenja za razne vrste zaprljanja.
  Koristite odgovarajući dodatak za rad u skladu sa odabranim opcijama čišćenja. Automatski način rada za generalno čišćenje, Edge način rada za čišćenje određenih rubova ili Spot način rada za intenzivno čišćenje određenog područja ili površine.

  Potpuna kontrola u vašem džepu
  Pomoću ECOVACS aplikacije u vašem džepu možete bez napora zakazati ćišćenje, postaviti načine rada i pratiti stanje čišćenja. A uvijek možete kontrolirati vaš robot bilo gdje, bilo kada.
  Razina buke 56dB
  Vrijeme punjenja prosječno 4h
  Baterija Lithium 2600mAh
  Maksimalno vrijeme rada (min) 110
  Veličina posude za prašinu (ml) 320
  Povezivost aplikacijom DA
  Mogućnost prelaska praga 1.5cm
  Samostalno vraćanje u bazu Da
  Planiranje rasporeda Ne
  Virtualni zid Ne
  Kapacitet spremnika 0,4l

  Težina 3kg
  Dimenzije Robota (DxŠxV) 310*310*57mm
  Težina zapakiranog proizvoda 4.6kg
  Dimenzije zapakiranog proizvoda (DxŠxV) 447*140*367mm
  Težina transportnog pakiranja 5kg
  Dimenzije transportnog pakiranja (DxŠxV) 461*150*381mm
  EAN EU  6943757609970 / 6943757611034

  Glavna jedinica (s baterijom) 1
  Daljinski upravljač s baterijom 1
  Stanica za punjenje 1
  Bočne četkice (par) 2
  Filter 2
  Periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre 2
  Nosač krpe za čišćenje 1
  Uputstva za upotrebu 1
  Quick Start Guide 1
  Vremensko planiranje rada Napredno
  Navigacija Smart motion (nasumično)

VIDEO ZAPIS