Gps uređaj GARMIN Zumo 595LM Europe 010-01603-10

Osnovne značajke
 • Šifra proizvoda: 6075002551
3.648,00 kn u dućanu
3.465,60 kn
Jamstvo: 24 mjeseci Dostava: 5 dana
12 x 304,00 kn | 24 x 162,64 kn
Jednokratno plaćanje:
Internet bankarstvo (virman)
Pouzeće (prilikom preuzimanja)
American Express, Maestro, MasterCard, Visa
Obročno plaćanje:
MasterCard 2-12 rate
Visa Premium 2-10 rata
DOSTUPNOST PO POSLOVNICAMA:
RIJEKA, OSIJEK, ŠIBENIK, WEB SHOP
 • Garmin

  Garmin je međunarodna kompanija specijalizirana za GPS tehnologiju. Osnovana je 1989. godine u SAD-u. 1993. godine Garmin je predstavio prvi GPS uređaj s navigacijom. Renomirani je proizvođač GPS uređaja, fitness narukvica i pametnih satova. Chipoteka vam nudi GPS uređaje s navigacijom, fitness narukvice, pametne satove, kamere i pripadajuću dodatnu opremu.

  » PREGLED SVIH GARMIN PROIZVODA

 • OPIS

  Garmin Zumo 595LM Europe 010-01603-10

Premium GPS navigacijski uređaj za motocikle za nove pustolovne vožnje

 • Robustan 5-inčni dodirni zaslon s dvostrukom orijentacijom čitljiv je na sunčevoj svjetlosti, kompatibilan za rad u rukavicama i otporan na teške vremenske uvjete (IPX7)
 • Detaljne karte Europe s besplatnim lifetime5 nadogradnjama karata
 • Garmin Adventurous Routing™ traži zavojite ili brdske ceste i ograničava vožnju glavnim autocestama
 • Upozorenja za vozača na oštre zavoje, pružne prijelaze, kamere za mjerenje brzine i još mnogo toga
 • Hands-free pozivanje i obavijesti s pametnog telefona2 izravno na zaslonu vašeg zūmo uređaja
 • Upravljajte glazbom s MP3 playera ili pametnog telefona i prenosite glazbenu uslugu Spotify®3

 

Stvoren za pustolovinu, rođen za vožnju

Opremljen funkcijom Garmin Adventurous Routing™ koja vas vodi zavojitim, brdskim cestama kroz prirodu koje volite, zūmo 595LM je navigacijski uređaj za motocikle koji je stvoren za uzbuđenja.” Njegov veliki 5-inčni dodirni zaslon visoke rezolucije kompatibilan je s rukavicama, a možete ga okrenuti i vodoravno i okomito. Transflektivan zaslon smanjuje bliještanje zbog čega je lako čitljiv, čak i na jarkoj sunčevoj svjetlosti.

Prednosti Bluetooth tehnologije

Sinkronizirajte zūmo s kompatibilnim pametnim telefonom2 i slušalicama ili kacigom s Bluetooth tehnologijom (prodaju se odvojeno). Telefon možete držati na sigurnom u džepu ili stražnjoj torbi i usprkos tome telefonirati potpuno koncentrirani na cestu. Možete primati i prilagodljive pametne obavijesti3 za pozive, tekstne poruke, upozorenja aplikacija i još mnogo toga koje se pojavljuju na zaslonu vašeg navigacijskog uređaja.

Vozite se pametnije uz svoj pametni telefon

Što se događa na cesti pred vama? zūmo 595LM može primati aktualne meteorološke podatke i prometne informacije putem bežične aplikacije Smartphone Link7. Ova aplikacija također omogućuje pametnu funkciju LiveTrack koja vašim prijateljima omogućuje praćenje vaše lokacije prilikom svake vožnje.

Uživajte u glazbi na putovanjima

Želite svoju vlastitu glazbu u pozadini tijekom vožnje? zūmo vam omogućuje i upravljanje glazbom i multimedijskim zapisima na kompatibilnom MP3 playeru ili pametnom telefonu2 izravno na dodirnom zaslonu uređaja, a možete čak i prenositi omiljene popise pjesama s popularne glazbene usluge Spotify3.

 

Držite situaciju pod kontrolom uz upozorenja za vozača

Kako biste uvijek znali što se događa oko vas i tako vozili sigurnije, zūmo 595LM  upozorit će vas na oštre zavoje, pružne prijelaze ili prijelaze za životinje, školske zone i još mnogo toga. Uz to, upozorit će vas i ako počnete voziti u krivom smjeru u jednosmjernoj ulici. Primit ćete upozorenja i na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo1 koje se nalaze u blizini. Uz to, za vrijeme dugih vožnji funkcija koja vas upozorava na umor3 predložit će vrijeme za stanku i mjesto za odmor koja biste mogli uzeti u obzir ako ste vozili više sati. Funkcija Nadolazi kojom je opremljen zūmo omogućuje vam jednostavan pregled zanimljivih mjesta i ciljeva duž rute, a da pri tome na zaslonu navigacijskog uređaja ne morate zatvoriti prikaz karte. Uz to, pomoću jednostavnog oblikovanja možete podesiti rute dodavanjem točaka na karti pa tako možete voziti kroz preferirana područja ili određenim cestama.

 

Zaboravite na vožnju s praznim rezervoarom

Ugrađeno putno računalo s digitalnim mjeračem goriva sastavni je dio vašeg uređaja zūmo 595LM. Ono vam omogućuje da procijenite koliko još kilometara možete prijeći prije nego što ispraznite rezervoar. Dinamična upozorenja na benzinske postaje doista će vas upozoriti kada je vrijeme da natočite gorivo i čak vam predložiti benzinske postaje koje se nalaze u vašoj blizini. Praktičan indikator ograničenja brzine upozorava vas kada je vrijeme da usporite. Uz to, prikaz digitalnog kompasa i baze podataka točaka interesa prilagođenih motociklima pomažu vam da pronađete mjesta koja nude usluge popravka, distributere i mnoge druge lokacije. zūmo ima i zapisnik povijesti servisa kako biste jednostavnije mogli voditi bilješke o datumima servisa, prijeđenim kilometrima i radovima obavljenima na vašem motociklu.

 

Navođenje pomoću prepoznatljivih orijentira

Funkcija Garmin Real Directions™ kojom je opremljen zūmo 595LM doista potpuno mijenja koncept “govornih uputa skretanje-po-skretanje”. Uz izgovaranje naziva ulica vaš će vas zūmo navoditi pomoću prepoznatljivih orijentira, zgrada i signalizacije (npr., “Skrenite desno poslije crvene zgrade”).  A zahvaljujući podacima usluge Foursquare® , zūmo se isporučuje s milijunima prethodno učitanih novih i popularnih mjesta koja možete istražiti.

 

Lifetime nadogradnje karata

zūmo 595LM isporučuje se s besplatnim nadogradnjama karata5za cijeli vijek trajanja vašeg uređaja, pa će rute sadržavati najnovije trenutno dostupne točke interesa, ceste i navigacijske podatke.

 

Alati za navigaciju

photoReal prikaz križanja daje realističan prikaz križanja i prijelaza na vašoj ruti kako biste lakše prolazili kroz komplicirane prijelaze. Strelice živih boja na zaslonu zūmo uređaja i praktične glasovne upute pokazat će vam traku potrebnu za sljedeće skretanje ili izlaz. zūmo 595 prikazuje 3D podatke o terenu i nadmorskoj visini. Tu je i funkcija TracBack® koja vam omogućuje da u povratku pomoću zūmo uređaja navigirate natrag istom rutom.

 

Praćenje tlaka u gumama

Kako biste bili još sigurniji na cesti, zūmo 595LM kompatibilan je s Garmin senzorom za praćenje tlaka u gumama6 (prodaje se odvojeno). Za svaku je gumu potreban poseban senzor za praćenje tlaka i radit će samo na gumama s metalnim ventilima. Senzori pomoću bežične tehnologije prenose podatke o tlaku u gumama pa ih u stvarnom vremenu možete vidjeti na zaslonu svog zūmo uređaja.

 

Kompatibilnost s VIRB® kamerama

Kako biste mogli snimiti najzanimljivije dijelove vožnje, zūmo 595LM kompatibilan je s Garmin HD akcijskim kamerama iz serije VIRB (prodaju se odvojeno). VIRB  kamerom možete daljinski upravljati i sa zaslona zūmo uređaja i pokretati ili zaustavljati snimanje. Snimanje je jednostavno i zabavno pa kasnije možete ponovno proživjeti svaku pustolovinu.

 

Nadogradnje i dodaci

Kako bi vaš zūmo 595LM uvijek bio ažuran, koristite aplikaciju Garmin Express™. Garmin Express omogućuje lakše preuzimanje nadogradnji karata i softvera, prijenos omiljenih datoteka s uređaja i na njih te instaliranje besplatnih prilagođenih vozila i glasova. Uz to, kako biste na raspolaganju imali još više mogućnosti, zūmo 595LM se uz nosač za motocikl isporučuje i s nosačem za automobil i kabelom napajanja pa ga možete koristiti i u vozilima i na motociklima.

1Upozorenja na kamere za mjerenje brzine i prolazak kroz crveno svjetlo nisu dostupne u svim regijama.
2Potrebne su kaciga, slušalice ili pametni telefon s omogućenom Bluetooth vezom (prodaju se odvojeno). Za primanje pametnih obavijesti na navigacijski uređaj, potrebno je preuzeti besplatnu aplikaciju Smartphone Link. Ako postoji, primijenit će se naplata prijenosa podataka. Obratite se davatelju mobilnih usluga kako biste dobili informacije o svom podatkovnim paketu i cijeni roaminga. Može biti potrebna pretplata.
3Upravljanje glazbom i multimedijskim datotekama moguće je pomoću uređaja iPhone® 4S ili novijih i iPod touch® uređaja druge generacije ili novijih. Potrebni su mobilni digitalni uređaj kompatibilan s uslugom Spotify® i premium pretplata, gdje je dostupna.
4Upozorenje na umor oglašava se nakon duljih razdoblja neprekidne vožnje rutom bez duljih zaustavljanja.
5Uvjeti i odredbe korištenja lifetime karata
6Nije namijenjeno korištenju u automobilima.
7Potreban je pametni telefon s omogućenom Bluetooth vezom. Ako postoji, primijenit će se naplata prijenosa podataka. Može biti potrebna pretplata.
Riječ i logotipi Bluetooth® registrirani su trgovački znakovi u vlasništvu tvrtke Bluetooth SIG, Inc. i svaka upotreba te riječi od strane tvrtke Garmin u skladu je s dodijeljenom licencom. iPhone i iPod touch registrirani su trgovački znakovi tvrtke Apple. SPOTIFY i logotip Spotify nalaze se među registriranim trgovačkim znakovima tvrtke Spotify AB. Foursquare® registrirani je trgovački znak tvrtke Foursquare Labs, Inc.