UŠTEDI 40%

Gaming stolica UVI CHAIR Storm plava

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 9001005043
1.499,00 kn
899,00 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 74,92 kn | 24 x 40,08 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
American Express 2-10 rata
MasterCard 2-12 rate
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
ZAGREB - VUKOVARSKA, WEB SHOP
 • UVI CHAIR

  UVI eSports je proizvođač kvalitetnih gaming i uredskih stolica. UVI CHAIR gaming i uredske stolice su napravljene od materijala vrhunske kvalitete. UVI CHAIR gaming stolice napravljene su od poliuretne pjene koja čuva njihov oblik i udobnost. Također imaju jak, čelični okvir koji podnosi do 185kg i sa svakom UVI CHAIR stolicom dobivate prilagodljivu podršku za lumbalni dio kralježnice. Svoju kvalitetu UVI CHAIR gaming stolice potvrđuju jamstvom od 2 godine.

 • OPIS

  UVI chair - STORM BLUE će promijeniti Vaše navike sjedenja i osigurati da sjedite u ispravnoj poziciji. Kupnja jedne od naših gaming stolica je dugoročna investicija čiji su učinci vidljivi odmah! Zaboravite na bol u Vašim leđima za vrijeme dugog vremena provedenog sjedeći. Pobrinite se za svoja leđa i Vaše zdravlje u cjelosti već danas!

  Koristimo pouzdanu i ekstra jaku 5-star bazu koja spriječava stolicu od prevrtanja i a Vama omogućuje da ostanete fokusirani i sigurni. Nylon kotačići koriste se kako bi površina poda ostala neoštećena. Također, na ovoj gaming stolici su gumeni kotačići, nema štete na podnim površinama i tragova.
  Meka ali čvrsta pjena koja ne mijenja oblik i ostaje meka.
  Pjena je obložena sa visoko kvalitetnim kožnim slojem. Čuvamo Vaša leđa! Glavni cilj pri dizajniranju ove gaming stolice bio je učiniti ju iznimno ugodnom za sjedenje dok podupire Vaša leđa i ostale kkjučne dijelove tijela. UVI CHAIR gaming stolica je dizajnirana kako bi Vas zadržala u ispravnoj sjedećoj poziciji i kako bi spriječila oštečenja ključnih dijelova tijela.

  Vjerujemo, da Vas možemo potaknuti, da promijenite svoje navike sjedenja na način koji će sačuvati i poboljšati Vaše zdravlje sa našom, posebno dizajniranom stolicom. Ne uništavajte svoja leđa i ostale ključne dijelove tijela sa lošim stolicama. UVI chair gaming stolica brine o Vama i Vašem zdravlju! Počnite brinuti o sebi i svome zdravlju i pustite da UVI chair gaming stolica to odradi za Vas.

  Tehničke specifikacije:
  - maksimalno opterećenje: 150kg
  - gumeni kotačići
  - podesiva visina
  - jaka željezna zvijezda s 5 nogica
  - butterfly mehanizam za namještanje
  - meko postolje za ruke
  - gaslift: CLASS-4
  - jamstvo 24 mjeseca