Dodaj u košaricu za još 500 kuna i izbjegni trošak dostave.
Na sve narudžbe iznad 500 kuna nemaš troškove dostave. Iskoristi priliku!

Gaming / uredska stolica UVI CHAIR Gamer Blue

Osnovne značajke
 • Visina naslona: 82 cm
 • Širina sjedeće školjke: 54 cm
 • Visina stolice: 123 cm – 132 cm
 • Podesiva visina naslona za glavu: ne
 • Šifra proizvoda: 9001005047
2.199,00 kn u dućanu
2.089,05 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 radnih dana
12 x 183,25 kn | 24 x 98,04 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, ŠIBENIK, WEB SHOP
 • UVI CHAIR

  UVI eSports je proizvođač kvalitetnih gaming i uredskih stolica. UVI CHAIR gaming i uredske stolice su napravljene od materijala vrhunske kvalitete. UVI CHAIR gaming stolice napravljene su od poliuretne pjene koja čuva njihov oblik i udobnost. Također imaju jak, čelični okvir koji podnosi do 185kg i sa svakom UVI CHAIR stolicom dobivate prilagodljivu podršku za lumbalni dio kralježnice. Svoju kvalitetu UVI CHAIR gaming stolice potvrđuju jamstvom od 2 godine.

  » PREGLED SVIH UVI CHAIR PROIZVODA

 • OPIS

  UVI chair - Gamer će promijeniti Vaše navike sjedenja i osigurati da sjedite u ispravnoj poziciji. Kupnja jednog od naših stolaca je dugoročna investicija čiji su učinci vidljivi odmah! Zaboravite na bol u Vašim leđima za vrijeme dugog vremena provedenog sjedeći. Pobrinite se za svoja leđa i Vaše zdravlje u cjelosti već danas!

  Stolac sadrži izdržljiv metalno okvir koji povećava Vašu sigurnost za vrijeme sjedenja. Koristimo CLASS-4 plinsoo podizanje sjedala za lakše podešavanje visine i većem balansu za vrijeme sejdenja. Povucite polugu i namjestite naslon A leđa u bilo koju poziciju u rasponu od 90 do 180 stupnjeva. Igrajte igre, gledajte filmove, radite, učite, jedite i spavajte. Nasloni za ruke su prilagodljivi za sve Vaše potrebe. Koristimo pouzdanu i ekstra jaku 5-star bazu koja spriječava stolac od prevrtanja i a Vama omogućuje da ostanete fokusirani i sigurni. Nylon kotačići koriste se kako bi površina poda ostala neoštećena. Meka i čvrsta pjena koja ne mijenja oblik i ostaje meka. Pjena je dovršena sa visoko kvalitetnim kožnim slojem. Za ekstra udobnost, svaki stolac dolazi sa dva jastuka za Vaš vrati i Vaša leđa.


  Čuvamo Vaša leđa! Glavni cilj pri dizajniranju ovog stolca bio je učiniti ga iznimno ugodnim za sjedenje dok podupire Vaša leđa i ostale kkjučne dijelove tijela. Stolac je dizajniran kako bi Vas zadržao u ispravnoj sjedećoj poziciji i kako bi spriječio oštečenja ključnij dijelova tijela. Za dodatnu udobnost, dva jastuka koji podupiru vrat i leđa dolaze u paketu sa stolcem. Vjerujemo, da Vas možemo potaknuti, da promijenite svoje navike sjedenja na način koji će sačuvati i poboljšati Vaše zdravlje sa našim, posebno dizajniranim, stolcem. Ne uništavajte svoja leđa i ostale ključne dijelove tijela sa lošim stolicama. UVI stolac brine o Vama i Vašem zdravlju! Počnite brinuti o sebi i svome zdravlju i pustite da UVI stolac to odradi za Vas.

  Tehničke specifikacije:

  Maksimalno opterećenje: 185 kg
  Unutranji okvir: Metal
  Multi-funkcijski za namještanje
  Gustoća PU pjene: 54 kg/m3
  Naslon za ruke: 3D (gor, dol, levo, desno, naprej in nazaj)
  Gaslift: CLASS-4
  Naslon: Podesivi od 90o-180o
  Jastuci: Dva, za vrat i leđa
  Širina stolca: 54 cm
  Visina naslona : 82 cm
  Visina stolca: 123 cm – 132 cm

TAGS

plava boja