UŠTEDI 18%

Gaming stolica UVI CHAIR Gamer Blue

Osnovne značajke
 • Visina naslona: 82 cm
 • Širina sjedeće školjke: 54 cm
 • Visina stolice: 123 cm – 132 cm
 • Podesiva visina naslona za glavu: ne
 • Šifra proizvoda: 9001005047
2.099,00 kn
1.725,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 143,75 kn | 24 x 76,91 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, SPLIT, RIJEKA, OSIJEK, ZAGREB - ARENA, ZADAR, ŠIBENIK, PULA, WEB SHOP, DUBROVNIK
 • UVI CHAIR

  UVI eSports je proizvođač kvalitetnih gaming i uredskih stolica. UVI CHAIR gaming i uredske stolice su napravljene od materijala vrhunske kvalitete. UVI CHAIR gaming stolice napravljene su od poliuretne pjene koja čuva njihov oblik i udobnost. Također imaju jak, čelični okvir koji podnosi do 185kg i sa svakom UVI CHAIR stolicom dobivate prilagodljivu podršku za lumbalni dio kralježnice. Svoju kvalitetu UVI CHAIR gaming stolice potvrđuju jamstvom od 2 godine.

 • OPIS

  UVI chair - Gamer će promijeniti Vaše navike sjedenja i osigurati da sjedite u ispravnoj poziciji. Kupnja jednog od naših stolaca je dugoročna investicija čiji su učinci vidljivi odmah! Zaboravite na bol u Vašim leđima za vrijeme dugog vremena provedenog sjedeći. Pobrinite se za svoja leđa i Vaše zdravlje u cjelosti već danas!

  Stolac sadrži izdržljiv metalni okvir koji povećava Vašu sigurnost za vrijeme sjedenja. Koristi CLASS-4 podizanje sjedala za lakše podešavanje visine i veći balans za vrijeme sjedenja. Povucite polugu i namjestite naslon za leđa u bilo koju poziciju u rasponu od 90 do 180 stupnjeva. Nasloni za ruke su prilagodljivi za sve Vaše potrebe. Pouzdana i ekstra jaku 5-star baza koja sprječava prevrtanje stolice, a Vama omogućuje da ostanete fokusirani i sigurni. Nylon kotačići osiguravaju da se površina poda neće oštetiti. Meka i čvrsta pjena koja ne mijenja oblik i ostaje meka. Pjena je presvučena visokokvalitetnom kožom. Za ekstra udobnost, svaki stolac dolazi sa dva jastuka za vrat i leđa.


  Čuvamo Vaša leđa! Glavni cilj pri dizajniranju ovog stolca bio je učiniti ga iznimno ugodnim za sjedenje dok podupire Vaša leđa i ostale ključne dijelove tijela. Promijenite navike sjedenja na način koji će sačuvati i poboljšati Vaše zdravlje.

  Tehničke specifikacije:

  Maksimalno opterećenje: 185 kg
  Unutranji okvir: Metal
  Multi-funkcijsko namještanje
  Gustoća PU pjene: 54 kg/m3
  Naslon za ruke: 3D (gore, dolje, lijevo, desno, naprijed, nazad)
  Gaslift: CLASS-4
  Naslon: Podesivi od 90º do 180º
  Jastuci: Dva, za vrat i za leđa
  Širina stolca: 54 cm
  Visina naslona : 82 cm
  Visina stolca: 123 cm – 132 cm

TAGS

plava boja