Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Objektiv NIKKOR AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9610010063
2.999,00 kn u dućanu
2.999,00 kn
Jamstvo: 12 mjeseci Dostava: 7 radnih dana
12 x 249,92 kn | 24 x 133,71 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
WEB SHOP
 • NIKON

  Nikon je međunarodna kompanija specijalizirana za fotografsku opremu. Osnovana je 1917. godine u Japanu. Nikon je bio jedan od prvih proizvođača SLR fotoaparata. Renomirani je proizvođač fotoaparata, objektiva, videokamera, teleskopa, dalekozora, mikroskopa itd. Chipoteka vam nudi fotoaparate i objektive marke Nikon.

  » PREGLED SVIH NIKON PROIZVODA

 • OPIS

  Objektiv NIKKOR AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR
  Uđite u svijet supertelefotografskih objektiva s ovim zoom objektivom DX formata
  Dugi objektivi lagane konstrukcije pravo su rješenje ako želite istražiti kreativne prednosti telefotografskog načina snimanja. Zahvaljujući pojednostavljenoj i kompaktnoj konstrukciji savršen su odabir uz Nikonove manje D-SLR1 fotoaparate DX formata.
  Svestrani raspon fokusiranja od 70 do 300 mm daje vam svu potrebnu fleksibilnost kada želite uloviti prekrasne snimke zbivanja u daljini, snimiti prekrasne fotografije na putovanju ili amaterske slike biljnog i životinjskog svijeta. Nikonov sustav smanjenja vibracija omogućuje dobivanje oštrih snimki, a objektiv fokusira brzo i tiho, što ga čini savršenim za snimanje videozapisa, kao i za snimanje fotografija.
  Lagani objektiv sa zumom za vrhunsko telefotografsko snimanje
  Ovaj objektiv DX formata s 4,3x zumom idealan je alat, bez obzira na to jeste li početnik u svijetu D-SLR fotografije ili želite drugi objektiv za povećanje raspona zuma. Stvorite izvanredne kompozicije zahvaljujući svestranom rasponu fokusiranja od 70 do 300 mm (ekvivalent FX formata: 105 – 450 mm), što vam omogućuje da se jednostavno približite zbivanju. Uživajte u prilagodljivosti i približite biljni i životinjski svijet ili snimite izvanredne krupne planove djece u igri. A ako želite snimati videozapise, besprijekorno i tiho automatsko fokusiranje čini ovaj objektiv osobito dobrim odabirom.
  Besprijekorno, brzo automatsko fokusiranje: Nikonov koračni motorić
  Nikonov novi koračni motorić omogućuje brzo fokusiranje i tihi rad objektiva, što je idealno za snimanje videozapisa. Pri zumiranju radi snimanja fotografije objekt se fokusira u trenu i s potpunom preciznošću. Pri snimanju videosnimaka motorić vam omogućuje besprijekoran pomak fokusiranja gotovo bez šuma mehanizma.
  Slike prema Nikonovim standardima kvalitete
  Ovaj NIKKOR objektiv DX formata posebno je dizajniran da na najbolji mogući način iskoristi veliki broj piksela i napredan senzor slika u vašem Nikonovom D-SLR-u. Jedan element od stakla iznimno male disperzije (ED) omogućuje smanjenje kromatske aberacije i dobivanje slika visoke razlučivosti živih boja, oštrih detalja i izvanrednog kontrasta.
  Smanjenje vibracija (VR)
  Nikonov impresivni sustav za smanjenje vibracija osmišljen radi stabilnijeg snimanja iz ruke omogućuje vam snimanje pri čak do četiri stupnja sporijim brzinama2. To znači da ćete dobiti jasne i nezamućene slike, čak i pri snimanju uz maksimalni telefotografski raspon i u uvjetima lošeg osvjetljenja. Možete uključiti ili isključiti VR pomoću izbornika fotoaparata3.
  Pojednostavljeno upravljanje
  Prebacite se između automatskog fokusiranja i ručnog fokusiranja pomoću izbornika fotoaparata3.  Mogućnost promjene postavki fokusa u izborniku fotoaparata, umjesto putem prekidača na samoj cijevi objektiva, onemogućuje slučajne promjene postavki kad želite snimiti sliku.
  1Taj je objektiv kompatibilan s fotoaparatima serije D3000 od D3300 nadalje, fotoaparatima serije D5000 od D5200 nadalje te fotoaparatima serije D7000 od D7100 nadalje. Kompatibilan je i fotoaparat D500. Napominjemo da će kompatibilni fotoaparati možda zahtijevati ažuriranje firmvera.
  2Temeljeno na CIPA standardu. Kada je pričvršćen na D-SLR fotoaparat DX formata sa zumom postavljenim na maksimalan telefotografski položaj.
  3Radi samo s fotoaparatima serije D3000 od D3300 nadalje i fotoaparatima serije D5000 od D5200 nadalje. Kompatibilni fotoaparati možda će zahtijevati ažuriranje firmvera.
  Žarišna duljina
  70 – 300 mm
  Maksimalan otvor blende
  f/4,5 – 6,3
  Minimalan otvor blende
  f/22 – 32
  Konstrukcija objektiva
  14 elemenata u 10 grupa (1 ED stakleni element)
  Kut gledanja
  22°50' – 5°20'
  Minimalna fokalna udaljenost
  1,1 m
  Maksimalni omjer reprodukcije
  0,22x
  Broj lamela dijafragme
  7 (zaobljeni)
  Veličina nastavka filtra
  58 mm
  Promjer x duljina (nastavak postolja objektiva)
  Približno 72 × 125 mm
  Masa
  Približno 415 g
  Priložena dodatna oprema
  58-milimetarski?prednji poklopac objektiva LC-58 s klik-mehanizmom, stražnji poklopac objektiva (bijeli)