GPS navigacija GARMIN echoMAP Plus 62cv + sonda 010-01888-01

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 6075002602
4.429,00 kn u dućanu
4.207,55 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: ne
12 x 369,08 kn | 24 x 197,46 kn
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
SPLIT, ŠIBENIK, PULA, DUBROVNIK
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

  » PREGLED SVIH GARMIN PROIZVODA

 • OPIS

  Garmin echoMAP Plus 62cv 010-01888-01

Kombinirani uređaj koji se lako povezuje

 • - Kombinirani uređaj sa svijetlim zaslonom od 6 inča čitljivim na sunčevoj svjetlosti
 • - Uređaj sadrži sondu GT-20 za standardni Garmin CHIRP sonar, kao i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje, a isporučuje se s nosačima za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor
 • - Prethodno učitana osnovna karta svijeta; kompatibilnost s BlueChart® g3 i vrhunskim BlueChart® g3 Vision obalnim kartama s integriranim Navionics® podacima i tehnologijom automatskog navođenja1
 • - Ugrađeni softver za izradu karata Quickdraw Contours omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu.
 • - Pomoću ugrađene Wi-Fi® tehnologije uparite uređaj s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart, pametnim obavijestima¹, podacima iz Garmin Quickdraw zajednice i još mnogo toga
 • - Dijelite točke i rute s drugim ECHOMAP ili STRIKER uređajima

At a Glance

Ovaj kombinirani uređaj sa svijetlim zaslonom od 6" čitljivim na sunčevoj svjetlosti sadrži sondu GT20 za standardni Garmin CHIRP sonar koji omogućuje izvanredno razdvajanje ciljeva i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje za gotovo fotografski prikaz svega što se nalazi ispod plovila. Ovaj se model isporučuje s prethodno učitanom osnovnom kartom svijeta i kompatibilan je s našim BlueChart g3 i vrhunskim BlueChart g3 Vision obalnim kartama s integriranim Navionics podacima i tehnologijom automatskog navođenja1. Uz to, Quickdraw Contours softver za izradu karata omogućuje vam trenutačno izrađivanje vlastitih prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope) dok lovite ribu. Sadrži i ugrađenu Wi-Fi tehnologiju za uparivanje s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart koja vam omogućuje kupnju i preuzimanje novih karata. ActiveCaptain omogućuje vam i pristup pametnim obavijestima2, ActiveCaptain zajednici za informacije o marinama i drugim točkama interesa, podacima iz Quickdraw zajednice i još mnogo toga. Sadrži brzospojni nosač za montiranje koji vam omogućuje da uređaj jednostavno izvadite i ponesete sa sobom. Priloženi su nosači za montažu na krmeno zrcalo i vanbrodski motor.

Razlika koju čini Garmin CHIRP

Sonari koji su ugrađeni u ECHOMAP Plus 62cv uključuju naš standardni CHIRP sonar, jednu od najsofisticiranijih sonarnih tehnologija dostupnih ribolovcima i nautičarima. Standardni CHIRP sonar daje nevjerojatno jasnu definiciju i razdvajanje ciljeva zato što ciljeve obogaćuje s više detalja od standardnog sonara. Omogućena je i podrška za standardni sonar za Minn Kota® i MotorGuide® vanbrodske motore s ugrađenim sondama.

!#172345%%alt%%#!

Jasne snimke dobivene sonarskim skeniranjem

Garmin CHIRP ClearVü sonar za skeniranje daje gotovo fotografske prikaze sadržaja ispod plovila. Jasno vidite strukture, podvodne objekte i ribe. Standardni Garmin CHIRP sonar i CHIRP ClearVü sonar za skeniranje kombinirani su u jednoj sondi.

!#172347%%alt%%#!

Softver Quickdraw Contours za stvaranje vlastitih karata

Omogućuje trenutačno izrađivanje prilagođenih ribolovnih karata na zaslonu s konturama od 30 cm (1 stope), kao i njihovo podešavanje tako da najbolje odgovaraju vašim potrebama. To su vaše karte – vaše su vlasništvo. Podatke možete zadržati za sebe ili ih podijeliti s Quickdraw zajednicom u usluzi Garmin Connect.

!#172357%%alt%%#!

Povežite se s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain

Naša besplatna sveobuhvatna aplikacija ActiveCaptain omogućuje vam da upravljate svojim nautičkim doživljajem s gotovo bilo kojeg mjesta. Ona stvara jednostavnu, ali snažnu vezu između vašeg kompatibilnog mobilnog uređaja i plotera, grafikona, karata i zajednice. Pomoću ugrađene Wi-Fi tehnologije uparite uređaj s besplatnom aplikacijom ActiveCaptain za pristup aplikaciji OneChart koja vam omogućuje nadogradnju ili kupnju i preuzimanje novih karata. ActiveCaptain omogućuje vam i pristup pametnim obavijestima¹, ActiveCaptain zajednici za informacije o marinama i drugim točkama interesa, podacima iz Quickdraw zajednice i još mnogo toga.

!#172358%%alt%%#!

SailAssist značajke

SailAssist značajke uključuju layline linije, poboljšanu ružu vjetrova, te smjer i linije kopnenog kursa. Jednim pogledom pregledajte podatke o kutu i brzini prividnog vjetra, kao i o brzini i smjeru morske struje. Kako bi vam pomogao u stjecanju prednosti uz maksimalno iskorištavanje vjetra, na raspolaganju vam je stranica za navođenje prije utrke koja prikazuje vašu virtualnu startnu liniju s podatkovnim poljima koja prikazuju layline linije, vrijeme do početka utrke i štopericu.

Nadogradite uređaj našim najboljim kartama vode

Prijeđite na LakeVü g3, LakeVü g3 Ultra, BlueChart g3 ili BlueChart g3 Vision² karte, od kojih sve sadrže Navionics podatke, tehnologiju automatskog navođenja i druge izvrsne funkcije. Jedan utor za microSD™ karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte. Jedan utor za microSD karticu omogućuje proširivanje memorije za dodatne kupljene karte. Uz OneChart možete i kupiti karte putem aplikacije ActiveCaptain i automatski ih sinkronizirati s kompatibilnim ploterom, čime se eliminira potreba za SD karticom.

!#172359%%alt%%#!

Podrška za NMEA 2000® mrežu

Podržava NMEA 2000 mrežu za podatke motora, senzore, FUSION-LINK audiosustav, autopilote i još mnogo toga.

Ponesite ECHOMAP Plus sa sobom

Kada niste na vodi, kombinirani uređaj ECHOMAP Plus jednostavno se čuva. Ne morate ukapčati i iskapčati kabele iz uređaja jer se oni ukapčaju izravno u nosač. Time se omogućuje brzo postavljanje i uklanjanje uređaja ECHOMAP Plus iz nosača i izvora napajanja.

1 Funkcija automatskog navođenja služi samo za planiranje i ne zamjenjuje postupke sigurne navigacije
2 Ovaj model ne podržava prikaze 3D karata na BlueChart g3 Vision kartama

Wi-Fi® je registrirani trgovački znak tvrtke Wi-Fi Alliance.